O čem razmišljate med seksom / predigro
O čem razmišljate med seksom / predigro
O čem razmišljate med sexom in predigro? Se vam kdaj zgodi, da ste z mislimi kje popolnoma drugje? Meni se večrat zgodi, da zaidem kam, kamor ne bi bilo treba. Včeraj sem študirala na službo, pa na priprave za poroko, ki ravno potekajo, pa o tem, da morem perilo obesit...
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Evo me, evo me, the partibrejkr
- http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=2542
Drgač pa med samo akcijo probavam razmišlat o sexu, včasih si mislm "dej, a bo že konc", še najrajš pa nč in uživat.

Drgač pa med samo akcijo probavam razmišlat o sexu, včasih si mislm "dej, a bo že konc", še najrajš pa nč in uživat.
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- delusional
- Cosmopsiho
se opravičujem za komentar, sam men je prav smešno, zakaj pa pol sploh sexate določene, če vmes študirate na vse ostalo... ne vem js se pol raje sploh ne lotim, kot pa da sem nekje drugje..pa itaq po moje tud tip takoj vidi, da nisi z mislimi tam, in njemu je pol čist vseeno al kaj, sam da ga namoči
sej pravim smešno, ne vem zakaj se mi rola po mislih zdej kk dva sexata, ona pa zraven prtiček kvačka in ga vsake tolk časa vpraša, čuj dragi a boš počasi končal

sej pravim smešno, ne vem zakaj se mi rola po mislih zdej kk dva sexata, ona pa zraven prtiček kvačka in ga vsake tolk časa vpraša, čuj dragi a boš počasi končal

- delusional
- Cosmopsiho