True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Zdaj se pa tud že men zdi, da ta sezona ni več tko zanimiva. Zadnja dva dela ... nič posebnega. Sem se pa fajn nasmejala Franklinu in pisanju sporočila :rofl: Pa tud drugač mi je bil v tem delu smešen. Pa Jason je tud mel momente, ja, čeprav mi je drugače blesav :D Mi je pa Alcide ful dober :cool: Če je Eric najbol hud vampir, je pa Alcide sigurno najbol hud volkodlak :D Čeprav se vem zakaj se vsi vrtijo okrog Sookie. Kot da v celem Bon Tempsu ni boljše babe :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Slika

^^Sorry mogla sem :D

Meni je pa Alcide še zmeraj kompletno neprivlačn.
Ko gledam njega "čutim" isto, kot te, ko gledam Jacoba - torej nič. I guess I'm not a fan of werewolfs. Mogoče bo pa Tyler (iz Vampire Diaries) spremenil to. :P
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^haha dobra fotka :D

No men pa ponavadi vedno bolj volkodlaki potegnejo, kot pa vampirji... oz. tisti kao BAD vampirji in volkodlaki so mi dosti bolj pri srcu, kot pa good vampires: Bill, Edward pa kaj je že oni z VD - ko se niti imena ne spomnim... :D

Alcide mi je še vedno boljši, kot pa Bill al pa Franklin. Najbolj pa je še vedno itak Eric. :twisted:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

iz letošnjega comic-cona:
ALAN BALL: "I believe Bill and Sookie are soulmates. I personally root for things to work out between them. I believe their love is true."

**please someone kill me now** :wall:
Kak je lahko nekdo tak zagrižen v nekaj?!

Hvala bogu je vsaj Charleine Harris, ki je tud bla tam, takoj za tem dodala: "Obviously things are going differently in my world"

^^In točno to je razlog, zakaj bo TB šel vedno bolj downhill. At least for me in vsaj 3/4 ostalih E/S fanov (and there are A LOT of them)
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Jao :roll: Soulmates my ass. Ma čudno da je tolk zagrižen v to, jst sm ziher da je dost več E&S fanov kot B&S, tak da jih bo pol tud več razočaranih. Mu bo že še žal :P C. Harris je avtorica knjig?

Jst pa nisem za bad guye sam zarad tega ker so bad, ampak zarad tega ker majo neki posebnega "v seb", npr. Damon mi je zakon, Eric tud, pri Twilightu sem pa za Ewarda, pa čeprav mu skor sam še zvezdniški sij manjka nad glavo :D Jacob je pa pač en annoying froc :D Alcide mi je pa res glede na videz dober - visok, temen, poraščen ... :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Aaaa zdaj sem pa videla preveč informacij glede na mojo pozicijo v začetku druge sezone! :eek:

Enivejz, mene je serija požrla, fenomenalna je!

In Eric je RES najboljši vampir.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Sem se odločila, da trailerja ne bom pogledala, ker mi je že 1. trailer dal preveč informacij :)

Drugače pa zadnji del:
-Sookie je hot s črnimi lasmi; dobr so jo zrihtal
-Franklin in pisanje sms :lol: (love it), Tara - hate her
-Lafayette; strinjam z UG84
-Alcide mi je dober :razz:
-Jason me je fajn nasmejal z dogajanjem v pisarni. Da ne omenjam, ko je bil zgoraj brez z očali; totalno hot je bil v tistem trenutku (samo v tistem trenutku, drugač me pomankanje inteligence odbija)
-Billa ne maram, zakaj Alan Ball tako trmoglavi pri tej nespametni zvezi... Hočem Erica :cry: + Sookie
-Čudno mi je kako Eric skrbi za Pam, Billu je pa čisto vseeno za Jessico; definitivno želim vidit več Jessice in Pam v nadaljevanki in 0% Tare
A goal without a plan is just a wish.
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

jooooj, kako pogrešam več E/S scen... :( :(
Pa ta Bill..kako je lahko Sookie še kar tolk do njega?? Po vsem tem, kar se je zgodilo in kaj je naredil???
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Pa cjoooo, kak je meni Bill grozen... komaj sem ga gledla tam v zadnjem delu :tot:

Eric pa :love: ahhhh... lahk bi ga gledla cele dneve :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Nisem si mislila, da bom kdaj za kako epizodo, ki jo je AB napisal, rekla kaj takega, but... see, that's how a good epizode must look like! Do nekje 40. minute je bla ta epizoda skoraj popolna. Prva po zelo dolgem času.

Se opazi, da je bil Bill končno malo iz fuksa vzet. Vsaj za dober del epizode. I wish it could stay that way.

Začetek epizode je bil priceless...
Prvo Talbot in njegovo kričanje hah. Pol pa sem bla deležna še "štuparama Billa" getting his ass kicked. "Hahah. Are you serious? Hahah. I am almost 3000 years old. Buhahah" -> Thank you, your majesty :D

Končno je Eric dobil več kot 5min na epizodo! Haleluja! :flehan:
Nisem si mislila, da bom to kdaj dočakala.

Proti koncu edino se mi je zdelo, da so se spet zgubli v poplavi zgodb in likov, ker so zopet začeli metat zgodbo za zgodbo. Nimam pojma zakaj sem spet molga gledat Jasona z onim malim quarterbackom. Ta scena je bla tak samo zato dobra, da so zafilali "sex kvoto" a?

Kot zgleda pa Ball spet ne bo stopo preko njegove Bill-is-the-hero obsesije. Nekah močno dvomim, da bo prišlo do "Trunk" scene (tiste ko stre brale Club Dead tak vete kaj mislim). Ziher bo Lorena the BIG Evil now. Se pa pustim presenetiti. :P
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Meni je v tej seriji še najlepše Jasona gledat (čeprav je Eric za ham ham dober). Ampak kako Jason zaigra svojo vlogo je fakin fenomenalno. TO je pravi igralec, vsako čustvo zaigra tako, kot je treba. Vse mišice, ki morajo delati na obrazu med določenim občutjem, so tam. In njegova interpretacija rahlo zabitega človeka je spet fenomenalna. V glavnem, noro dober je.

Drugače pa mi je rahlo smešno, kako velik je Eric in da mora vedno folk dol gledat. Ampak ok. On je za poročit. Bill je beden.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

cebelcca napisal/-a:Trailer za preostanek 3. sezone :eek:

Zanimivo!

E ja, jutri pa spet nov del pogledat - upam, da bo čim manj zavlačevanja in čim več zgodbe. Upam na izdatno količino Eric / Sookie kadrov in pa začinjene Lafayettove govorice, njegov nastop mi je res top.

Mimogrede, tista scena s poljubom med Lafayette in tisti tipom - hudo dobro odigrano! :top: :top: Pohvalno.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Najdla sem malo več Jessice in Pam :D , če koga zanima:
J&P
A goal without a plan is just a wish.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik