Poljub na zmenku - kdo naj ga da prvi?
Poljub na zmenku - kdo naj ga da prvi?
Zasledil sem temo o tem, kje ste spoznale svojega partnerja, med drugim je bilo tudi vprašanje, kdo je izvedel prvi poljub z novim partnerjem. Namreč poznam punco, ki pravi, da se ji zdi sramota, če bi morala ona it v napad, ko pride to te faze zmenka, ter da mora biti moški tisti, ki naj bi poljubil njo.
Kdo naj bi na zmenku prvi izvedel poljub (s tem mislim tisti na usta, francoski); on ali ona?
Če bi zmenkovali z nekim tipom, on bi vam bil všeč, vendar tudi po večih srečanjih ne bi prišlo do poljuba - kako bi reagirale? Bi ve šle v akcijo, ali pa bi zaradi tega tipa odpisale?
Kdo naj bi na zmenku prvi izvedel poljub (s tem mislim tisti na usta, francoski); on ali ona?
Če bi zmenkovali z nekim tipom, on bi vam bil všeč, vendar tudi po večih srečanjih ne bi prišlo do poljuba - kako bi reagirale? Bi ve šle v akcijo, ali pa bi zaradi tega tipa odpisale?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Tist, ki bi ga prvi rad dal.
Nima veze..Če pa že pa počakata na tist magičen trenutek, ko se filmsko zagledata drug v drugega in se oba približata za 1cm..pol pa navali kter bo prvi, pol pa itak lahko reče, da mu je dajal/a lažne signale, če se bo kej pritoževal/a. 

It was forever..but it didnt last long..
veš, to obstaja poseben majhen daljinski upravljalec, kjer imaš gor razne tipke, kot so: stisni se k meni, daj mi lupčka, obrni glavico tako, da ti bom lahko dal lupčka, sleci se, in podobno...
seveda je na upravljalcu posebna tipka, kjer ženska postane kompatibilna z upravljalcem, zatorej najprej pritisneš to tipko...
no, potem pa prosto po prešernu pritiskaš tipke, po svoji želji seveda...
pa še ena velika pomembnost: preveri polnost baterij pred uporabo, smotano je namreč, če ti baterije crknejo...
seveda je na upravljalcu posebna tipka, kjer ženska postane kompatibilna z upravljalcem, zatorej najprej pritisneš to tipko...
no, potem pa prosto po prešernu pritiskaš tipke, po svoji želji seveda...
pa še ena velika pomembnost: preveri polnost baterij pred uporabo, smotano je namreč, če ti baterije crknejo...

- delusional
- Cosmopsiho
Fajn je, da tip zašteka, da je ženski tako všeč, da jo lahko zaliže. Meni se hvalabogu še ni zgodilo, da bi kdo, ki mi ne bi bil všeč, me probal zalizat in da bi ga mogla zavrnit.
Malo je slabo, če ženska navali, ker potem izpade napadalno in se tip počuti kot žrtev namesto kot lovec. Ja občutljiv ego, nimaš kej.
Če pa ti je samo do ene noči, potem pa ga kar naskočit
Malo je slabo, če ženska navali, ker potem izpade napadalno in se tip počuti kot žrtev namesto kot lovec. Ja občutljiv ego, nimaš kej.
Če pa ti je samo do ene noči, potem pa ga kar naskočit

Niti ne dam toliko na to, da naj bi bili tipi lovci, pravzaprav mi je čisto vseeno.delusional napisal/-a:Malo je slabo, če ženska navali, ker potem izpade napadalno in se tip počuti kot žrtev namesto kot lovec. Ja občutljiv ego, nimaš kej.
Me pa zanima, kako ve gledate na to? A bi še vztrajale s tipom, če se stvari tudi po daljšem zmenkovanju ne bi nikamor premaknile, čeprav bi oba čutila, da sta si všeč, vendar nihče od obeh ne bi imel poguma?
A se tudi vam zdi sramotno, če mora biti na koncu ona tista, ki mora izvršit nalogo - dat poljub?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj