Waaaa, še mal! True Blood
-
HeadUpHigh
- Sramežljivka

yeah baby!! končno smo ga dočakale
ne bom nič kaj komentirala, da ne bom kakih spoilerov izdala, sta mi bla pa dva prizora zlo všečna in smešna in sicer en je z Samom pa Billom
drugi pa z Sookie, Ericom in novo striptizeto
ko bote gledle bote vedle o čem govorim, hihi
komaj čakam naslednji del!
ne bom nič kaj komentirala, da ne bom kakih spoilerov izdala, sta mi bla pa dva prizora zlo všečna in smešna in sicer en je z Samom pa Billom
drugi pa z Sookie, Ericom in novo striptizeto
ko bote gledle bote vedle o čem govorim, hihi
komaj čakam naslednji del!Yada, yada, yada...
bom kar pastala komentar, ki sem ga napisala na enem drugem forumu...
Kaj pa ko se mi sanja nea, kaj je blo rečeno v scenah, v katerih se je Eric pojavo. Prisežem, da se nisem mogla skoncentrirat hehe.
I mean, first his holly ass, then his holly chest & belly, za konec pa še his holly everything. Ni šanse, da sem pod takimi pogoji sploh v stanju razumet angleščino oz. bilo kateri jezik.
Ok, jokes aside…
Čeprav me premiera ni glih vgrla iz stola (razen ene deločene scene z naked Ericom hehe) – there was just too much going on: Jessica in njen dead guy, Sam in njegov gay dream, Sookie in njen Bill, the queen in njeni problemi, Tara in njena drama, pushanje V-ja, Jason being Jason, volkodlaki in Bill – sem vseeno na koncu bla: “Aaaa, pa ne že konec!” Volki so bli res lepi.
Upam, da jim bo uspelo vsaj večino teh zgodb nekah povezat, ker drugače mam filing, da bo v tretji sezoni obvladoval podobni kaos, kot v drugi. Which would be a shame.
Say it with me -- conscience off!
Ahh… conscience off.
Dick what?
Dick on!
And everything…?
Is gonna be alright!
^^Hahah še zdaj se kotam! Ne moreš no.
Al pa ovi pogovor z Hoytom. Jason zmaga!
Kaj pa ko se mi sanja nea, kaj je blo rečeno v scenah, v katerih se je Eric pojavo. Prisežem, da se nisem mogla skoncentrirat hehe.
Ok, jokes aside…
Čeprav me premiera ni glih vgrla iz stola (razen ene deločene scene z naked Ericom hehe) – there was just too much going on: Jessica in njen dead guy, Sam in njegov gay dream, Sookie in njen Bill, the queen in njeni problemi, Tara in njena drama, pushanje V-ja, Jason being Jason, volkodlaki in Bill – sem vseeno na koncu bla: “Aaaa, pa ne že konec!” Volki so bli res lepi.
Upam, da jim bo uspelo vsaj večino teh zgodb nekah povezat, ker drugače mam filing, da bo v tretji sezoni obvladoval podobni kaos, kot v drugi. Which would be a shame.
Say it with me -- conscience off!
Ahh… conscience off.
Dick what?
Dick on!
And everything…?
Is gonna be alright!
^^Hahah še zdaj se kotam! Ne moreš no.
Al pa ovi pogovor z Hoytom. Jason zmaga!
.: Living is easy with eyes closed :.
FreakChiq napisal/-a:I mean, first his holly ass, then his holly chest & belly, za konec pa še his holly everything. Ni šanse, da sem pod takimi pogoji sploh v stanju razumet angleščino oz. bilo kateri jezik.
Ti, ti packa!... same here

