Imam en problem z bivšim fantom, ki kar noče in noče, oz. morda bolje rečeno ne more pozabiti na mene, ter vse kar sva imela. Skupaj sva bila skoraj 2 leti, in skupaj sva preživela večino tega časa. Potem se je zgodilo…..on me je prevaral in jaz sem to „požrla“, ker sem mislila, da je on edini zame in da se je to zgodilo zaradi alkohola. Čez čas, mu že ta ena ni bila dovolj. Ponovilo se je še drugič. Ker mi je bilo toliko do njega, sem še to spregledala. Spregledala sem tudi vse žaljivke, ki mi jih je namenil. Kmalu za tem, sem spoznala fanta, ki mi je pomagal priti skozi te težave, in me prepričal, da takšna zveza ne pelje nikamor. Odločila sem se, da temu naredim konec. Ta fant mi je pomagal, me zadrževal, da se mu nisem javljala na telefon, me podpiral, mi dvigoval nazaj samozavest, ki sem jo ob tem (sedaj bivšem) fantu zgubila. Ker jaz sedaj tega, da me bo žalil, varal, ne morem dopustiti, sem mu to tudi povedla, in mu lepo dala vedeti, da je konec. Ampak situacija se je obrnila. On sili v mene, češ da se je spremenil, da nebo nikoli več tak, da mu je grozno žal za to kar je naredil in da nebi tega delal nikoli, če bi vedel, kakšno dobro punco bi izgubil. Njegova mama me neprestano kliče, da je cel depresiven, da ni ničesar sposoben odkar nisva skupaj, in da jo zelo skrbi, da si bo kaj naredil. Večkrat me je prosila, naj se vsaj družim z njim, dokler ne najdejo ustrezne rešitve da ga pomirijo. Vendar nič ne pomaga. Če mu rečem kaj v tem smislu da ga nočem več videti, postane žaljiv, in agresiven. Sedaj mu morem večkrat pustiti, da prespi pri meni, iz samega usmiljenja saj želim tako ugoditi njegovi mami, in tudi mene skrbi da si nebi kaj naredil. Vendar sedaj je prišlo že tako daleč da kar sam od sebe pride do mene, ne da bi kaj sporočil in se mi prikaže pred vrati med tem ko že vsi spimo. To njegovo obnašanje je postalo nedopustno, saj tudi moja mama ne more več tega prenašat.
+še to, fant je zelo vzkipljiv, enkrat je celo (na mojem lastnem domu) špuknil vame..
Sedaj se pa obračam na Cosmo forum... zanima me kaj naj naredim? Jaz sem čisto brez idej, že vso voljo sem izgubila. Prosim, pomagajte mi!