Poljub na prvem zmenku

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Julia_ je napisala tisto, kar tudi jaz mislim. Meni se poljub ne zdi nič takega, v bistvu bi bila razočarana, če ga ne bi dobila, med nama pa bi vladala popolna kemija, samo zato, ker je to 1. zmenek. :)
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

na prvem zmenku (spoznavnem) defentivino brez lizanja... potem po dveh treh srečanjih, če vidim da je to to.. ponavadi ob konca večera ko se posloviva, ustrelim kaj pa lupcka za lahko noč? Potem pa že vidiš kok je ura :)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

mislim da se je vsak zmenek končau z poljubom. ker sma si bla z fantom že všeč in ne vidim razloga, zaka ne. nikol pa nism hodla na zmenek, brez da bi se prej kaj pogovarjala. ponavadi sma se kje uni spoznala, pol pa sam se dobla. in če je že tak dauč prišlo, mi je biv res všeč... :P
Uporabniški avatar
Smokes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smokes »

^^ najbol otročja varjanta... js sovražim to... če me želiš poljubit, me daj, če nebom hotela, ti bom že nekako pokazala

Nekako je treba nakazati na poljub, če hočeš to storiti brez besed, moraš izbrati primeren trenutek, kar pa ni vedno tako lahko :). Meni se zdi Marcova varianta čisto posrečena :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Nekako je res treba nakazati :) Sploh pa tako vidiš ali sta si všeč ali ne.Ponavadi so znaki vsaj malo očitni.
The world is as you are.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

emanuela napisal/-a:Napadamo?Saj poljub ni nuja, če že je spontano in takrat ne letimo vse stran :) Seveda ni nič narobe če ga ni, ampak tudi ne če je.

Ne vem, če je na prvem zmenku že spontano. Prej vsiljevanje iz ene strani.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ja seveda je lahko.Na to mislim pač da se ne pripravljaš dve uri. In ni nujno vsiljevanje ane?
The world is as you are.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Jaz osebno ne razvijem čustov do moškega tako hitro, da bi si to želela že na prvem zmenku.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

A za poljub so potrebna globja čustva?
The world is as you are.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Nisem rekla globja čustva, ampak čustva.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Torej ti privlačnost, kemija niso dovolj?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

Odvisno od veliko dejavnikov: kemije, trenutka, družbe (ker grejo nekateri na prvi zmenek v kino ipd), zadržanosti oseb (... nekdo ki je morda malo bolj sramežljiv bo čakal, da bo videl, če mu bo punca namignila ali na nek način lahko...ona pa bo verjetno čakala, če se opogumi...) veliko je teh stvari

Sicer pa nisem proti lupčku na prvem zmenku...:)
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

emanuela napisal/-a:Torej ti privlačnost, kemija niso dovolj?

Mar kemija niso čustva?
Privlačen mi je lahko tudi avto pa ga ne poljubljam.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

emanuela napisal/-a:Torej ti privlačnost, kemija niso dovolj?

več kot dovolj.. Pri meni je bila takoj prvi dan ko sem jo spoznal.. Mi pa ni na kraj pameti padlo da bi se na ta isti dan že lizal z njo. Prej sva se parkrat dobila čisto tako na pijački, cigaretku (spoznavno).. Ko sem jo pa peljal v kino (kar smatram kot zmenek) sem ji pa ob koncu večera rekel za lupčka.. Najprej sem ga dobil na lička.. naslednjič na usta.. potem pa ko se obema že meša pa akcija po francosko :D

Fletn je da ni vse takoj bam.. več časa čakaš.. bolj si napaljen.. se še bolj razvijajo čsutva, še bolj hrepeniš po tej osebi ipd.. take it slow jow :D
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Poljub se zgodi spontano, če se čuti privlačnost z obeh strani. V obratnem primeru, če (še) privlačnosti ni, pa se ne zgodi.

Na splošno pa sem mnenja, da je najbolje na zmenek iti brez načrtov, do kod se sme, kaj se ne sme, kako se lahko..., saj takšne stvari uničijo ves čar zmenka, ki bi drugače morda uspel in bil dobra popotnica za kakšno zvezo.
Poljub, prijem roke, objem... - to se naj zgodi spontano, ko nekdo tako čuti in si želi to storiti, ne pa zato, ker misli, da sedaj mora to narediti. Ko se zgodi spontano, je veliko prijetneje, vse, kar pa je storjeno na silo, pa zna delovati pogosto precej nerodno.
Odgovori