Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
zbinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Neprebrana objava Napisal/-a zbinca »

Živjo :)

pač, tkole je na stvari:
Stara sem 17 let in pred dvema letoma sem spoznala fanta, ki se mi je takoj dobesedno zasidral v srce. Postala sva par, ampak sva se kmalu razšla, saj si je on želel seksa, jaz pa ne. Vem, da si me tak fant ne zasluži, ampak moja čustva do njega so tako močna, da se jih ne da opisat z besedami. Mnogi mislijo, da je to samo moja trenutna zatreskanost, saj naj bi bila premlada za pravo ljubezen :(
Po dobrem letu sva se spet srečala in se spet začela pogovarjat in vse. Od takrat dalje sem si želela da bi bil on moj prvi. tega mu nisem nikoli povedala.
Letos junija pa se je zgodilo. Spontano, brez načrtovanja in je blo res najlepše...:) Seveda sva se zaščitila, tudi bolelo me ni, saj je bil res nežen. Od takrat sva se še nekajkrat dobila.

Nato pa šok...

Izvem, da ima punco! Mislila sem, da me pobralo od žalosti in počutila sem se umazano. :/ Ampak nisem mogla odnehati s seksom z njim...strah me je da ga izgubim za vedno. Vedno mi obljubi, da bo pustil zdajšnjo punco in bil z mano. Boli me utd to, kaj delava njegovi punci...ona mu vse slepo verjame.

In sedaj potrebujem nasvet: Ali naj punci povem resnico??

Hvala za vsakršno pomoč!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A ti slučajno misliš, da bo tip v primeru, da ga razkrinkaš njegovi punci, čudežno spoznal, da v resnici ljubi tebe in bil s tabo?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Varanje :/

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

pa saj ti nisi nič na boljšem kot njegova punca. laže obema.

kot je že julia rekla- ti dejansko misliš da bo pol s tabo ane? malo ti je mar te punce. daj nehi se pretvarjat kak se ti ta punca smili. če bi hotla kaj pobožnega bi takoj z zasedenim tipom prekinila stike. pa ne zgovarjaj se na magično ljubezen, ker na to na tem forumu ne nasedamo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Jaz bi poklicala njegovo punco in ji vse povedala, ter dodala naj mu sporoči, da naj me ne kliče več. :cool:
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Ti nimas kaj za govoriti, to si mora on rascistit!
Ce res mislis, da mu pomenis, predlagaj naj on pove punci resnico, fino lepo naj ji pove da se je dobival s tabo, ker mu vec pomenis in naj gre koncno narazen! Predlagaj mu tega, bos hiter zvedla!
WhySoSerious
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a WhySoSerious »

Mal se probi postavt v njeno kožo.
Ti ji nimaš kej za govort, ker je to njegova stvar, lahko pa prekinš z njim.
Kvečjemu mu kej predlagaj al pa ga postav pred dejstvo.
Ubistvu se sama smešiš na nek način, ker on te podre, potem pa gre spat k drugi. (najbrž mi tega niti ni treba izpostavlat)

Pošten premisl, kaj bi ti hotla od njega, če bi bla na njenem mestu (ker kot si omenla, to delata tut njej, čeprov je na njem, kok bo ona zvedla pa kok ne, ampak vara pa vsen s tabo) in pa predvsem kaj bi TI rada. :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Meni je in za vedno bo uganka, kako so ženske sploh lahko nesmrtno zatreskane in se bojijo izgubit tipa, za katerega vedo, da mu je tok dol visi za svojo partnerico, da jo vara brez posebnih težav. A nikoli ne pomisliš: Šit, kakšna budala je to?
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazy_bitch »

Štrumfetka napisal/-a:Jaz bi poklicala njegovo punco in ji vse povedala, ter dodala naj mu sporoči, da naj me ne kliče več. :cool:

Dobra ideja! :top:
Punca postav se v puncino kožo kako bi bilo tebi, če bi te on varal z kr eno??
Powej ji da je kreten in da jo vara + da si ne zasluž nobene izmed vaju + predloži ji dokaze, da ne bo mislila, da jih hočš "zanalš" spravt narazen ker ji pač on to lahko reče v svojo bran (da ti njima kao težiš).
Nobena ženska si ne zasluži biti varana. Babe mormo skp držat! :devil:
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alenka1971988 »

Ne. 90% da ti nebo verjela. Sedaj ko veš, da ima punco ga pusti ti. In verjemi, če bi hotel bi ji že zdavnaj dal konec in bil s tabo.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

Ne vem kaj maš ti njegovi punci za govorit. Res ti ni tega treba.

Treba ti je edin to, da prekiniš stike z njim, ker ima za norca tebe in njo. Tazga tipa si nobena od vaju ne zasluž.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

crazy_bitch napisal/-a:
Štrumfetka napisal/-a:Jaz bi poklicala njegovo punco in ji vse povedala, ter dodala naj mu sporoči, da naj me ne kliče več. :cool:

Dobra ideja! :top:
Punca postav se v puncino kožo kako bi bilo tebi, če bi te on varal z kr eno??
Powej ji da je kreten in da jo vara + da si ne zasluž nobene izmed vaju + predloži ji dokaze, da ne bo mislila, da jih hočš "zanalš" spravt narazen ker ji pač on to lahko reče v svojo bran (da ti njima kao težiš).
Nobena ženska si ne zasluži biti varana. Babe mormo skp držat! :devil:

Seveda, ker njegova punca bo pa res zelo vesela, da ji je to sporočila oseba, ki je z njm seksala tudi po tem, ko je izvedela da ima punco. :roll:

Enostavno ga pusti.
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Al pa, če ji link od te teme pošlješ na mail... :P Sam morš prej mal opisat tipa, sploh kaka znamenja, ki so drugač bolj skrita.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Razumem tvoj namen, ti bi samo rada, da ne bi tudi svoije punce še naprej izkoriščal, da bi spoznala kakšen p***c je v resnici. Samo fora je v tem, da bo lahko da punca mislila, da je bil tudi on zapeljan (sej veš, denial)...konec koncev je zbinca vedela zanjo, pa je to ni ustavilo pri seksu.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Če bi hotel biti s tabo, bi jo že pustil. Obe moji resni zvezi sta se začeli tako. S tipom sva se spoznala, so iskrice letele (ni bilo nič fizičnega) in v parih dneh (dveh, treh) je tip pustil svojo punco (v enem primeru sta bila 4 leta skupaj, v drugem eno leto).
Ne pričakovati, da če boš punci povedala, da boš potem ti z njim ostala. In resno, zakaj sploh želiš biti s tipom, ki svojo punco vara?
Če bi bila na tvojem mestu, bi naredila tako kot je Štrumfetka napisala.
A goal without a plan is just a wish.
Odgovori