Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

crazy_bitch napisal/-a:Res ne razumem kako bi nekatere od vas raje živele v laži, kot pa da vidite, da vam neznana ženska (z dobrimi nameni!) powe da vas tip vara in vam tako prišpara čas (mesece, leta, desetletje...), ki bi jih lahko še z njim preživele v laži, da je vse v najlepšem redu in da vam je zvest. Če pač ne verjamete "lubici", postaneš lahko saj malo bolj pozorna, pazljiva. Jaz bi bila takim ženskam hvaležna - seveda če ima dokaze, ne da so jo samo besede, ker verjamem da je naša ljubezen do naših fantov tako močna da si marsikdaj prekrivamo oči... Nobenmu tipu pa ne morš zaupat slepo kot kura no.

se strinjam s celotnim postom, najbolj zanimiv del sem pa še povdarila.
Ja, ene pač slepo zaupajo svojim tipom, kar vidiš že v tej temi iz postov. Menijo da so izbale tipa, ki jih ne bo prevaral. Čist slepe so za varanje, ker njihov lubek-bubek že ni sposoben nečesa tak grdega in nesramnega. On jih že ne bi prizadel, ker ga one imajo takooooo radee! :roll:
Tukaj je ključ vsega, če ime tip žensko, ki mu absolutno verjame, potem res ni problem skrivat več ljubic, kaj šele eno.

Z logičnim sklepanjem se vse da najdit, jz sem tut prek imena najdla eno osebo, pa nisem nič drugega vedla o njej. Tko da, vse se da če se hoče, samo interes moraš imeti.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Se strinjam.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če temu pravite slepo zaupanje, tud prov. Js vem, kakšnega fanta imam in ja, mu zaupam. Hkrati pa sem spodobna presodit znake, če v najinem razmerju nekaj ne štima.

A mislite, da ker vam nobena ljubica ne pride potožit, da je seksala z vašim fantom, da vas pa ni prevaral? Kako veste? Se vsak dan sprašujete če vas je? Saj same trdite, da se to da skrivat tudi 2 leti.
A se vsakič ko gre stran od vas za par dni sprašujete, če vam laže? Če je šel mogoče h punci? Kaj je počel na tisti žurki zadnjič brez vas? Itd....

Sama se preprosto ne obremenjujem s tem, ker si ne predstavljat živet v paniki, če me je fant varal ali ne. Pač živim (mogoče v laži), da me ni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz res ne razumem te logike.
Po eni strani trdite, da se da tako prebrisano varat, da punca tega več let ne pogrunta, po drugi strani ste pa kao ful oprezne in druge označujete kot naivne.
Zakaj hudiča pa pravzaprav ste oprezne, če itak ne boste dojele, da vas tip vara, ker se to kao da tako perfektno skrit? A ni to potem malo brez pomena?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika a ti slepo zaupaš svojemu tipu? (odgovor je lahko samo DA ali NE).

(ne razumem točno razlike med zaupati in slepo zaupati.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa ne gre se tle za to, da sem ful panična, oprezna pa ljubosumna. Oziroma sem js res daleč od tega. In ja varanje se da super prekrivati, če le znaš.
Me pa malo zmoti, ko rečeš, da maš tipa, ki te ne bo nikoli prevaral. Dej lepo te prosim. To je ravno tko, kot bi rekel z njim bom do smrti skupaj. Men so ti stavki tok neumni in otročji. Kaj veš kaj se bo jutri zgodilo. Mogoč clo tebe kaj zmeša pa ti prevaraš tipa.
Torej tle se nič ne tepe. Ne potrebuješ bit ljubosumen pa živeti v paniki za to, da razmišljaš realno.
Pa to ne pomeni, da pa js svojmo tipu ne zaupam. Ampak lahko pa se zgodi, da se bo čez en mesec srečal z eno hudo bejbo s katero se bo ful ujel pa se mu bo svet obrnu na glavo. Isto se lahko zgodi meni. Pač tko je..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Js nisem napisala nikol :P Sem le:
In js verjamem, da sem si našla fanta, ki me nebi prevaral.
Če pa me, pričakujem od njega da mi to pove in ne njegova ljubica.
Če bom zaradi tega najeba*a, se bom s tem obremenjevala takrat.

