Če boš menjala pred tistim datumom, ko ti z tekoče kartice odtrgajo in ti ne bodo mel iz kje, potem zna rezervacija propast.
Če ti tako kot meni odtrgajo 18.- rezerviraj do 10. in bo vse kul

*kristyna* napisal/-a:Drugi teden grem v London =)
Pa me zanima:
*se splača it v madame toussauds za 1,5 ure (na internetu je neka cenejša vrjanta če greš 1,5 uro preden zaprej noter)
ampak zna bit dovolj, če nisi ravno zagreta za slavne. To je odvisno od osebe.*se od Stansteda do mesta bolj splača it z avtobusom ali vlakom (po cenah se bolj splača avtobus, ampak ali velikokrat zamuja?)
*kateri izmed topshopv je najbolje založen?

Tamarra* napisal/-a:V kratkm se tudi jaz odpravljam v London, tako da bi prosila, da mi povete, kdaj recimo se tam odprejo ogleda vredne stvari (npr. Madame Tussauds) ter nakupovalni centri in kdaj se to zapre
kakšne so cene - se splača v šoping
kako so kaj razdalje med 'znamenitostmi' - recimo med Buckinghamsko palačo / tower bridge / London eye, ker to na zemljevidu zgleda čisto blizu, pa verjetno sploh ni; če je kdo potoval z avto, bi še prosila za izkušnje - kakšen je promet, so šoferji potpežljivi (glede na to, da bo verjetno kar nekaj problemov z 'levo vožnjo', je gost promet?
Pa plačali boste za en dan več kot je enotedenska podzemna
tam smo pa najeli, ker je bil 100eur kar ni neka cena, če bi ga rabili, glede na to da je London velik, glede na cene parkirišč pa bo verjetno res bolj koristna podzemna. Je problem najdit znamenitosti če greš z podzemno ali imajo vredu označene stvari? 
Če se pa res izgubiš pa preprosto vprašaš kakšnega prodajca/delavca na podzemni.