Yada, yada, yada...
Ni čudno, da je bil striprizeta tako zmatrana, ste vidle to hitrost? Do me, do me
(prizor cel je bil njami..bondage tudi lepo narejen
)
Čisto preveč se je odvijalo v tej epizodi, mal preveč stvari sem že iz trailerja zvedla. Tara mi še vedno ne potegne
Dialoga sta mi bila smešna dva..tisti zgoraj napisan in monolog od Pam:
I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems.
Maybe I smile too much.
Maybe I wear too much pink.
But please remember, I can rip your throat out if I need to.
And also know that I am not a hooker.
(prizor cel je bil njami..bondage tudi lepo narejen
)
Čisto preveč se je odvijalo v tej epizodi, mal preveč stvari sem že iz trailerja zvedla. Tara mi še vedno ne potegne
Dialoga sta mi bila smešna dva..tisti zgoraj napisan in monolog od Pam:
I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems.
Maybe I smile too much.
Maybe I wear too much pink.
But please remember, I can rip your throat out if I need to.
And also know that I am not a hooker.
A goal without a plan is just a wish.
Waaa, kak dolgo smo mogl čakat na to. Men je bil kul del, mogoče že zarad samga dejstva, da je True Blood back
Ob Ericovih prizorih se mi je kar samo smejalo in tud jst sem s težavo poslušala, kaj govori
In tista prva scena z njim ... OMG!
Mislim da scenaristi definitivno vedo, kaj hočemo videt in nas zdej mal dražijo
Ampak jst bi še več Erica!
Bill in Sam
Jason je pa res mal slow, ja 
Ob Ericovih prizorih se mi je kar samo smejalo in tud jst sem s težavo poslušala, kaj govori
In tista prva scena z njim ... OMG!
Ampak jst bi še več Erica!
Bill in Sam
Jason je pa res mal slow, ja 
Use your head and follow your heart.
kaj jst vem...men je blo pa vse skupaj tko...meh
sigurno bom še naprej gledala, ima potencial da se razvije v kaj boljšega. najbolj sem bila presenečena nad tem, kolk mi eric sploh ni več hud, neki me moti - a so mu naredil mal preveč polizano frizuro? mi je bil recimo bill bolj hot - zgoraj brez ni za v smeti
tko kot je že ena napisala - upam da ne bodo zbrkal vsega. volkodlaki, bill missing, V...da ne bo preveč vsega. komaj pa čakam kakšno eric-sookie sceno, it's about time da se zgodi.
sigurno bom še naprej gledala, ima potencial da se razvije v kaj boljšega. najbolj sem bila presenečena nad tem, kolk mi eric sploh ni več hud, neki me moti - a so mu naredil mal preveč polizano frizuro? mi je bil recimo bill bolj hot - zgoraj brez ni za v smeti
tko kot je že ena napisala - upam da ne bodo zbrkal vsega. volkodlaki, bill missing, V...da ne bo preveč vsega. komaj pa čakam kakšno eric-sookie sceno, it's about time da se zgodi.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
A potem sam jst nisem razočarana? Meni je bil TB kot TB
Meni je po eni strani še boljše, da se več stvari dogaja, kot pa da se vse vrti okoli ene zgodbe, ki potem že rata dolgočasna. Npr. v 2. sezoni se je več stvari dogajal, glavna zgodba naj bi pa bila tista z Marryann, ki je že na koncu malo najedala.
Bill

Meni je po eni strani še boljše, da se več stvari dogaja, kot pa da se vse vrti okoli ene zgodbe, ki potem že rata dolgočasna. Npr. v 2. sezoni se je več stvari dogajal, glavna zgodba naj bi pa bila tista z Marryann, ki je že na koncu malo najedala.
Bill

Use your head and follow your heart.
rinca napisal/-a:kaj jst vem...men je blo pa vse skupaj tko...mehsigurno bom še naprej gledala, ima potencial da se razvije v kaj boljšega. najbolj sem bila presenečena nad tem, kolk mi eric sploh ni več hud, neki me moti - a so mu naredil mal preveč polizano frizuro? mi je bil recimo bill bolj hot - zgoraj brez ni za v smeti
![]()
Se do pike strinjam z vsem. Pričakovala sem več, niso me navdušili. Prva sezona mi je bila najbolj všeč. Zdej mi grejo pa počasi že naživce. Sanja se mi ne, kaj so naredili z Ericom, včasih je bil res hud, zdej je čuden.
-
HeadUpHigh
- Sramežljivka

^^Men je pa bil kar fajn del. Sicer res upam, da ne bodo zavlekli tako so v drugi sezoni Maryann, ker mi je proti koncu njena zgodba že najedala. Tak da najboljša do zdaj mi je bla prva sezona. Pa upam tud, da bo tretja fajn, še posebej zdaj ko so zravn volkodlaki pa to
Tara tud men ne potegne, tak kot je ena že napisala pred mano ampak okey nič hudega. Njihovo govorico z naglasom (področje Texasa, če se ne motim?) bi pa lahko celi dan poslušala 
Tara tud men ne potegne, tak kot je ena že napisala pred mano ampak okey nič hudega. Njihovo govorico z naglasom (področje Texasa, če se ne motim?) bi pa lahko celi dan poslušala 
Yada, yada, yada...