Prodajanje telesa

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
aria_02
Sramežljivka
Sramežljivka

Prodajanje telesa

Neprebrana objava Napisal/-a aria_02 »

Sem študentka in med tednom živim s sošolko iz gimnazije v najetem stanovanju. Stanovanje in bivanje mi plačujejo starši, da bi imela pa še kaj denarja zase sem si poiskala dodatno delo. Dvakrat tedensko pospravljam in likam pri samskem moškemu kakšnih 50 let. Zelo je zaposlen in veliko odsoten od doma, tako, da večinoma čistim, ko ga ni doma.
Čez poletje je bil več doma in sem večkrat čistila in likala, ko je bil on doma.
Tako me je nekoč vprašal, če me moti, da je poleg, ko likam. Nekajkrat je samo sedel poleg in sva se samo pogovarjala. Čez nekaj časa mi je podaril seksi spodnje perilo in me prosil, če ga lahko nosim med čiščenjem stanovanja. Malo zmedena sem sprejela njegovo ponudbo in oblekla perilo. Ko sem odhajala mi je dal 200 €. Naslednjič mi je podaril nov komplet perila. Med delom me je opazoval in začel mastrubirati. Spet me je dodatno nagradil z 200 €.
Postala sva intimna in zdaj se večkrat tedensko zvečer oglasim pri njemu. Nikoli ni vsiljiv, je zelo pozoren in nežen.

Seksala še nisva, največkrat ga zmasiram in mu zdrkam tiča. Včasih me samo golo opazuje, ko se sama zadovoljujem, on pa pri tem mastrubira.

Njegov denar in darila mi zelo godijo, čeprav se po drugi strani gnusim sama sebi, da svoje telo uporabljam za tak zaslužek.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

hja lej, ce ti bo ratalo brez kakih custvenih posledic...zakaj pa ne? :D

zase vem da ne bi mogla. kot sama pravis bi se zacela gnusit sama seb, pojavljat bi se zacele tezave, na custvenem podrocju in kasneje v spolnosti, 100%...tako da dobro premisli.

pa ne prevec okrog tega razlagat, verjetno vecinoma ljudje tega ne bodo razumeli :D

kaj pa bi rada da ti mi zdaj povemo?! =)
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kiwy »

mogoče pa išče novo stranko, ker se ta že stara :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

buubbika napisal/-a:Če je pa tebi to neki čist normalnega, da si ga pred tabo meče (men gre na kozlanje, ko pomislim na starega deca :heul: ), mu ga vlečeš in karkol že delata, pol pač deli. Js bi se morda bala tega, da bo nasilen, če pride do sexa ali pa celo, da bi končala kot žrtev bele trgovine, ker nikol ne veš, kaj tiči v ozadju.

js sm se enkrat zgori brez soncla na kreti, pa sm na trebuhu lezala in mela soncna ocala gor in pac brala, in sm vidla enga tipa, je prsou na plazo, 10 m stran od mene (bolj na samotnem delu, sam se neki tipi so bli v blizini, ostali dlje stran...) pa si ga zacel drkat :eek: pa ful je gledu okol, da ga neb kdo vidu, ampak...nagnusno! se cel dan sm mela tak cudn filing :nein: ampak kaj ces tut taki bolniki se najdejo :zzz:

pa ja, na to js sploh pomisla nism. kaj ce postane nasiln, recimo da se zmenta za seks, zacneta, potem pa se ti premislis...jau :?

punca pamet u roke :)
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

a za to kdo ze ve? koliko si pa stara ce smem uprasat?
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Sama se boš morala odločit, kaj bolj ceniš?! Njegova darila ali sebe?!
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

hmm. jaz tudi nebi mogla tega delat. ampak nvm če ti paše... ampak, a ti si čist normano to sprejela, on ti ponudi perilo, ti se greš oblečt? kako si pa odreagirala ko si ga je začel drkat??
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

