O čem razmišljate med seksom / predigro

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

purple_rain napisal/-a:
delusional napisal/-a:ker če ga mal spoznam, pol med sexom razmišljam kaj mi je govoru od bivših, al pa kako mi je reku, da on je jebač, ki se ne bo vezal, al pa kako se morem obnašat kot devica in ne kot kurba... in pol me nekje sred sexa mine vse, k se vidi da se mi ne gre sam za f** al pa da nekak me zavirajo njegovi predsodki.
tko da še najboljši so mi bli ONS.

Probi naslednič obratno: najprej se podret, pol pa pogovarjat. :D

:respekt:
Delusional, pa ti si meni še vedno cela uganka po tolikem času branja tvojih izkušenj s tipi. :D Čemu se pol dolčkaš s tipi, za katere že vnaprej veš, da so k....? Nonsens.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

monique* napisal/-a:Ker se zaveda da vse napišeš na forum kar ti kdo "zaupa" zasebno :D

delusional napisal/-a:to pa sam za tiste,ki jih ne maram.

Koga pa maraš? :D

Resno - dovolj si strupena, da ni mogoče realno pričakovat, da se ti prej ali slej ne bo vsak zameril.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Horus napisal/-a:Dej jo še bl spodbujat k neumnostim ja xD

neumnost je relativna stvar. in če punco ons-ji osrečujejo, jo podpiram na veliko. itak sem mnenja, da če bi folk več sexu, bi se dal ogromno stvari hitreje in bolje uredit, ne pa tako kot je, vsi zagrenjeni in zategnjeni, pa samo podjebavanje pa zajebavanje iz vseh strani. :cry:

nazaj na topic: jaz sem že sexala, zato ker si je on želel, jaz pa bi takrat raje počela kaj drugega ali pa še spala :) pa mislim, da je bilo tudi obratno kdaj. to nekako spada v sfero 'prilagajanj' v razmerju, pomoje. ampak ko pa postane pravilo in ni več izjema, bi pa rekla, da je problem...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

purple_rain napisal/-a:
claire napisal/-a:
neenchy napisal/-a: sam men je prav smešno, zakaj pa pol sploh sexate določene, če vmes študirate na vse ostalo...

to.
(ne, claire, to ni "spet napad" nate in tvoje spolne navade)
Ne verjamem, da nekateri vedno fulnorodobrofenomenalno sexate. Vsake tolk pride moment, ko se enemu da manj kot drugemu in - omFg :eek:, se včasih celo sexa zarad miru v hiši, ker ženska ma tipa vseen rada in se vsaj mal potrudi zanj (dvomim, da njega ful skrbi, če ona misli na pajčevino v kotu :D).

v končni fazi ne gre za pajčevino. in če je njemu malo mar, da njegova "žena" med sexom niti približno ni pri stvari, je to seveda njegova reč. verjamem pa, da bi tip, ki količkaj svojo pozna hitro ugotovil, da ona ni tam. toda, ker mu je vseeno, se pač s tem ne ukvarja.
nikoli nisem rekla, da je vsak sex fenomenalen. če bi bilo temu tako, ne bi niti vedela kakšen je fenomenalen sex, ker ne bi izstopal. tu ne gre za perfekten sex, le za to, da je sex, pri katerem ženska misli na gospodinjska opravila zanjo brez pomena- torej bi načeloma on lahko drkal in bil na istem, ona bi si pa prihranila misli in v tem času okopala vrt.

da se sexa zaradi miru v hiši (!?!)- takšne izjave pa sori purple od tebe res ne bi pričakovala. če ma tipa res rada, bi mogla pa zanj kaj? sexat ko ji ni? jaz vem, da ni vsak vedno pripravljen takoj skočit v akcijo. a eno je, se predat užitku in če ne gre, ne gre (kar- priznam, jaz težko razumem). drugo pa se cel sex pretvarjat (ali pa še to ne).
kot vedno, bo izgledalo da sem jaz nenormalna. sama se pa sprašujem KAM GRE TA SVET! halo! poročila bo tega človeka in ji je več do prahu med sexom, do "mira" v hiši. ah ja- ta bo klečeplazila cel lajf. on pa ne bo opazil niti kdaj je žalostna. še pri sexu ne ve, kdaj igra orgazem. amen.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Tamala_mrha napisal/-a: Čemu se pol dolčkaš s tipi, za katere že vnaprej veš, da so k....? Nonsens.

