Horus napisal/-a:Ok. Bom refraziral. Kaj mislite, koliko zensk bi to stelo kot pozitiven znak enakopravnosti in koliko kot negativn znak skopusnosti

Po vseh mogocih anketah sodec vecina zensk s takim tipom ne bi hotla nic imet.
Sicer pa, me zanima kok parov obstaja, kjer zenska podari vec stvari tipu kot kontra xD V bistvu je poroka najhujsi nacin prostitucije. Pol pa odvisno od tega, koliko se zenska ceni, ali bo sprejela "samo" zlati prstan, ali pa bo gor moral biti se diamant velikosti bejzbolzoge

priznam, da bi me odbilo, da bi rekel, da plačava pol pol. predvsem zato, ker je prvi zmenek. (če bi me on povabil).
drugače bi pa spet rekla, da sva par, kjer jaz njemu kupujem več. ker on pač ni tak tip, da bi kupoval neka darila ipd. (aja, pa me to sploh ne moti). pa spet, nimam skopuškega tipa ali karkoli, hočem reči samo to, da sva par, ki recimo da finančno funkcionira pol pol.
očitno še obstajajo 'neizkoriščevalske' ženske.

(aja tudi prstana ne želim z ogromnim diamantom).
se pa drugače strinjam s tabo. na nek način je vsaka zveza, v kateri ženska sprejme nakit, oblačila ipd. 'prostitucija' ampak jo družba ne sprejema kot tako, saj si vendar z moškim v zvezi in je družbeno sprejemljivo in normalno, da ti fant 'plača' za seks (pozornost, ljubezen, skupno življenje...). če s fantom nisi v zvezi, si pa takoj prostitutka.