Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a bassjaxx »

LaHauteCouture napisal/-a::lach: :lach: in zakaj si brez fanta.. mogoče se te že drži kakšen sloves :wink:

Svašta. :roll: A ženska ne more bit samska ker pač njej tko sede? lol.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Pa kaj folku ni jasno ?

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Jagoda_ napisal/-a:Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram :)

Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.

Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.

tvoja dejanja so pač s stališča nekaterih nemoralna. tudi z mojega. ker tega vlačuganja ne razumem (pa nisem striktno proti ons-om, čeprav jih sama ne izvajam).

ne razumem pa, da glede na to kako grozno si samozavestna in ne vem kaka jebačica, ti pa grejo v nos govorice. rahlo skragano z vsako logiko.

in ja. sloves se te že očitno drži in se te še bo. in ne misli si, da če ti noben fant še ni rekel da si cipica (kurba ne, ker te so plačane), da tega ne misli. revež ne bi dobil sexat kajne?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Tearjerker napisal/-a:Kje pa je Jagoda_ zapisala, da ona govori naokoli, s kom vse je spala in kdaj? Lahko da govorijo tipi, lahko da je povedala npr. samo kaki kolegici, ki je od silne nuje po obrekovanju to takoj spravila naprej....

Ne ona. Ta tema je dolga in sigurno se najde kaka taka. Že js, ko sem kao prijateljica eni, mi to razlaga. Pa mene to res ne zanima. :? Isto je z eno znanko, od nje sm pobegnem. Sm to je mal obupano žalostna poteza, da na tak način iščeš potrditev.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:Mah se ti tudi tebi vidi, da si že toliko časa vezan, da ne veš kam je šel ta svet...

Si ziher, da je svet kam šel, ali se samo mi staramo? Ko smo bili še mladi, smo bili več ali manj vsi frei. S časom pa se tisti, ki so bolj zaželjeni in ki si sami želijo partnerstva, med sabo poparčkajo. Ostanejo taki, ki si ali ne želijo partnerstva, ali pa zanj niso zreli - jih nobena ne vzame, ali pa jim nobena zveza dolgo ne zdrži.

Podobno je v zaposlovanju. Največji izbor najbolj talentiranih je takrat, ko so še na faksu. Potem, ko se enkrat zaposlijo, bodo firme hotele najbolj talentirane obdržat, in jim je v interesu jih s plačilom in drugače motivirat, da jih obdržijo. Trg dela pa postane poln zgub in nesposobnežev, ki ne morejo obdržati službe.

Ko presežeš neko starost, iščeš torej šivanko v kopici sena. Za najdit si dobrega, ne-vezanega tipa, ki je zainteresiran za zvezo, moraš torej imet nek sistem.

Poznam več samskih deklet v starosti 25-30, ki si že več let želijo partnerja, pa si primernega ne najdejo. Vse imajo skupno to, da za iskanje tipa nimajo nobenega sistema. Vztrajajo na naključnem srečevanju in si še celo omejujejo priložnosti, kjer bi lahko tipa naključno srečale.

Poznal pa sem tudi eno žensko, ki se je problema lotila sistematično. Prijavila se je na eno spletno stran za zmenkarjenje, komunicirala z vsemi normalnimi, ki so pisali, in si je za en mesec vnaprej naredila zmenke. Zasedene je imela vse dni, si je pa vmes pustila nekaj lukenj, da se je lahko z obetavnimi zmenila za naknadne zmenke. V nekaj tednih si je našla tipa, s katerim sta bila takrat, ko sem od nje to slišal, že več let skupaj.

Iskanje partnerja pri 25-30 ni isto, kot pri 15-20. Če iščeš šivanko v kopici sena, rabiš magnet. Ženske se pa kot hudič križa izogibate sistematskim pristopom in upate na naključja.

