claire napisal/-a:in če je njemu malo mar, da njegova "žena" med sexom niti približno ni pri stvari
/.../
tu ne gre za perfekten sex, le za to, da je sex, pri katerem ženska misli na gospodinjska opravila zanjo brez pomena
Ampak sej niti ne vemo kako pogosto se to res dogaja. Plus, men se zdi, da je za upoštevat dejstvo, da je ona verjetno zdej mal bolj pod stresom, ker poročil naj bi se samo 1x (:)) in ji priprave verjetno mal več energije vzamejo kot bi mogoče kateri drugi.
claire napisal/-a:torej bi načeloma on lahko drkal in bil na istem
Dej resno vpraši enkrat tipa: "kaj bi rajš, da jz tle nepremično ležim in si me ti vzameš al greš v kopalnico na hitr se sam poservisirat" - dvomim, da sta ti 2 opciji enakovredni.

claire napisal/-a:da se sexa zaradi miru v hiši (!?!)- takšne izjave pa sori purple od tebe res ne bi pričakovala. če ma tipa res rada, bi mogla pa zanj kaj? sexat ko ji ni? jaz vem, da ni vsak vedno pripravljen takoj skočit v akcijo. a eno je, se predat užitku in če ne gre, ne gre (kar- priznam, jaz težko razumem).
Se pravi - nej probata, začneta, če njej ne bo več do tega, lahko ona "odstopi", on nej se pa znajde?!

a to je kao bolš??
claire napisal/-a:poročila bo tega človeka in ji je več do prahu med sexom, do "mira" v hiši. ah ja- ta bo klečeplazila cel lajf. on pa ne bo opazil niti kdaj je žalostna. še pri sexu ne ve, kdaj igra orgazem.
Tole je pa mal "težka" napoved, se ti ne zdi?, sej ne veš kakšno mata sicer spolno življenje, men se zdi zelo verjetno, da je punca pač zdej v takem obdobju, kot sem že rekla, da je tolk obremenjena z mislimi na "the perfekt poroko".