LaHauteCouture napisal/-a::lach:in zakaj si brez fanta.. mogoče se te že drži kakšen sloves
Svašta.

Jagoda_ napisal/-a:Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram![]()
Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.
Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.
Tearjerker napisal/-a:Kje pa je Jagoda_ zapisala, da ona govori naokoli, s kom vse je spala in kdaj? Lahko da govorijo tipi, lahko da je povedala npr. samo kaki kolegici, ki je od silne nuje po obrekovanju to takoj spravila naprej....
delusional napisal/-a:Mah se ti tudi tebi vidi, da si že toliko časa vezan, da ne veš kam je šel ta svet...
claire napisal/-a:tvoja dejanja so pač s stališča nekaterih nemoralna. tudi z mojega. ker tega vlačuganja ne razumem (pa nisem striktno proti ons-om, čeprav jih sama ne izvajam).
claire napisal/-a:in ne misli si, da če ti noben fant še ni rekel da si cipica (kurba ne, ker te so plačane), da tega ne misli. revež ne bi dobil sexat kajne?
Alwaleed napisal/-a:Si ziher, da je svet kam šel, ali se samo mi staramo? Ko smo bili še mladi, smo bili več ali manj vsi frei. S časom pa se tisti, ki so bolj zaželjeni in ki si sami želijo partnerstva, med sabo poparčkajo. Ostanejo taki, ki si ali ne želijo partnerstva, ali pa zanj niso zreli - jih nobena ne vzame, ali pa jim nobena zveza dolgo ne zdrži.
Jagoda_ napisal/-a:Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram![]()
Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.
Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.
Alwaleed napisal/-a: Mislim, da je težava pri ljudeh, ki mislijo, da so "vlačuga", "kurba" in "cipica" slabe besede.
Ne pravim, da morajo vsi z vsemi seksat, če jim ne paše. Je čisto OK, če se greš magari celibat, če ti je to v redu. Samo če misliš, da je seks nemoralen - to pove veliko o tebi.
delusional napisal/-a:Če ne bi srečal take osebe kot si jo (ki je ena od 10000), bi bil še dandanes samski, ker monogamne veze kot jo večina pričakuje, res nisi sposoben.
McLarnovc napisal/-a:Seveda, ker ona ne more obdržat tipa(čeprav ma plastične joške), za kar so itak krivi drugi tipi. Če človek spozna x ljudi nasprotnega spola pa se z nobenim ne pošteka..nevem, bi se bilo za uprašat s kom je dejansko ekaj narobe.
claire napisal/-a:"vlačuga", "cipica" in "kurba" pač imajo negativno konotacijo. pa če je to tebi všeč ali ne.
claire napisal/-a:jaz osebno nimam nič proti, če se ene vlačijo z vsemi, a kaj imajo potem za jokcat na forumu?
claire napisal/-a:-sex z otrokom je nemoralen.
claire napisal/-a:-sex z živaljo je nemoralen.
claire napisal/-a:-sex s sorodniki je nemoralen.
claire napisal/-a:-za nekatere je celo sex z istim spolom nemoralen.
claire napisal/-a:-sexanje v skupinah je nemoralno.
claire napisal/-a:če se z vsaj eno alinejo strinjaš z mano
claire napisal/-a:meni je pač kurbanje čez mejo.
delusional napisal/-a:kaj ti si vezan? mislim da ne... kaj je pa s tabo narobe?