čuftika napisal/-a:ti njemu iščeš punco...

svašta , res.
Jz tega ne bi mogla, ker mislim da če nekoga imaš rad, potem ga želiš imeti samo zase.
Pa sam še to...kaj sploh kdo študira, ko se greste te fore, odprta zveza pa to....no kaj kdo pomisli na SPB, pa ne mi zej rečt da vsi uporabljate kondom, ker sm ziher da ga ne...Če pa že, še zmeraj se lahko okužiš s herpesom pri sexu pa tut pri oralnem...
1.Jaz pa si ne lastim ljudi.
2.Zakaj pa ne? Če mi kdo reče, da vedno uporablja kondom nimam razlogov, da mu ne bi verjela. Zase vem, da se ONS ne bi šla nikoli brez kondoma in tudi oralnega seksa ne bi izvajala. Takšni komentarji kažejo predsodke in ozkoglednost. Nekdo, ki je v odprti zvezi je lahko seksal z manj ljudmi kot nekdo, ki seksa samo s svojim partnerjem. Odprta zveza ne pomeni, da greš vsak dan pred spanjem na orgijo, pomeni samo, da lahko seksaš tudi z drugimi. To pa se lahko zgodi 1x, 20x ali nikoli.
not_me napisal/-a:da pa bi se moj fant dajal dol z vsako ki mu nastavi - hvala lepa za tako.. da bi vsaka xy bejba vedela da če le hoče, lahko dobi mojga tipa - bruuuh..
a se hodita kaj testirat za spolno prenosljive bolezni? jaz bi si na vajinem mestu kr abonmajsko karto zrihtala
Če imaš takšnega tipa, ki bi šel z vsako- tudi, če mu ni všeč, je problem v fantu (resen problem) in ne v odprti zvezi. Mentalno zdravi ljudje seksajo s tistimi, ki jih privlačijo.
Ja, ljudje, ki pogosto menjajo partnerje se tudi pogosto testirajo. Razen tisti, ki živijo destruktivno, tukaj spet ni problem v seksu.
claire napisal/-a:nebi rekla da je ravno tako.
Jaz bi pa rekla, da je tako oz. če ni tako pač človek ni za odprto zvezo.
not_me napisal/-a:jaz pa mislim da ravno ljudje, ki se ne morejo odpovedat naključnemu sexu z nekom drugim, še niso dovolj čustveno stabilni za kaj več
Zveze ne vidim kot odpovedovanje. Če bi bilo tako, bi bila raje sama. V zvezi sem, ker mi je lepo.