Poljub na prvem zmenku

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Smokes
Sramežljivka
Sramežljivka

Poljub na prvem zmenku

Neprebrana objava Napisal/-a Smokes »

Mene pa zanima, kaj menite o poljubu (francoskem) na prvem zmenku? Je to nekaj, kar se po vašem mnenju skoraj mora zgoditi, da naj bi bil zmenek uspešen, ali se vam zdi, da mora biti prvi zmenek bolj spoznavne narave brez takšnih intimnosti. Kakšne so vaše izkušnje? Prav tako me zanima, kako bi se vam zdelo, če bi šla na sprehod in bi vas fant prijel za roko ali vas objel preko rame ali pasu?

Se opravičujem, če tema že obstaja.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

sama prvi zmenek ponavadi izkoristim za spoznavanje, in se pozanimam še o tako majhnih podrobnostih,ker sem zelo firbčna. :P po eni strani me že prvič zelo vleče k poljubu če mi je fant simpatičen in všeč do takrat, vendar pa nočem prehitevati in izpasti napadalna.čeprav je v moji glavi skoraj vedno stavek: živi življenje, saj je lahko vsaka sekunda tvoja zadnja. :wink:
za to ja. sem že doživela poljub na prvem zmenku kar velikrat in ni mi bilo žal. :)
na prvem zmenku da bi me že prijel za roko ..to pa ne vem če bi mi bilo prav.no odvisno od tega če bi želela od njega kaj resnega takoj in kar na hitro skočiti v zvezo.se mi zdi da je poljub malo manj reskiran kot pa da te prime za roko. ni pa poljub alo karkoli pogoj za super zmenek. :D
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Pomojem je nekak odvisno... včasih se privlačnost, simpatičnost itd. še razvija, včasih pa je tako ujemanje da samo gledaš :D V drugem primeru - prej ko se začnejo poljubi, boljše je.. ne vidim razloga za čakanje. V prvem primeru pa je mogoče boljše čakat, da vidiš kak se ujemaš z njim...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

undercover napisal/-a:se mi zdi da je poljub malo manj reskiran kot pa da te prime za roko.
Res?
Men se pa npr. še ni zgodil, da bi me kdo ponesrečeno držal za roko, česar pa za poljube ne morm rečt. :lach:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz sem bila do zdaj samo enkrat v življenju na prvem zmenku in takrat je tudi prišlo tudi do poljuba :D Bila sem še res mlada in nisem ne vem kako veliko razmišljala o tem ali ja ali ne...
Zdaj pa ko sem starejša pa razmišljam drugače...se mi zdi, da je prvi zmenek res bolj namenjen temu, da človeka spoznaš in še res ni čas za neke intimnosti. Mislim, da je še dovolj časa za te stvari na ostalih zmenkih, ki sledijo.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

purple_rain napisal/-a:
undercover napisal/-a:se mi zdi da je poljub malo manj reskiran kot pa da te prime za roko.
Res?
Men se pa npr. še ni zgodil, da bi me kdo ponesrečeno držal za roko, česar pa za poljube ne morm rečt. :lach:

hahahaha. :D no dobr nism tak misla.sam bolj resno vzamem če me kdo za roko prime kot pa da me poljubi.poljub mi je neka začetna faza, ki pride ponavadi(vsaj pri meni) pred vezo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Sem proti poljubu na prvem zmenku. Sploh pa francoskem.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

sanjaanja napisal/-a:Sem proti poljubu na prvem zmenku. Sploh pa francoskem.

agree
I am not an enigma, just a contradiction!
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Nisem nikoli delala načrtov in imela pravil za zmenke. Sem se vedno pustila presenetiti. So namenjeni spoznavanju ampak tudi poljubi so lahko del spoznavanja.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Hm...meni je to nekako skoraj del zmenka, sploh če sta si oba všeč.Nasplošno sem mnenja da če se ne ujamem-sploh pri poljubu je že to takoj prepreka.
Ne zdaj da to odloča, ampak je pomembno.
Tako da definitivno nisem proti.
The world is as you are.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Mni se pa zdi že nekako kulturno in spoštljivo, da na prvem zmenku ne napademo s poljubom.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Napadamo?Saj poljub ni nuja, če že je spontano in takrat ne letimo vse stran :) Seveda ni nič narobe če ga ni, ampak tudi ne če je.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja..spontano :) ce je tista energija, ce je se ni je pac ni...ni tu nobenih pravil ane :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Res je :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz sploh ne vem, kaj točno se definira kot zmenek. A je vsaka prva pijača s pripadnikom moškega spola že zmenek? Če je tako, potem na večini mojih prvih zmenkov ne pride do poljuba :)
Če gre pa za srečanje s fantom, ki mi je všeč, jaz njemu in oba to veva, potem se mi pa poljub ne zdi nič slabega.
Itak to niso nepoznani ljudje, vse bivše in tudi sedanjega sem že kar nekaj časa poznala in so bili moji prijatelji, preden so postali fantje.
Torej je v bistvu prav moralo priti do poljuba, da se je sploh dalo opazit razliko med zmenkom in vsemi pijačami, na katere sem prej hodila z njimi :)
Odgovori