Kaj zdaj babe (in tipi?) ste pogledale pilota?

What did you think?
Meni se ni zdelo tak švoh, no. It's no True Blood but still pretty good.
-Ian je, pa čeprav ga je blo za moj okus premalo v 1. delu, IMO ownal vse. The evil vampire role really suits him.

-Igralska zasedba je bolj kot ne perfect. Plus, če ste pregledale že dosti serij, bote prepoznali marsikatero faco. Vsaj jaz jih 5. And they all are men. Weird hehe.

-Pa serija ma taki nice dark & edgier undertone, which I really liked.
Je blo pa tud par stvari, ki so mi ble kinda off.
-Megle IMO ne bi rablo bit. Preveč fejk je. Če bi bla samo vrana bi blo dosti boljše. I liked the crow, btw heh.
-Misli, ki jih zapisujeta v dnevnik, so kinda cheesy. Vsaj meni je šlo malo na smeh zraven. Ne vem ne. Mogoče se bom pa navadla.

-Pri izbiri glasbe ga včasih kompletno mimo bincnejo. Ne moreš v seriji, ki se gre o vampirih, špilat tipične pop komade a la Thinking of You od Katy Perry, Say (All I Need) od One Republic, Never Say Never od The Fray, ... Še najbolj me je zmoto Say (All I Need) song. Sploh ni k sceni pasal. But ok, it's not all that bad. So našli pesmi, ki niso ble tak napačne -- like Kids od MGMT, Death od White Lies, Running Up The Hill od Placebo, ... Pa instrumentalna glasba je tud solidna.
-Vicki bi takoj recastala. Kera antipatična faca. I hope she dies soon.
Yeah, I'll definitely tune in next time. Promo že zgleda zelo obetaven.

---------
^Ne vem pa zakaj jim v promotih vedno uspe najt pravo glasbo.