@joy23
Baje, da jo bomo komaj v 11. epizodi vidli.
Pol bo pa že na 1x 12. del in na vrsti bo spet preveč dolgo čakanje na 3. sezono. *jok*
@lorelaj
Khm kaj te vem
Ok zgubit res da nimam na čem, če začnem s prvo, samo vseeno si nisem preveč sure, da se splača. Glih tam, ko postane napeto in skrivnostno, kjer človek rad not pade, ko bere, bi jaz bla like: (preventivno z belo)
Goddammit, it's Rene! No ja, bomo vidli.

Še tak morem eno drugo knjigo prej prebrat.
----------------
V današnjem delu, se mi je pa Jessica tak zasmila. Mislim shit. Forever a virgin. That's brutal. Pa sploh nisem pomislila na to, da bi se lahko kaj takega zgodlo. Še te, ko je Hoyt reko, da spet kri teče, sem jaz prvo na film
Teeth pomislila hehe.
Sem skoraj (ampak res samo skoraj, ker on je že extrem hehe), tak kak Jason. Preživi kao smrtni strel, pa prvo pomisli, da ga je Bog oživel, namesto, da bi poiskal kako bolj logično rešitev.
Upam, da bomo Godrica še vidli kaj. He's cool. Igralec je cool. I want him to stay!
Da sem bla pa prav happy, da je Eric dobil malo več screentime-a (čeprav še zmerja premalo), pa ne rabim extra pravit ne?

Pa še s Sookie je bil skupaj, ki 1x za spremembo ni bla prilimana skupaj z Billom (vsaj ne tak fejst heh). Ona scena, kjer se je Sookie odtrgala od Billa, da bi Ericu dala dol ketne, je pa tud predstavljala lep začetek v love triangle.
Moram pa rečt, da mi je Bill nekah vedno majn všeč. Od začetka mi sploh ni bil, pol sem se nekah navadla na njega in ni blo več TAK hudo, zdaj pa je s tistim njegovim: "SOOOOKIE!!!," še samo annoying
Zraven vsega pa mi še pol pokažejo sceno, kjer Eric Billu, ki zgleda proti njem tak mali, da je že prav smešno, z nasmeškom reče: "Are you trying to pick a fight?" Just priceless.