To je podobno, kot če bi iskal službo tako, da bi upal, da se boš na ulici po naključju spotaknil ob popolnega delodajalca. Hkrati pa niti ne bi hodil ven na ulico.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:tvoja dejanja so pač s stališča nekaterih nemoralna. tudi z mojega. ker tega vlačuganja ne razumem (pa nisem striktno proti ons-om, čeprav jih sama ne izvajam).

claire napisal/-a:in ne misli si, da če ti noben fant še ni rekel da si cipica (kurba ne, ker te so plačane), da tega ne misli. revež ne bi dobil sexat kajne?

Mislim, da je težava pri ljudeh, ki mislijo, da so "vlačuga", "kurba" in "cipica" slabe besede.

Če vse te besede povezuješ z negativnimi občutki, potem to pomeni, da gledaš na seks kot na nekaj negativnega. To pomeni, da si zakompleksan glede seksa. Da je seks dober samo pod določenimi, kompleksnimi pogoji, drugače je pa negativen.

Tak odnos je žalosten, ker ni utemeljen v realnosti, temveč si žrtev temačne brozge mračnih vzgibov.

Ne pravim, da morajo vsi z vsemi seksat, če jim ne paše. Je čisto OK, če se greš magari celibat, če ti je to v redu. Samo če misliš, da je seks nemoralen - to pove veliko o tebi.

Taki pogledi se mi zdijo destruktivni.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Alwaleed napisal/-a:Si ziher, da je svet kam šel, ali se samo mi staramo? Ko smo bili še mladi, smo bili več ali manj vsi frei. S časom pa se tisti, ki so bolj zaželjeni in ki si sami želijo partnerstva, med sabo poparčkajo. Ostanejo taki, ki si ali ne želijo partnerstva, ali pa zanj niso zreli - jih nobena ne vzame, ali pa jim nobena zveza dolgo ne zdrži.

Torej je edina uspešna pri tem tvoja žena, ki te je dobila že pri 19ih, in te uspešno drži tako, da ti dovoli seksat tudi z drugimi?

Torej tisti zaželjeni so že od zgodnjih let vezani? Drugi slabši, pa smo pri 20+ še vedno oz. ponovno samski? Še bodo fraj, še.... Sploh pri 30+ ko se bodo začele ločitve...

In če bi bla vezana od 19ega ali 23ega leta, mislim da bi se mi zmešalo.

Resnično si cepec.

Če ne bi srečal take osebe kot si jo (ki je ena od 10000), bi bil še dandanes samski, ker monogamne veze kot jo večina pričakuje, res nisi sposoben.
Zadnjič spremenil delusional, dne 25. Avg. 2009 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Goth.princess »

Jagoda_ napisal/-a:Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram :)

Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.

Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.

A ne sekiraj se... Glej, to ni nič narobe, seks je nekaj človeškega, popolnoma. Tako, da se ne sekiraj...

Jaz sicer ne morem tako, ker sem vezana na mojega tipa... Ampak če tebi paše, te ne obsojam!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Alwaleed napisal/-a: Mislim, da je težava pri ljudeh, ki mislijo, da so "vlačuga", "kurba" in "cipica" slabe besede.

Ne pravim, da morajo vsi z vsemi seksat, če jim ne paše. Je čisto OK, če se greš magari celibat, če ti je to v redu. Samo če misliš, da je seks nemoralen - to pove veliko o tebi.

"vlačuga", "cipica" in "kurba" pač imajo negativno konotacijo. pa če je to tebi všeč ali ne. tudi "prasec" sam po sebi je lepa žival, a noben fant ne bo ravno vesel in pozitivno dojemal te besede, če mu jo vrže dekle v obraz. jaz osebno nimam nič proti, če se ene vlačijo z vsemi, a kaj imajo potem za jokcat na forumu?

