True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Še en super trailer :) Waaaa, še mal! :razz:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Slika

^^Ok, this pic just totally made me want to jump his bones. :oops: :P
Pa še blured je.. Niti pomislit nočem, kaj bi blo, če bi bil fokus na njem hehe.
.: Living is easy with eyes closed :.
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HeadUpHigh »

^Kako je lahko nekdo tako hot? :razz: Huuuuuuuuhu
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

yeah baby!! končno smo ga dočakale :D ne bom nič kaj komentirala, da ne bom kakih spoilerov izdala, sta mi bla pa dva prizora zlo všečna in smešna in sicer en je z Samom pa Billom :D drugi pa z Sookie, Ericom in novo striptizeto :D ko bote gledle bote vedle o čem govorim, hihi :) komaj čakam naslednji del!
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

bom kar pastala komentar, ki sem ga napisala na enem drugem forumu...

Kaj pa ko se mi sanja nea, kaj je blo rečeno v scenah, v katerih se je Eric pojavo. Prisežem, da se nisem mogla skoncentrirat hehe. :oops: I mean, first his holly ass, then his holly chest & belly, za konec pa še his holly everything. Ni šanse, da sem pod takimi pogoji sploh v stanju razumet angleščino oz. bilo kateri jezik. :D

Ok, jokes aside…
Čeprav me premiera ni glih vgrla iz stola (razen ene deločene scene z naked Ericom hehe) – there was just too much going on: Jessica in njen dead guy, Sam in njegov gay dream, Sookie in njen Bill, the queen in njeni problemi, Tara in njena drama, pushanje V-ja, Jason being Jason, volkodlaki in Bill – sem vseeno na koncu bla: “Aaaa, pa ne že konec!” Volki so bli res lepi.
Upam, da jim bo uspelo vsaj večino teh zgodb nekah povezat, ker drugače mam filing, da bo v tretji sezoni obvladoval podobni kaos, kot v drugi. Which would be a shame.

Say it with me -- conscience off!
Ahh… conscience off.
Dick what?
Dick on!
And everything…?
Is gonna be alright!

^^Hahah še zdaj se kotam! Ne moreš no.
Al pa ovi pogovor z Hoytom. Jason zmaga!
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

FreakChiq napisal/-a:I mean, first his holly ass, then his holly chest & belly, za konec pa še his holly everything. Ni šanse, da sem pod takimi pogoji sploh v stanju razumet angleščino oz. bilo kateri jezik. :D

Ti, ti packa!... same here :twisted: mislim, da so s tem razveselili marsikatero žensko :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ni čudno, da je bil striprizeta tako zmatrana, ste vidle to hitrost? Do me, do me :D (prizor cel je bil njami..bondage tudi lepo narejen :wink: )
Čisto preveč se je odvijalo v tej epizodi, mal preveč stvari sem že iz trailerja zvedla. Tara mi še vedno ne potegne :?

Dialoga sta mi bila smešna dva..tisti zgoraj napisan in monolog od Pam:

I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems.
Maybe I smile too much.
Maybe I wear too much pink.
But please remember, I can rip your throat out if I need to.
And also know that I am not a hooker.
A goal without a plan is just a wish.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Waaa, kak dolgo smo mogl čakat na to. Men je bil kul del, mogoče že zarad samga dejstva, da je True Blood back :jump: Ob Ericovih prizorih se mi je kar samo smejalo in tud jst sem s težavo poslušala, kaj govori :D In tista prva scena z njim ... OMG! :twisted: Mislim da scenaristi definitivno vedo, kaj hočemo videt in nas zdej mal dražijo :D Ampak jst bi še več Erica!

Bill in Sam :rofl: Jason je pa res mal slow, ja :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Jason je faca! Neumen, sam zmaga :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

kaj jst vem...men je blo pa vse skupaj tko...meh :nixweiss: sigurno bom še naprej gledala, ima potencial da se razvije v kaj boljšega. najbolj sem bila presenečena nad tem, kolk mi eric sploh ni več hud, neki me moti - a so mu naredil mal preveč polizano frizuro? mi je bil recimo bill bolj hot - zgoraj brez ni za v smeti :P

tko kot je že ena napisala - upam da ne bodo zbrkal vsega. volkodlaki, bill missing, V...da ne bo preveč vsega. komaj pa čakam kakšno eric-sookie sceno, it's about time da se zgodi.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

A potem sam jst nisem razočarana? Meni je bil TB kot TB :) Meni je po eni strani še boljše, da se več stvari dogaja, kot pa da se vse vrti okoli ene zgodbe, ki potem že rata dolgočasna. Npr. v 2. sezoni se je več stvari dogajal, glavna zgodba naj bi pa bila tista z Marryann, ki je že na koncu malo najedala.

Bill :tot: :D
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

Men je bil tud dobr del...una scena z Ericom je bla fuuuul huda!!!! :) :) Upam, da ga čim več vidimo v nadaljevanju... ;)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

rinca napisal/-a:kaj jst vem...men je blo pa vse skupaj tko...meh :nixweiss: sigurno bom še naprej gledala, ima potencial da se razvije v kaj boljšega. najbolj sem bila presenečena nad tem, kolk mi eric sploh ni več hud, neki me moti - a so mu naredil mal preveč polizano frizuro? mi je bil recimo bill bolj hot - zgoraj brez ni za v smeti :P

tko kot je že ena napisala - upam da ne bodo zbrkal vsega. volkodlaki, bill missing, V...da ne bo preveč vsega. komaj pa čakam kakšno eric-sookie sceno, it's about time da se zgodi.

Se do pike strinjam z vsem. Pričakovala sem več, niso me navdušili. Prva sezona mi je bila najbolj všeč. Zdej mi grejo pa počasi že naživce. Sanja se mi ne, kaj so naredili z Ericom, včasih je bil res hud, zdej je čuden.
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HeadUpHigh »

Jooo, pa ne morte šele po prvem delu sodit kaka bo cela sezona, nooo! :D Sej boste vidle, z vsakim delom bo bolš:)
Eric čuden? Jaaa, tok je božanski, da je že kar čudnoooo lol
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Men je pa bil kar fajn del. Sicer res upam, da ne bodo zavlekli tako so v drugi sezoni Maryann, ker mi je proti koncu njena zgodba že najedala. Tak da najboljša do zdaj mi je bla prva sezona. Pa upam tud, da bo tretja fajn, še posebej zdaj ko so zravn volkodlaki pa to :) Tara tud men ne potegne, tak kot je ena že napisala pred mano ampak okey nič hudega. Njihovo govorico z naglasom (področje Texasa, če se ne motim?) bi pa lahko celi dan poslušala :D
Yada, yada, yada...
Odgovori