Poljub na zmenku - kdo naj ga da prvi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Euuchika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Euuchika* »

Jst tut mislm da se bolj spodobi da tip nardi prvi korak nasploh, da pristopi do punce, jo poljubi, zaprosi ... :D zgleda sm tut js staromodna glede tega, ampk ušeč so mi moški, ki so odločni in se upajo :P
Find a rainbow and live your world of dreams always remember life is better than it seems.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Kolikor berem odgovore, sem imel res srečo, da sem naletel na punco, ki je prva izvedla poljub. :oops: Ko sva se dobila, nikakor nisem zbral poguma, da bi jo poljubil, zato je ona šla v "napad". :oops:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Meni je bolj všeč če tip nardi prvi korak.Če bi jst prva dala poljub bi mislila da on sploh ni moški in da nima jajc :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Fantin
Debatorica
Debatorica

Liefde napisal/-a:Meni je bolj všeč če tip nardi prvi korak.Če bi jst prva dala poljub bi mislila da on sploh ni moški in da nima jajc :D
Moja pravi, da je to nek stereotip, in da je kr neki, če ona ne bi hotela prva dat poljub.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Kakšno je pa tvoje mnenje? :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja njeno mnenje je, da njen pravi, da je to stereotip :) Sama sem pristašica staromodnih načiniv, torej da tip naredi prvi korak (torej poljub itd). Ker če ne, bi se mi zdelo ali da mu nisem dovolj všeč ali pa da je ala Damjan Murko (ne gej, ampak pač...saj vemo);
The world is as you are.
Fantin
Debatorica
Debatorica

emanuela napisal/-a:Ja njeno mnenje je, da njen pravi, da je to stereotip :) Sama sem pristašica staromodnih načiniv, torej da tip naredi prvi korak (torej poljub itd). Ker če ne, bi se mi zdelo ali da mu nisem dovolj všeč ali pa da je ala Damjan Murko (ne gej, ampak pač...saj vemo);
:roll: Daj naslednjič pozorno preberi. Moja punca pravi, da je stereotip, da naj bi tipi dajali poljube, ter da ni nič narobe s tem, če je ženska tista, ki da poljub.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:rofl:

Kaj pa ti misliš?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Oopsy daisy, sem izpustila a :) Ja kaj naj, če sem na babnice navajena na cosmotu (Jochie in tor ter ostali ste izpuščeni :) );
Ampak še vedno je bila moja poanta ta, da povej svoje mnenje in ne v tvojem primeru mnenje partnerice. Bolj jasno?
The world is as you are.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Liefde napisal/-a:Kakšno je pa tvoje mnenje?
V primeru, če tip nima izkušenj, je zelo dobrodošlo, da ona naredi osnovne korake, zato, da se prebije začetni led.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Sm bla do zdej vedno mnenja da mora bit tip tisti k gre v napad, ampak sem to mnenje spremenila. Najbolj mi je blo bedno če je tip prehitro šou v napad....nekak je treba začutut kdaj in kako in se nekje na pol poti srečat :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Poljub pride spontano z obeh strani, ni tle tistga kdo naj prvi nagne glavo proti komu. Pač tudi če je tip prvi, ki nagne glavo (če se že moram tko izrazit), mora začutiti trenutek, da jo lahko poljubi, ali pa ženska njega. Drugač pa če mene tip ne bi poljubil na prvem zmenku, bi mi blo kar mal čudno, ne vem :roll: .
Fantin
Debatorica
Debatorica

evva napisal/-a:Drugač pa če mene tip ne bi poljubil na prvem zmenku, bi mi blo kar mal čudno, ne vem :roll: .
Na lička ali že na usta?
Kaj pa, če med njo in njim na zmenku ni prave privlačnosti?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

na usta normalno. sej to se takoj vid a je privlačnost al ni, zato pa pravim, da je treba začutit trenutek kdaj lahko koga poljubiš. če ženski ni do tega da jo poljubiš, boš to brez skrbi, že vedel. :wink:
Fantin
Debatorica
Debatorica

evva napisal/-a:na usta normalno.
Zakaj to sprašujem; so tudi takšne ženske, ki ne odobravajo poljubov na prvem zmenku, in lahko tip izpade iz igre, če napačno presodi.
Odgovori