ja zato, k sm misnla da bom lahko tud jst kurba in sam na sex misnla. (to govorim za primere k mi je tip takoj govoru od bivše in da on ne bi nobenih obveznosti).

no, sm pa to prizadevanje že zdavnej opustila :D

purple_rain napisal/-a:^^a dejansko gre lahko še nižje? :eek:

no, točno tko. zato ne štekam, kaj ima ženska v glavi,ki ji tip predlaga da mu bo samo za f** in ona to sprejme.

ok, da ne bomo krivični. se dogaja tudi, da more tip sprejet, da bi ga ena punca mela sam za ff.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

claire napisal/-a:in če je njemu malo mar, da njegova "žena" med sexom niti približno ni pri stvari
/.../
tu ne gre za perfekten sex, le za to, da je sex, pri katerem ženska misli na gospodinjska opravila zanjo brez pomena
Ampak sej niti ne vemo kako pogosto se to res dogaja. Plus, men se zdi, da je za upoštevat dejstvo, da je ona verjetno zdej mal bolj pod stresom, ker poročil naj bi se samo 1x (:)) in ji priprave verjetno mal več energije vzamejo kot bi mogoče kateri drugi.

claire napisal/-a:torej bi načeloma on lahko drkal in bil na istem
Dej resno vpraši enkrat tipa: "kaj bi rajš, da jz tle nepremično ležim in si me ti vzameš al greš v kopalnico na hitr se sam poservisirat" - dvomim, da sta ti 2 opciji enakovredni. :P

claire napisal/-a:da se sexa zaradi miru v hiši (!?!)- takšne izjave pa sori purple od tebe res ne bi pričakovala. če ma tipa res rada, bi mogla pa zanj kaj? sexat ko ji ni? jaz vem, da ni vsak vedno pripravljen takoj skočit v akcijo. a eno je, se predat užitku in če ne gre, ne gre (kar- priznam, jaz težko razumem).
Se pravi - nej probata, začneta, če njej ne bo več do tega, lahko ona "odstopi", on nej se pa znajde?! :eek: :arrow: a to je kao bolš??

claire napisal/-a:poročila bo tega človeka in ji je več do prahu med sexom, do "mira" v hiši. ah ja- ta bo klečeplazila cel lajf. on pa ne bo opazil niti kdaj je žalostna. še pri sexu ne ve, kdaj igra orgazem.
Tole je pa mal "težka" napoved, se ti ne zdi?, sej ne veš kakšno mata sicer spolno življenje, men se zdi zelo verjetno, da je punca pač zdej v takem obdobju, kot sem že rekla, da je tolk obremenjena z mislimi na "the perfekt poroko".
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Mater kaj je nastalo iz te teme :lol: Kot prvo-nisem rekla, da ZMERAJ mislim, na druge stvari med sexom. Se zgodi, VČASIh, redko! In to sam takrat, ko sem pod stresom!
Kot drugo-da bi lahko bila prostitutka-hvala avtorici posta-samo izkazuješ svojo zrelost :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

IloveCoffee napisal/-a:Jaz sem nekje med tem, da se koncentriram na žensko in seks na eni strani... in na drugi plavam med športom, poezijo, kravami na pašniku, računam, štejem, skratka karkoli, da mi pomaga zdržat na dolge proge :lol: :eek:
Men se s tem ne da ukvarjat. Jst seksam, da uzivam, ne zato, da bom cimdlje seksal.
Ce razmisljam o drugih stvareh potem manj uzivam, kar je pol brezveze.
Ze tko zenskam desetkrat bolj pride. :D

delusional napisal/-a:tko ja.

