takoj jutri!

kužapazi napisal/-a:po vseh teh vaših nasvetih, sm se odločla da se pač nebom več javljala.. tut njegovi mami bom rekla naj me neha klicat, da hočem čist mir met od njih.. uff.. zdej še sam ta pogum rabim.. da res to nardim..
(p.s.: ravnokar me je klicu, pa se mu nisem javla)
Jochie napisal/-a:pojdi na policijo, povej zgodbo in jih vprašaj za nasvet.
takoj jutri!
ma kako lahko to prenašaš. pa da te njegova mama kliče, sama naj skup spravi sina. nisi ti nič kriva, da je tazga psihiča vzgojila. pa nič se ne boj groženj, pes ki laja ne grize. pa, če je res tako nevzdržno povej vse svojim staršem, oni te bojo znali obvarovat. zase vem, da bi oče znoru in mu hitr dal vedet kdo je glavni pr bajti. ne bi več tako hodu spat k nam. pa zakaj se mu sploh javiš, mu odpreš vrat? res mi je čudno, da hodi spat k tebi. tako se ga bojiš, spiš pa še vedno poleg njega. pa praviš, da nočeš staršev vpletat v to in da se mami noče vmešavat v stvari, ki se je ne tičejo. pa še kako se jo to tiče. človk ti grozi! obrni se na starše in vsi skupaj na policijo, če ne bo šlo drugače. pa ne spušaj ga v hišo (kr ne morem vrjet, da še vedno hodi spat k tebi
). nasljednič, ko bo prišel ga ne spusti notr, če bo delal probleme pa pokliči policijo. hitro se bo ustrašil in mogoče malo umiril, njegovi mami pa tudi povej, da bivši! fant ni več tvoja skrb in naj sami poskrbijo zanj. ni tvoja odgovornost. če si bo kaj naredil nisi ti kriva. ne pusti se, ne pusti da ti uniči življenje in se čimprej obrni na koga, ki mu zaupaš. pa srečno!
Ti svojim staršem povej kakšna je situacija, razloži zakaj sta šla narazen, povej jim da grozi in da je v bistvu tip psihič... In js mislem, da bi mogl na tvojo stran stopit in te na nek način obvarovat pred njim. Ti se mu pa ne oglašaj več na klice, izogibaj se krajev kamor on zahaja...
) tolko boljse in itd...
)
kužapazi napisal/-a:bojim se groženj, oziroma izpolnjenih groženj, in tega da šebolj nebom imela miru kt pa zdej! :S