Poljub na prvem zmenku
- cebelica_Kaja*
- Sramežljivka
- Kontakt:
Odvisno od veliko dejavnikov: kemije, trenutka, družbe (ker grejo nekateri na prvi zmenek v kino ipd), zadržanosti oseb (... nekdo ki je morda malo bolj sramežljiv bo čakal, da bo videl, če mu bo punca namignila ali na nek način lahko...ona pa bo verjetno čakala, če se opogumi...) veliko je teh stvari
Sicer pa nisem proti lupčku na prvem zmenku...
Sicer pa nisem proti lupčku na prvem zmenku...

Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
emanuela napisal/-a:Torej ti privlačnost, kemija niso dovolj?
več kot dovolj.. Pri meni je bila takoj prvi dan ko sem jo spoznal.. Mi pa ni na kraj pameti padlo da bi se na ta isti dan že lizal z njo. Prej sva se parkrat dobila čisto tako na pijački, cigaretku (spoznavno).. Ko sem jo pa peljal v kino (kar smatram kot zmenek) sem ji pa ob koncu večera rekel za lupčka.. Najprej sem ga dobil na lička.. naslednjič na usta.. potem pa ko se obema že meša pa akcija po francosko

Fletn je da ni vse takoj bam.. več časa čakaš.. bolj si napaljen.. se še bolj razvijajo čsutva, še bolj hrepeniš po tej osebi ipd.. take it slow jow

Let's bypass all the bullshit and just get naked
Poljub se zgodi spontano, če se čuti privlačnost z obeh strani. V obratnem primeru, če (še) privlačnosti ni, pa se ne zgodi.
Na splošno pa sem mnenja, da je najbolje na zmenek iti brez načrtov, do kod se sme, kaj se ne sme, kako se lahko..., saj takšne stvari uničijo ves čar zmenka, ki bi drugače morda uspel in bil dobra popotnica za kakšno zvezo.
Poljub, prijem roke, objem... - to se naj zgodi spontano, ko nekdo tako čuti in si želi to storiti, ne pa zato, ker misli, da sedaj mora to narediti. Ko se zgodi spontano, je veliko prijetneje, vse, kar pa je storjeno na silo, pa zna delovati pogosto precej nerodno.
Na splošno pa sem mnenja, da je najbolje na zmenek iti brez načrtov, do kod se sme, kaj se ne sme, kako se lahko..., saj takšne stvari uničijo ves čar zmenka, ki bi drugače morda uspel in bil dobra popotnica za kakšno zvezo.
Poljub, prijem roke, objem... - to se naj zgodi spontano, ko nekdo tako čuti in si želi to storiti, ne pa zato, ker misli, da sedaj mora to narediti. Ko se zgodi spontano, je veliko prijetneje, vse, kar pa je storjeno na silo, pa zna delovati pogosto precej nerodno.