ker če ga mal spoznam, pol med sexom razmišljam kaj mi je govoru od bivših, al pa kako mi je reku, da on je jebač, ki se ne bo vezal, al pa kako se morem obnašat kot devica in ne kot kurba... in pol me nekje sred sexa mine vse, k se vidi da se mi ne gre sam za f** al pa da nekak me zavirajo njegovi predsodki.
tko da še najboljši so mi bli ONS.
Mene si presenetila. Tvoj problem najdet tipa, ki bi ti ustrezal za resno zvezo je splosno znan, sem pa mislil, da ful uzivas v seksu pri teh svojih avanturah. Enkrat si razlagala, kako je seks krajsi od ene ure zate samo praznjenje tipovih jajc, kako morajo bit tipi pravi jebaci (in so zato izkuseni), torej dost visoki standardi glede seksa, zdej pa pravis, da ubistvu ti sploh ni dobr. Weird. Zakaj pol seksas z njimi, ce ti ni dobr? Ne zajebavam te, resno vprasanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mahagonij napisal/-a:Mene si presenetila. Tvoj problem najdet tipa, ki bi ti ustrezal za resno zvezo je splosno znan, sem pa mislil, da ful uzivas v seksu pri teh svojih avanturah. Enkrat si razlagala, kako je seks krajsi od ene ure zate samo praznjenje tipovih jajc, kako morajo bit tipi pravi jebaci (in so zato izkuseni), torej dost visoki standardi glede seksa, zdej pa pravis, da ubistvu ti sploh ni dobr. Weird. Zakaj pol seksas z njimi, ce ti ni dobr? Ne zajebavam te, resno vprasanje.

bi rajše vidla da govoriš v pretekliku, ker jst opisujem neke izkušnje ki so ble že neki časa nazaj. zdej že neki časa se s tipi sploh ne ubadam.

sej sem že na vse odgovorila.
najslabši sex mi je bil v resni zvezi. najboljši sex mi je bil par ONS-jev.

z jebači (razočaranci) mi ni blo dobro, ker me je motlo da so jebači. so me pa fizično privlačili. še zmeraj mi je bilo pa boljše kot v resni zvezi.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dvakrat se mi je zgodilo, da je bil sex tak, da sm mela filing, da bi lahko s tem tipom sexala do konca lajfa in da ne bi rabla nobenga druzga tiča. To sta bla 2 tipa, po konstituciji podobna, z obema sta bla po 2 ONS-ja, oba sta bla tujca.
To pa zarad skladnosti pr sexu. Ni blo: au me boli noga, au me prtiskaš na roko, au dej se mal dvigni k mi boš strl medenico, au si mi glavo v zid zabou, dej se premakni v ta položaj k tko mi je že mal dolgčas, au cukaš me, ah dej se za pol metra bl v levo, dej bl hitr, ne bl počas...en ma tak ritem, drug čist drugačen, en ga sploh nima, en sploh ne ve kam roke dat, pod enimi se sploh premikat ne morem k me z veličino in težo čist blokirajo, ne maram da mi noge kdo hoče za vrat dat in me mučit.

Aja pa ni blo sam zarad skladnosti. Blo je tud zarad prazne glave, ker mi je niso prej napolnili s svojo omejenostjo ali razočaranostjo.

par ONS-jev mi je blo povprečnih, zarad neskladnosti, a lepih, ker so se tipi ful lepo obnašali.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

delusional napisal/-a: ne maram da mi noge kdo hoče za vrat dat in me mučit.

:D :D :D Hvala delusional. Do zdej sem mislila, da sem samo jst čudak in tečnoba, k ne toleriram tega položaja niti pod "razno".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa nisem jst gimnastičarka jebemti :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^čak...o čigavem vratu je govora? :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ni čudno, da imate tako kompliciran lajf, če celo med seksom RAZMIŠLJATE.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nekateri bi ti noge celo za lasten vrat dali oz. ti z rokami na stegna pritisnejo :eek: meni je preveč že noge za njegov vrat. me boli in tudi mi ni všeč to, da ga rajca ker se jaz ne morem premikat.
Odgovori