čuftika napisal/-a:
Men je to res ogabno, se dol dat z enim, oz. v tem primeru se tvoj tip dol da z eno, ko niti ne veš kolko tipov je mela...no in pol ti spiš z svojim tipom.
eni vidite point odprte zveze samo v tem, da se lahko z drugimi sexa

čuftika napisal/-a:
Men je to res ogabno, se dol dat z enim, oz. v tem primeru se tvoj tip dol da z eno, ko niti ne veš kolko tipov je mela...no in pol ti spiš z svojim tipom.
rachka_ napisal/-a: po moji logiki se v taki situaciji ne more zgodit, da ti nebi vedel s kolikimi drugimi je bil tvoj partner prejšnji mesec, ker tega ne skrivata enim pred drugimsaj ni to tako, da rečeš da se greš odprtosti in pol vsak skrivaj nekaj počne po svoje. fora je lih v tem, da se o tem pogovarjaš in to tudi odobravaš!
Horus napisal/-a: Priblizno tako, kot so v srednjem veku zazigali carovnice, ker niso bili sposobni dojeti, da te lahko pozdravi kaka koreninca in ne le hudic
čuftika napisal/-a:ti njemu iščeš punco...svašta , res.
Jz tega ne bi mogla, ker mislim da če nekoga imaš rad, potem ga želiš imeti samo zase.
Pa sam še to...kaj sploh kdo študira, ko se greste te fore, odprta zveza pa to....no kaj kdo pomisli na SPB, pa ne mi zej rečt da vsi uporabljate kondom, ker sm ziher da ga ne...Če pa že, še zmeraj se lahko okužiš s herpesom pri sexu pa tut pri oralnem...
not_me napisal/-a:da pa bi se moj fant dajal dol z vsako ki mu nastavi - hvala lepa za tako.. da bi vsaka xy bejba vedela da če le hoče, lahko dobi mojga tipa - bruuuh..
a se hodita kaj testirat za spolno prenosljive bolezni? jaz bi si na vajinem mestu kr abonmajsko karto zrihtala
claire napisal/-a:nebi rekla da je ravno tako.
not_me napisal/-a:jaz pa mislim da ravno ljudje, ki se ne morejo odpovedat naključnemu sexu z nekom drugim, še niso dovolj čustveno stabilni za kaj več
Noelia napisal/-a:čuftika napisal/-a:ti njemu iščeš punco...svašta , res.
Jz tega ne bi mogla, ker mislim da če nekoga imaš rad, potem ga želiš imeti samo zase.
Pa sam še to...kaj sploh kdo študira, ko se greste te fore, odprta zveza pa to....no kaj kdo pomisli na SPB, pa ne mi zej rečt da vsi uporabljate kondom, ker sm ziher da ga ne...Če pa že, še zmeraj se lahko okužiš s herpesom pri sexu pa tut pri oralnem...