The Vampire Diaries

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Aaaa E&D! Next Friday can't come soon enough!! :D :freude:
And the best part - she isn't glamoured! Vsaj deluje nea tak.
.: Living is easy with eyes closed :.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Na to ^^ sem čakala (E&D) :)
Use your head and follow your heart.
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

huh, morm rečt, da je tole definitivno ena izmed boljših serij, kar jih spremljam :D zaenkrat so mi še vsi igralci super, čeprav prevladuje seveda Damon :hearts: ampak men je on res tko srčkan s Caroline. Tiste njune scene ala:
C: Cocky much?
D: Very much.

in
tista, ko on bere Twilight, pa tista, ko mu želi pobegnit pa ga potem namlat z lučko. haha

Čeprou Damon je res mal . . . hearless, haha. Sam vseen je totaln srček in prou fino ga je gledat kok se znaša na folkam, čeprou je use skup mal tumač včasih. Aja pa tisto . . . i've been in love. painful, pointless and overrating :hearts:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ja Damon je res...za posladkat :D
Upam, da bodo vampirje spustil iz grobnice/cerkve/jame v naslednjem delu. To bo potem zanimiv in luštn gledat, v primeru, da ne bodo Damona pomehkužl :)
A goal without a plan is just a wish.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Čisto vsak del je ful zanimiv in napet. Skoraj ves čas imam takšne :eek: očke :D Z vsakim delom mi je nadaljevanka bolj všeč :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Kaj berejo to moje oči?!
Pavza bo po petkovim delom? In ta bo trajala do 25. marca?! Are they crazy!! Proklete Olimpijske igre pa may sweeps pa vse skupaj! :x

Kaj si bom te začela tak dolgo brez Damona?! *jok*
Ko sem glih pri njem (kot da kdaj nisem hehe), my heart broke a little, ko je tak sad in razočarano gledal, ko je zvedo, da mu je Elena lagala. Prokleti Stefan pa njegov "he has no soul" bullshit. Včasih me ma, da bi v TV skočla pa mu nekaj naredla. :) Ok se Damon je E-V-I-L, but all he wants is getting his Katherine back.

BTW, kaj ovi so mi hotli namignit, da je Damon ubil oz. nekam odpeljal mamo od Elene?? Ali sem jaz dobila mixed information? hehe.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Pa ne spet pavza no... so že rahlo tečni s tem, blah :?

Drugač pa se mi zdi, da vedno bolj zanimivo postaja tak da kr komaj čakam naslednje dele!

FreakChiq napisal/-a:BTW, kaj ovi so mi hotli namignit, da je Damon ubil oz. nekam odpeljal mamo od Elene?? Ali sem jaz dobila mixed information? hehe.

Kaj to zaj v ta zadnjem delu? Očitno sn jaz spet mal na pol v spanju gledla, ker nisn lih zasledila tega, ajoj. hehe :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

te pavze so pa res neumne! vedno polovico stvari pozabim, ko je pavza in potem serija sploh ni več tako zanimiva, ker potrebujem nekaj delov, da se sploh spomnem kaj se je dogajalo.
ja FreakChiq, jaz sem tudi razumela, da je damon ubil oziroma najverjetneje spremenil v vampirko elenino mamo. vprašanje je le, če je vedel, da je isabella elenina mama ali je bilo to samo naključje. jaz mislim, da ni bilo in je namenoma ubil/spremenil/whatever catherinino potomko oziroma sorodnico. iz bogvekaterega razloga.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^Aha, that rings a bell! Kot zgleda je Damon res ubil al spremenil v vampirko Elenino mamo... no vsaj jaz sem tak razumela. :D Zaj me sam zanima kam jo je odpeljal al karkoli je naredil z njo, ampak se lahk zgodi da še en čas ne bom zvedla, če bo res pavza spet... pol bom pa itak pozabla kaj se je do zdaj dogajalo :roll:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Da bi Damon načrtno spremenil Elenino mamo v vampirko?
Teorija je dobra, ni kaj, samo joj, če se bo to izkazalo za resnično, potem bom prej sive lase dobla, predn bo iz Damona in Elene kaki par nastal. Še o kakem bolj prijateljskem odnosu (kot te, ko sta šla na road trip), bom lahko samo sanjala. :) I mean, Elena mu kaj takega ja ne bi oprostila, pa čeprav sploh ne pozna njene prave mame, ali?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Mogoče je šel pa na kakšen daljši izlet in je rabil samo prigrizek za na pot :D
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Aaaa I loved, loved, LOVED this episode! Slika (ok, Leona Lewis me je na koncu edino malo motla but what the hell, right? Hehe.)

