Lep pozdrav od Horusa 

Horus napisal/-a:Nehajte ze s tem "za denar". Po taki logiki je prostitutka vsaka zenska, ki pricakuje, da ji bo tip (pa ceprav samo na prvem zmenku) karkoli castil in potem na podlagi tega, ali to stori, ocenite ali bo ok ali ne.
Vprasanje za punce. Kako bi reagirale, ce bi vas povabil ven tip, potem pa na koncu prvega zmenka zahteval da placate 50:50?
Nebi mu zamerila tega, niti me nebi motilo. Sicer sem sama bolj pristaš tega, da nkrat en plača, drugič drugi kakor pa da deliva tam denar za mizo..ampak me nebi motilo.
Horus napisal/-a:Ok. Bom refraziral. Kaj mislite, koliko zensk bi to stelo kot pozitiven znak enakopravnosti in koliko kot negativn znak skopusnosti
Po vseh mogocih anketah sodec vecina zensk s takim tipom ne bi hotla nic imet.
Sicer pa, me zanima kok parov obstaja, kjer zenska podari vec stvari tipu kot kontra xD V bistvu je poroka najhujsi nacin prostitucije. Pol pa odvisno od tega, koliko se zenska ceni, ali bo sprejela "samo" zlati prstan, ali pa bo gor moral biti se diamant velikosti bejzbolzoge
(aja tudi prstana ne želim z ogromnim diamantom).
full bi mi blo cudno res. ce bi pa js njega povabla! bi pa sama placala.
)aria_02 napisal/-a:Alwaleed in Hokus hvala za podporo!![]()
1. Tip je star 50 let, ampak telesno zgleda bolje kot večina 30 letnikov
2. Ukvarja se s športom, ne kadi.
3. S tipom ne seksava, se ne poljubljava in mu ga ne fafam.
4. Včasih mu ga zdrkam, ali pa si ga sam, ko me opazuje.
5. Nimam fanta, tako, da nikogar ne varam.
6. Vidim, da večino moti, da mi plačuje za to. Nihče me ne sili v to početje.
To delam izključno samo zaradi denarja. Dodatnih 1000€ na mesec mi zelo prav pride.
Horus napisal/-a:ena pač napisal/-a:No glavno, da ti je fajn. Priporočam, da si še kakšnega najdeš, bo takoj dva jurja. Sam potem te bodo starši in prijatelji začeli spraševat kakšen job imaš, da si lahk vse privoščiš. Me prav zanima, če bi jim povedala kaj delaš.
A ti poves starsem in prijateljem za vsakega tipa s katerim se vsaj poljubljas? Dvomim. A si takoj laufala domov ocku povedat, da si zgubila nedolznost? Dvomim. Pa so to druzbeno sprejemljive zadeve.
Nevem zakaj je enim tako tezko lociti razlog, zakaj necesa nekomu ne poves.
a) Ker je sram tebe
b) Ker ves kaksna bi bila njihova reakcija
To dvoje NI povezano. Lahko nastopa socasno, ni pa eno pogoj za drugo.
Alwaleed napisal/-a:ena pač napisal/-a:Me prav zanima, če bi jim povedala kaj delaš.
A je treba ljudem, ki ne razumejo, nujno vedno vse povedat?
Horus napisal/-a:A ti poves starsem in prijateljem za vsakega tipa s katerim se vsaj poljubljas? Dvomim. A si takoj laufala domov ocku povedat, da si zgubila nedolznost? Dvomim. Pa so to druzbeno sprejemljive zadeve.