TOM-Lady napisal/-a:Sama se boš morala odločit, kaj bolj ceniš?! Njegova darila ali sebe?!

se strinjam..
pr meni bi se obrnilo, začela bi se gnusiti sama sebi.. sploh pa, da bi vedla da to delam za denar in z enim starim dedcem, ki me sploh privlači ne.. raje si najdem 2 joba, da dobim tok keša, ko pa da sem s takim..
sicr pa to je stvar vsakogar, men se pač ne zdi normalno ;)

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

:gruebel:
Sama veš, da kar delaš ni vredu. Če se gnusiš sama seb, tudi ni nič čudnega, ker se celo men, pa te niti ne poznam..
Pač opravljaš najstarejši poklic.. če ti je denar pomembnejši od tebe same, ga še naprej čimbolj vestno opravljaj, mogoče dobiš celo povišico.
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .luna..... »

Mislim, da še bolj nizko ne bi mogla past - Ogabno s tabo vred.
Si že slišala kdaj za študentski servis????
No, to je ena zelo fajn zadeva v katero se lahko včlani vsak študet in dijak, če išče delo. Vsaki dan je na spletni strani od štud. servisa objavljenih zelooooo veliko del. No ja 200 evrov na dan res ne boš mogla zaslužit, ampak je spoštljivo delo in vrjemi sama sebi se ne bi gnusla.

Tu pa še maš spletno stran:
www.studentski-servis.com
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

:eek:

se mi zdi to ista varjanta, ko sm jo v eni knjigi brala...

drugač pa ženske sploh ne zastopim... najbrž je res fajn dobit 200 evrov za brezveze. najbrž bi naredla isto kot buubbika
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

a si pomislila da ima tip lahko nekje kamero in vse skupaj snema?
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

jst poznam tud punce, ko se samozadovoljujejo prek webcama.. tip ji nakaže denar, ko dobi denar pa ona opravi svoje.. on ji pa ukazuje :)

ampak ne vem, jst mam mal več spoštovanja kot to, še vedn je to mal drugače ker ni v živo - ampak strah, da bi me kdo snemal.. in da razkazujem svoje telo popolnemu tujcu :)

ampak to so punce, ki nimajo niti malo slabe vesti, še ponosno to razglašajo okol.. pač keš p****.. men bi pa pomoje na bruhanje zravn šlo, da bi se ga mogla sploh dotaknit.. :roll:

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

buubbika napisal/-a:Eh, js poznam še preveč takih punc. :)
Sm mela sošolko, ki je hodla z enim bogatim fantom in si je nalašč polivala hlače s kavo, ko sta šla kam, tk da je blo nujno kupit nove, hahah. In pol se vsak vikend vlači z drugim, medtem ko fant joče za njo in ne vrjame folku. In ko ona konča gimanzijo, ga ima dokler ne najde druge "žrtve" v Ljubljani, in ko jo najde, pove svojem haniju čist hladnokrvno, prek SMS-a, da to ne gre več, ker se premal vidita.
Slika

Takam osebam se reče, da se znajo prodat in takih oseb je danes še preveč in stran od takih ljudi in...

ampak to je keš p*, sej ji fant ni plačeval za seks, al?

drugače pa ... jst svojega telesa ne bi nikoli prodajala za denar, ker sem take sorte človek, da mi ni vseeno komu razkazujem svoje telo in sramežljiva sem .. nekatere punce pa pač imajo 'jajca' za to in se jim ne zdi nič tako groznega v tem, da si s svojim telesom zaslužiš denar ... sej po nekaterih državah je že prostitucija legalna in se prostitutk ne obsoja da so nagnusne in nenormalne, ampak se to vzame kot njihov poklic ..
hmmm, res nevem ... zadnje čase se sprašujem kaj je z judmi narobe, da je treba obsojat vsakega ki razmišlja malo drugače ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ta tip pa ni ravno pri najbolj brihtnih, da ti za drkanje po 200 evrov plačuje. Bi lahko precej več za ta denar dobil.
Odgovori