Nikjer ne izklučujem možnost, da me je fant prevaral. Zaupam mu pa, da če sreča eno noro bejbo, se zaljubi vanjo, da me pusti prej. Ter če me slučajno pa le prevara, da mi potem pove. Mi nima kaj za govort ljubica...

Pa vas ni nič strah, da vam fant lahko že par let prikriva ljubico? Kako veste, da jo ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

No pol je to nekaj drugega.

Se ne obremenjujem s tem, ker tega nikoli ne moreš 100% vedeti. Lahko, da mi jo prekriva. Ampak za to mi je zdej čisto vseeno. Js se mam fajn, če se ma on dvojno, tut prau :D Če zvem kdaj za kaj takšnega mu pa čestitam, da mu je tok dolgo uspevalo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Pa ne spadaš potem že med nas, ki:
slepo zaupajo svojim tipom, kar vidiš že v tej temi iz postov. Menijo da so izbale tipa, ki jih ne bo prevaral. Čist slepe so za varanje, ker njihov lubek-bubek že ni sposoben nečesa tak grdega in nesramnega. On jih že ne bi prizadel, ker ga one imajo takooooo radee!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa kaj ti ne razumeš?

A ne govorim dost očitno o tem, da je logično, da se lahko to zgodi? In nikjer nisem rekla, da sem si izbrala tipa ki me ne bo prevaral, ampak clo omenla ,da se lahko to zgodi.
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Goth.princess »

jaz sem končala s svojim tipom in se zaljubila v drugega.
dobro, nekaj časa sva mutila, nakar se zgodi, da zvem, da je z drugo (plastično glupo barbiko)... jasno sem mu rekla, da nočem biti več z njim ... in zgodi se, da teden kasneje me kliče, da je pustil punco, ona je vsa skrušena na facebooku in se smili sama sebi, jaz pa ... sem dobila njega.

svetujem pa ti, da čim prej odnehaš z njim.
ni vredno, da te ima za drugo violino. jaz sem bila isto in sedaj sem ženska s katero živi...
Selvedin&Mihaela
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jullia_ napisal/-a:Jaz res ne razumem te logike.
Po eni strani trdite, da se da tako prebrisano varat, da punca tega več let ne pogrunta, po drugi strani ste pa kao ful oprezne in druge označujete kot naivne. Zakaj hudiča pa pravzaprav ste oprezne, če itak ne boste dojele, da vas tip vara, ker se to kao da tako perfektno skrit? A ni to potem malo brez pomena?

Ne, ni brez pomena, ene babe, ki slepo zaupajo svojim lubekom in so čist nore na njih in slepe ter neumne (spregledajo vse znake varanja). Verjamejo da ne bodo prevarane in da niso nikoli bile.To so zame kokoši od žensk, brez zamere, zame so naivne ja.

Varanja se da fajn skrit, še zlasti če imaš doma kuro kot sem jo opisala (prejšnji odstavek).

Za claire:
Jz svojemu tipu ne verjamem slepo, da me ne bo in da me ni prevaral. Zaupam mu da me ne bo varal, ampak ne slepo. Imam oke, opazujem, sem racionalna in vem kaj se dogaja okol mene, prav tako v moji zvezi. To ne pomeni da sem paranoična če grem za več dni kam brez mene, ali ko ga ni ob meni. Ker dobro vem da se (zaenkrat še) z veseljem vrne k meni in da me pogreša, kar mi je čist zadosti. Znam tudi razbrat njegovo obnašanje ko pride nazaj, saj ga res že zelo dobro poznam. Ko sem bila mlada, nora, neizkušena in ne dovolj samozavestna, sem mu 2X prebskala telefon, nakar sploh nisem ponosla, jasno da nisem nič najdla. Svoj telefon puščam vsepovsod, prav tako on, če pa kaj skrivaš na fonu pa ni hudič da ga boš pustil povsod da bi partner/partnerka imela morebitan vpogled vanj.
Torej mu verjamem, zaupam, ja, ampak ne slepo. Slepo ne zaupam niti sebi, lahko zdaj rečem da ne bom "to pa ono" nikol nardila, na koncu se mi lahko ravno to zgodi ob določenem spletu okoliščin.
Ko sem bila mlajša sem si govorila glede ene zadeve, jz pa to nikol ne bom! Ravno to sem naredila, pa ne enkrat. Tko da res ne mormo vedet kaj nas v življenju čaka in kaj bomo in kaj ne bomo naredile.

