Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Neprebrana objava Napisal/-a Jagoda_ »

Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram :)

Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.

Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

ja js bi se vprašala kaj teb ni jasno.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Nebi se mogla bolj strinjat s tabo. Ne vem, kaj ljudem ni jasno, če ti pač paše seksat, seksaš! Pismo, pa saj ne seksaš za denar, ampak za užitek!
In tisto prepričanje, da si potem lahka.. Saj se ne daš dol z usakim. Pač ti paše, đizs. A boš z usakim tipom čakala najmanj pou leta, da se boš dala dol? Če lahk to delajo tipi, ne vem, kaj bi bilo narobe, če to delamo tud me. In oni so pa potem seveda še carji, mi pa kurbe. :eek:
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

Sej mi noben fant še ni reko kurba al pa kar koli žaljivega. Samo punce...
Uporabniški avatar
nobodys toy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodys toy »

Beiib. napisal/-a:Če lahk to delajo tipi, ne vem, kaj bi bilo narobe, če to delamo tud me. In oni so pa potem seveda še carji, mi pa kurbe. :eek:

^^podpis
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

ne se brigat za njih! Dokler teb paše tko, je čist ok :) eni ač nimajo lajfa
Uporabniški avatar
nobodys toy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodys toy »

Jagoda_ napisal/-a:Sej mi noben fant še ni reko kurba al pa kar koli žaljivega. Samo punce...

mogoče so pa sam lubusumne, ker imaš veliko izbiro moških, one pa si morajo izboriti enega in ga nato v nedogled pustit čakati, da ne izpadejo lahke pred drugimi njim enakimi puncami..:)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Jagoda_ napisal/-a:Sej mi noben fant še ni reko kurba al pa kar koli žaljivega. Samo punce...

Ja sej sm njih mislila ;)

nobodys toy napisal/-a:mogoče so pa sam lubusumne, ker imaš veliko izbiro moških, one pa si morajo izboriti enega in ga nato v nedogled pustit čakati, da ne izpadejo lahke pred drugimi njim enakimi puncami..:)

Pod tole se pa podpišem. :)
Pa pr nas je blo velikkrat tako, da če je bla kera lušna v moški družbi, so jo takoj označle za kurbo. Razlog? Ljubosumje. Lepa je + tipi jo majo radi.
To je še en izmed razlogov, zakaj se bolje razumem s tipi. :) Vsaj obsojajo ne :)
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

sej te razumem in te niti ne obsojam, ampak verjetno si mogla pričakovat tak odziv. Na žalost, so in vedno bojo obstajali ljudje ki se bodo vtikovali v stvari ki se jih najmanj tičejo, ker očitni mislijo da sami potem boljši izpadejo :) če ti bo pa še kera punca kaj takega rekla v tvoji bližini, pa ji reči da če bi rada zvedla skrivnost zapeljevanja moških, naj se postavi v vrsto :wink:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

In kaj je mama rekla
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

Ma rečte mi kar hočete ampak zame so take punce lahke oz. se nizko cenijo. Isto mnenje imam za fante.

Je pa tudi ena stvar - odvisno zakaj fant/punca ima toliko spolnih partnerjev.
- Zaradi užitka: OK, to še nekaj razumem, samo zakaj vsak teden z drugim (bogve kakšne spolne prenosljive bolezni ima in higieno) :eek: ! Si lahko zrihtaš kakega fak frenda.
- Zaradi (samo)dokazovanja: Več partnerjev si imel-a bolj sexi/privlačna se počutiš. Aham yeah right.

Delajte kar hočete, samo jaz takšnih oseb ne spoštujem. Ni ravno treba zavlačevat s sexom več tednov/mesecev, amapk vsakemu drugemu, ki te lepše pogleda in s prstom pomiga pa tudi ni treba dat.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

Nič da verjame da sem dovolj zrela da se znam odločat pravilno, in če mislim da delam prav naj se nič ne obremenjujem z njo.

Sej to ne pomeni da sexam z 300 moškimi na leto, sem polna okužb itd.
Sem pa raje samska dve leti, kot da se zapletam z nekimi fanti zato da se ne počutim sama pa ker je kak fant simpatičn... To je pol hudo njemu in meni ko ljudje dobijo pričakovanja in pol ni iz tega nič. Npr. zdaj ko sem leto dni brez fanta a naj ne sexam sploh? kaj če se to zavleče v dve tri leta ? A ve bi zdržale ?
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

:lach: :lach: in zakaj si brez fanta.. mogoče se te že drži kakšen sloves :wink:
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

Jagoda_ napisal/-a:Nič da verjame da sem dovolj zrela da se znam odločat pravilno, in če mislim da delam prav naj se nič ne obremenjujem z njo.

Sej to ne pomeni da sexam z 300 moškimi na leto, sem polna okužb itd.
Sem pa raje samska dve leti, kot da se zapletam z nekimi fanti zato da se ne počutim sama pa ker je kak fant simpatičn... To je pol hudo njemu in meni ko ljudje dobijo pričakovanja in pol ni iz tega nič. Npr. zdaj ko sem leto dni brez fanta a naj ne sexam sploh? kaj če se to zavleče v dve tri leta ? A ve bi zdržale ?

Sej lahko hodiš 2m za mano če se bojiš, da te bom okužla =)

Raje sem lahka pa uživam v tem in sem srečna kod da kr nekaj zatiram svoje potrebe pa želje da bom spodobna...moj mož po 4h letih nebo rabo prosit za sex pa tud o štorkljah se nebomo pogovarjali.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Ja ne bi ravno pred vsemi plazla po tipih in si dovolila, da celo mesto zve o vsaki pretelovadeni noči.
Odgovori