Nisem si mislila, da bom kdaj za kako epizodo, ki jo je AB napisal, rekla kaj takega, but... see, that's how a good epizode must look like! Do nekje 40. minute je bla ta epizoda skoraj popolna. Prva po zelo dolgem času.
Se opazi, da je bil Bill končno malo iz fuksa vzet. Vsaj za dober del epizode. I wish it could stay that way.
Začetek epizode je bil priceless...
Prvo Talbot in njegovo kričanje hah. Pol pa sem bla deležna še "štuparama Billa" getting his ass kicked. "Hahah. Are you serious? Hahah. I am almost 3000 years old. Buhahah" -> Thank you, your majesty
Končno je Eric dobil več kot 5min na epizodo! Haleluja!
Nisem si mislila, da bom to kdaj dočakala.
Proti koncu edino se mi je zdelo, da so se spet zgubli v poplavi zgodb in likov, ker so zopet začeli metat zgodbo za zgodbo. Nimam pojma zakaj sem spet molga gledat Jasona z onim malim quarterbackom. Ta scena je bla tak samo zato dobra, da so zafilali "sex kvoto" a?
Kot zgleda pa Ball spet ne bo stopo preko njegove Bill-is-the-hero obsesije. Nekah močno dvomim, da bo prišlo do "Trunk" scene (tiste ko stre brale Club Dead tak vete kaj mislim). Ziher bo Lorena the BIG Evil now. Se pa pustim presenetiti.