Kaj zdaj babe (in tipi?) ste pogledale pilota?

What did you think?
Meni se ni zdelo tak švoh, no. It's no True Blood but still pretty good.
-Ian je, pa čeprav ga je blo za moj okus premalo v 1. delu, IMO ownal vse. The evil vampire role really suits him.
Can't wait to see more of him. Je do zdaj še najbolj zanimivi lik. Pa tud Bonnie in Jeremy sta zanimiva.-Igralska zasedba je bolj kot ne perfect. Plus, če ste pregledale že dosti serij, bote prepoznali marsikatero faco. Vsaj jaz jih 5. And they all are men. Weird hehe.

-Pa serija ma taki nice dark & edgier undertone, which I really liked.
Je blo pa tud par stvari, ki so mi ble kinda off.
-Megle IMO ne bi rablo bit. Preveč fejk je. Če bi bla samo vrana bi blo dosti boljše. I liked the crow, btw heh.
-Misli, ki jih zapisujeta v dnevnik, so kinda cheesy. Vsaj meni je šlo malo na smeh zraven. Ne vem ne. Mogoče se bom pa navadla.

-Pri izbiri glasbe ga včasih kompletno mimo bincnejo. Ne moreš v seriji, ki se gre o vampirih, špilat tipične pop komade a la Thinking of You od Katy Perry, Say (All I Need) od One Republic, Never Say Never od The Fray, ... Še najbolj me je zmoto Say (All I Need) song. Sploh ni k sceni pasal. But ok, it's not all that bad. So našli pesmi, ki niso ble tak napačne -- like Kids od MGMT, Death od White Lies, Running Up The Hill od Placebo, ... Pa instrumentalna glasba je tud solidna.
-Vicki bi takoj recastala. Kera antipatična faca. I hope she dies soon.
Yeah, I'll definitely tune in next time. Promo že zgleda zelo obetaven.

---------
^Ne vem pa zakaj jim v promotih vedno uspe najt pravo glasbo.