Poljub na zmenku - kdo naj ga da prvi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kopic
Sramežljivka
Sramežljivka

Poljub na zmenku - kdo naj ga da prvi?

Neprebrana objava Napisal/-a kopic »

Zasledil sem temo o tem, kje ste spoznale svojega partnerja, med drugim je bilo tudi vprašanje, kdo je izvedel prvi poljub z novim partnerjem. Namreč poznam punco, ki pravi, da se ji zdi sramota, če bi morala ona it v napad, ko pride to te faze zmenka, ter da mora biti moški tisti, ki naj bi poljubil njo.
Kdo naj bi na zmenku prvi izvedel poljub (s tem mislim tisti na usta, francoski); on ali ona?
Če bi zmenkovali z nekim tipom, on bi vam bil všeč, vendar tudi po večih srečanjih ne bi prišlo do poljuba - kako bi reagirale? Bi ve šle v akcijo, ali pa bi zaradi tega tipa odpisale?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Tist, ki bi ga prvi rad dal. :) Nima veze..Če pa že pa počakata na tist magičen trenutek, ko se filmsko zagledata drug v drugega in se oba približata za 1cm..pol pa navali kter bo prvi, pol pa itak lahko reče, da mu je dajal/a lažne signale, če se bo kej pritoževal/a. :D
It was forever..but it didnt last long..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

veš, to obstaja poseben majhen daljinski upravljalec, kjer imaš gor razne tipke, kot so: stisni se k meni, daj mi lupčka, obrni glavico tako, da ti bom lahko dal lupčka, sleci se, in podobno...

seveda je na upravljalcu posebna tipka, kjer ženska postane kompatibilna z upravljalcem, zatorej najprej pritisneš to tipko...

no, potem pa prosto po prešernu pritiskaš tipke, po svoji želji seveda...

pa še ena velika pomembnost: preveri polnost baterij pred uporabo, smotano je namreč, če ti baterije crknejo... :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Fajn je, da tip zašteka, da je ženski tako všeč, da jo lahko zaliže. Meni se hvalabogu še ni zgodilo, da bi kdo, ki mi ne bi bil všeč, me probal zalizat in da bi ga mogla zavrnit.
Malo je slabo, če ženska navali, ker potem izpade napadalno in se tip počuti kot žrtev namesto kot lovec. Ja občutljiv ego, nimaš kej.
Če pa ti je samo do ene noči, potem pa ga kar naskočit :D
kopic
Sramežljivka
Sramežljivka

delusional napisal/-a:Malo je slabo, če ženska navali, ker potem izpade napadalno in se tip počuti kot žrtev namesto kot lovec. Ja občutljiv ego, nimaš kej.
Niti ne dam toliko na to, da naj bi bili tipi lovci, pravzaprav mi je čisto vseeno.
Me pa zanima, kako ve gledate na to? A bi še vztrajale s tipom, če se stvari tudi po daljšem zmenkovanju ne bi nikamor premaknile, čeprav bi oba čutila, da sta si všeč, vendar nihče od obeh ne bi imel poguma?
A se tudi vam zdi sramotno, če mora biti na koncu ona tista, ki mora izvršit nalogo - dat poljub?
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

sem takšen tip človeka, da mi je všeč, da se ni nč zgodilo po več zmenkih...tako se je zgodilo tudi pr nama.
nima veze, kdo da prvi poljub. važno je, da je iskreno in da si oba to želita.
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ališa »

meni se malo čudno zdi da bi punce morale iti v napad ...naj bo bodo fantje tista pogumna bitja :razz:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Navali kva te briga :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Bellci
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bellci »

moški :D
kopic
Sramežljivka
Sramežljivka

Kaj pa, če bi se zelo ujele z nekim tipom, vendar on nikakor ne bi zbral dovolj poguma, da bi vas poljubil?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Seyfullah napisal/-a:Navali kva te briga :D
exactly :)
zakaj se matrat in kalkulirat in čakat in svašta, če začutiš željo in približno razbereš podobne vibracije od druge osebe, go for it :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz pravim, da mora moški prvi korak nardit...sm bolj staromodna :P :D
Odgovori