Upam da se razumemo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ne, se ne razumemo.

Par strani nazaj sem pisala, da dvomim, da se da varat, ne da bi človek kaj opazil. Takrat ste me prepričevale da ne, da je itak enostavno, da tip pač ne objavlja slik, da briše smse,...
Zdaj pa ti pišeš, da se da varanje fajn skrit in posredno celo trdiš, da so v bistvu ženske same krive, da ne pogruntajo prej, ker so slepe in naivne kure.

Ne more bit oboje!!!

Btw, zaupanje je po definiciji odsotnost dvoma. To ni naivno prepričanje, da te tip nikoli ne bo prevaral, ampak zaupanje, da te trenutno ne vara. Če si pa ves čas z enim očesom na preži, je pa to daleč od zaupanja.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika napisal/-a: Za claire:
Jz svojemu tipu ne verjamem slepo, da me ne bo in da me ni prevaral. Zaupam mu da me ne bo varal, ampak ne slepo. Imam oke, opazujem, sem racionalna in vem kaj se dogaja okol mene, prav tako v moji zvezi. To ne pomeni da sem paranoična če grem za več dni kam brez mene, ali ko ga ni ob meni. Ker dobro vem da se (zaenkrat še) z veseljem vrne k meni in da me pogreša, kar mi je čist zadosti. Znam tudi razbrat njegovo obnašanje ko pride nazaj, saj ga res že zelo dobro poznam. Ko sem bila mlada, nora, neizkušena in ne dovolj samozavestna, sem mu 2X prebskala telefon, nakar sploh nisem ponosla, jasno da nisem nič najdla. Svoj telefon puščam vsepovsod, prav tako on, če pa kaj skrivaš na fonu pa ni hudič da ga boš pustil povsod da bi partner/partnerka imela morebitan vpogled vanj.
Torej mu verjamem, zaupam, ja, ampak ne slepo. Slepo ne zaupam niti sebi, lahko zdaj rečem da ne bom "to pa ono" nikol nardila, na koncu se mi lahko ravno to zgodi ob določenem spletu okoliščin.

Upam da se razumemo.

niti slučajno se ne razumemo. cel tale tvoj post je kr neki. kot je rekla že julia, kako lahko trdiš, da so ene babe naivne in da ne opazijo kako jih tip ful očitno vara in v isti sapi poveš, da znaš razbrat njegovo obnašanje.

in potem tole: "Tukaj je ključ vsega, če ime tip žensko, ki mu absolutno verjame, potem res ni problem skrivat več ljubic, kaj šele eno."

a nisi ti ta ženska, ki svojemu tipu absolutno verjame? po drugi strani pa govoriš, kako si oprezna in zaznavaš morebitne znake varanja. wtf? mu zaupaš, ampak mu ne zaupaš slepo. pa wtf? torej mu ne zaupaš, če oprezaš. po tvoji teoriji, bi ti prav zlahka bila že leta varana punca, on pa dober skrivač tega.
jaz za svojega tipa trdim, da me ne vara. ni druge opcije. kakorkoli se to komu sliši klišejsko. in niti na začetku nisem brskala po telefonu, ker to je zame "graditi zvezo na prikrivanju".
well, vedno bolj dokazuješ, da mu dejansko ne zaupaš. ker, čemu torej "oko" odprto in take bedarije.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Goth.princess napisal/-a:...in zgodi se, da teden kasneje me kliče, da je pustil punco, ona je vsa skrušena na facebooku in se smili sama sebi, jaz pa ... sem dobila njega.

svetujem pa ti, da čim prej odnehaš z njim.
ni vredno, da te ima za drugo violino. jaz sem bila isto in sedaj sem ženska s katero živi...

Jaz na tvojem mestu ne bi bila tako zelo prepričana, da tebi pa istega sranja ne bo naredil...kot da je že plastični barbiki.
Odgovori