Jaz sem si to razlagala tak, da sta oni dve, ko sta govorile tam in se za roke držale, le neko začasno "barikado" pred ta "seal spell" dale. Sploh ker se je Elena drla, da ne moreta več dolgo držat... tak da sem pol predvidevala, da kak sta se spustile (oz. ko nista mele več dovolj energije), je ta "seal spell" spet delal tak kak mora, pa še vrata so se tak dramatično zaprla.
Ampak kot zgleda ni temu tako.
Sem šla še 1x to sceno pogledat, pa je grams rekla, da ni garancije, da bota spet lahko vzpostavli ta urok. Hehe samo pol skoraj v isti sapi pa spet reče, da četudi se bota lahko "prebile" skozi pečat, ga ne bota mogli dolgo držat. Sorry, samo za mene obstaja razlika med "držanjem" nekega uroka in preklicat ta urok in ga na novo vzpostavit. Ampak ajde, ne bom pikolovska

So me preveč raznežli z D/E scenami hehe.
V nadaljevanju lahko torej 100% pričakujemo, da bo/do vampir/ji začel/i ven iz grobnice kukat. Imenitno.
joy23 napisal/-a:BTW, kaj pa je s Tylerjem in (z belo)volkodlakom? Vsaj na koncu enega dela (ne vem več katerega, je pa že kar dolgo nazaj) je kazal na to, kot da je on ... Potem pa ni blo nič več v zvezi s tem.
Nekje sem prebrala, da bi naj komaj v 2. sezoni konkretno začeli s to zgodbo. Prvo se hočejo bolj njemu in njegovi familiji, predvsem pa njegovem jackass fotru, posvetit.