Jst tut mislm da se bolj spodobi da tip nardi prvi korak nasploh, da pristopi do punce, jo poljubi, zaprosi ... zgleda sm tut js staromodna glede tega, ampk ušeč so mi moški, ki so odločni in se upajo
Find a rainbow and live your world of dreams always remember life is better than it seems.
Kolikor berem odgovore, sem imel res srečo, da sem naletel na punco, ki je prva izvedla poljub. Ko sva se dobila, nikakor nisem zbral poguma, da bi jo poljubil, zato je ona šla v "napad".
Ja njeno mnenje je, da njen pravi, da je to stereotip Sama sem pristašica staromodnih načiniv, torej da tip naredi prvi korak (torej poljub itd). Ker če ne, bi se mi zdelo ali da mu nisem dovolj všeč ali pa da je ala Damjan Murko (ne gej, ampak pač...saj vemo);
emanuela napisal/-a:Ja njeno mnenje je, da njen pravi, da je to stereotip Sama sem pristašica staromodnih načiniv, torej da tip naredi prvi korak (torej poljub itd). Ker če ne, bi se mi zdelo ali da mu nisem dovolj všeč ali pa da je ala Damjan Murko (ne gej, ampak pač...saj vemo);
Daj naslednjič pozorno preberi. Moja punca pravi, da je stereotip, da naj bi tipi dajali poljube, ter da ni nič narobe s tem, če je ženska tista, ki da poljub.
Oopsy daisy, sem izpustila a Ja kaj naj, če sem na babnice navajena na cosmotu (Jochie in tor ter ostali ste izpuščeni );
Ampak še vedno je bila moja poanta ta, da povej svoje mnenje in ne v tvojem primeru mnenje partnerice. Bolj jasno?
Sm bla do zdej vedno mnenja da mora bit tip tisti k gre v napad, ampak sem to mnenje spremenila. Najbolj mi je blo bedno če je tip prehitro šou v napad....nekak je treba začutut kdaj in kako in se nekje na pol poti srečat
Poljub pride spontano z obeh strani, ni tle tistga kdo naj prvi nagne glavo proti komu. Pač tudi če je tip prvi, ki nagne glavo (če se že moram tko izrazit), mora začutiti trenutek, da jo lahko poljubi, ali pa ženska njega. Drugač pa če mene tip ne bi poljubil na prvem zmenku, bi mi blo kar mal čudno, ne vem .
na usta normalno. sej to se takoj vid a je privlačnost al ni, zato pa pravim, da je treba začutit trenutek kdaj lahko koga poljubiš. če ženski ni do tega da jo poljubiš, boš to brez skrbi, že vedel.