crazy_bitch napisal/-a:Res ne razumem kako bi nekatere od vas raje živele v laži, kot pa da vidite, da vam neznana ženska (z dobrimi nameni!) powe da vas tip vara in vam tako prišpara čas (mesece, leta, desetletje...), ki bi jih lahko še z njim preživele v laži, da je vse v najlepšem redu in da vam je zvest. Če pač ne verjamete "lubici", postaneš lahko saj malo bolj pozorna, pazljiva. Jaz bi bila takim ženskam hvaležna - seveda če ima dokaze, ne da so jo samo besede, ker verjamem da je naša ljubezen do naših fantov tako močna da si marsikdaj prekrivamo oči... Nobenmu tipu pa ne morš zaupat slepo kot kura no.
se strinjam s celotnim postom, najbolj zanimiv del sem pa še povdarila.
Ja, ene pač slepo zaupajo svojim tipom, kar vidiš že v tej temi iz postov. Menijo da so izbale tipa, ki jih ne bo prevaral. Čist slepe so za varanje, ker njihov lubek-bubek že ni sposoben nečesa tak grdega in nesramnega. On jih že ne bi prizadel, ker ga one imajo takooooo radee!

Tukaj je ključ vsega, če ime tip žensko, ki mu absolutno verjame, potem res ni problem skrivat več ljubic, kaj šele eno.
Z logičnim sklepanjem se vse da najdit, jz sem tut prek imena najdla eno osebo, pa nisem nič drugega vedla o njej. Tko da, vse se da če se hoče, samo interes moraš imeti.