Sploh se ne morem nagledat tiste "necklace" scene, ne. He wanted it to be real. Awww. :oops: :P They're finally starting to bond.. Vprašanje je samo, kak hitro bo Damon spet zjebal vse. Čeprav zdaj, ko je ugotovil, da je Katherine a bitch, maybe ne bo glih šel on a killing spree, ali?

Ne vem pa kaj so mi hotli s cliffhangerom povedat. Se pa iz grobnice ven nea more noben vampir?? Ali Bonnie in grams nista kaj vredi naredli?

Ki še je 25. marec... *jok*
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

OMG, keri del! In kakšen konec! Čeprva to je tud men čudno, iz grobnice naj ne bi mogel noben vampir :gruebel: Damon se mi je kar zasmilil, sej, kak se ti pa ne bo :D Tudi meni je bla všeč tista scena z Eleno in ogrlico :D Sovražim pavze, še sploh pa tak dolge :evil:

BTW, kaj pa je s Tylerjem in (z belo)volkodlakom? Vsaj na koncu enega dela (ne vem več katerega, je pa že kar dolgo nazaj) je kazal na to, kot da je on ... Potem pa ni blo nič več v zvezi s tem.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

grrr...te pavze :evil:

tu ratava vedno bolj zanimivo :)

glede grobnice...mislim da sta jo pole boonie in njena babica odprle zto d sta lahko Stefan in Damon pršla vn... očitno sta jo pozabli zapret...

Meni se mi je Damon prav zasmilu na koncu :(
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem si to razlagala tak, da sta oni dve, ko sta govorile tam in se za roke držale, le neko začasno "barikado" pred ta "seal spell" dale. Sploh ker se je Elena drla, da ne moreta več dolgo držat... tak da sem pol predvidevala, da kak sta se spustile (oz. ko nista mele več dovolj energije), je ta "seal spell" spet delal tak kak mora, pa še vrata so se tak dramatično zaprla. :)

Ampak kot zgleda ni temu tako.

Sem šla še 1x to sceno pogledat, pa je grams rekla, da ni garancije, da bota spet lahko vzpostavli ta urok. Hehe samo pol skoraj v isti sapi pa spet reče, da četudi se bota lahko "prebile" skozi pečat, ga ne bota mogli dolgo držat. Sorry, samo za mene obstaja razlika med "držanjem" nekega uroka in preklicat ta urok in ga na novo vzpostavit. Ampak ajde, ne bom pikolovska :D So me preveč raznežli z D/E scenami hehe.

V nadaljevanju lahko torej 100% pričakujemo, da bo/do vampir/ji začel/i ven iz grobnice kukat. Imenitno. :P

joy23 napisal/-a:BTW, kaj pa je s Tylerjem in (z belo)volkodlakom? Vsaj na koncu enega dela (ne vem več katerega, je pa že kar dolgo nazaj) je kazal na to, kot da je on ... Potem pa ni blo nič več v zvezi s tem.

Nekje sem prebrala, da bi naj komaj v 2. sezoni konkretno začeli s to zgodbo. Prvo se hočejo bolj njemu in njegovi familiji, predvsem pa njegovem jackass fotru, posvetit.
Odgovori