nikjer nisem rekla da je sex sam po sebi negativen ali nemoralen. vsi vemo da je sexat lepo. toda tako kot pri vsaki stvari ima tudi tukaj vsak posameznik svoja načela po katerih živi.
-sex z otrokom je nemoralen.
-sex z živaljo je nemoralen.
-sex s sorodniki je nemoralen.
-za nekatere je celo sex z istim spolom nemoralen.
-sexanje v skupinah je nemoralno.
in še bi lahko naštevala.
če se z vsaj eno alinejo strinjaš z mano pa jaz tebi nazaj navržem očitek, da "če misliš da je sex nemoralen- to pove veliko o tebi". je to fer? ti imam kaj očičati? nimam. tudi ti meni ne.
vse ima svoje meje. meni je pač kurbanje čez mejo.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:Če ne bi srečal take osebe kot si jo (ki je ena od 10000), bi bil še dandanes samski, ker monogamne veze kot jo večina pričakuje, res nisi sposoben.

In? Vsak rabi osebo, kot jo rabi.

Res sem s čudovito osebo, ki je izjemna in posebna. Iskal sem jo in jo čakal več let. In potem sem jo končno našel - osebo, ki mi ustreza, tako kot jaz ustrezam njej.

Torej?

Kakšna je tvoja poanta?
Da mi rečeš cepec, ker sem našel osebo, s katero se ujamem? :lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Se vidi, da pred njo nisi imel nobene daljše veze.

In tako bi tudi ostalo in potem bi lahko zate drugi govorili, da imaš 29 let in nisi sposobne obdržat nobene veze in da si zamudil prava leta...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^uf, kako bluzimo...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Seveda, ker ona ne more obdržat tipa(čeprav ma plastične joške), za kar so itak krivi drugi tipi. Če človek spozna x ljudi nasprotnega spola pa se z nobenim ne pošteka..nevem, bi se bilo za uprašat s kom je dejansko ekaj narobe.
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 25. Avg. 2009 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

če tip pravi, da če nisi vezan od 19ega oz. 23ega leta, da si luzer, nesposoben za vezo, nezrel, nezaželjen in nimaš več kaj izbirat.

glede na to, da si pri 23 čakal in čakal že toliko let na ta pravo, vidim, da si se že takrat počutil starega.

McLarnovc napisal/-a:Seveda, ker ona ne more obdržat tipa(čeprav ma plastične joške), za kar so itak krivi drugi tipi. Če človek spozna x ljudi nasprotnega spola pa se z nobenim ne pošteka..nevem, bi se bilo za uprašat s kom je dejansko ekaj narobe.

kaj ti si vezan? mislim da ne... kaj je pa s tabo narobe?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:"vlačuga", "cipica" in "kurba" pač imajo negativno konotacijo. pa če je to tebi všeč ali ne.

Tvoja trditev je trivialno resnična, če s tem misliš, da večina ljudi tako čuti. Ampak "večina ljudi" ni norma, oz. je precej bolna norma, ker tisto, kar večina ljudi misli, pač ni nujno smiselno.

Govoril sem o tem, kaj je nezdravega na ljudeh, ki menijo, da je seks negativen. Vsi ti ljudje imajo skupno to, da uporabljajo besede, kot so "vlačuga" in "kurba" na negativen način. Pri tem je vseeno, ali je takih ljudi 10% ali 90%. Takšna miselnost je žalostna iz razlogov, ki sem jih opisal.

claire napisal/-a:jaz osebno nimam nič proti, če se ene vlačijo z vsemi, a kaj imajo potem za jokcat na forumu?

Zakaj pa ne? Zakaj pa ti odgovarjaš?

claire napisal/-a:-sex z otrokom je nemoralen.

Seks z bitji, ki se ne odločijo za seks prostovoljno, je nemoralen.

claire napisal/-a:-sex z živaljo je nemoralen.

Seks z bitji, ki se ne odločijo za seks prostovoljno, je nemoralen.

claire napisal/-a:-sex s sorodniki je nemoralen.

Če se sorodniki odločijo za seks prostovoljno, tak seks ni nemoralen.

claire napisal/-a:-za nekatere je celo sex z istim spolom nemoralen.

Če se istospolni partnerji odločijo za seks prostovoljno, tak seks ni nemoralen.

claire napisal/-a:-sexanje v skupinah je nemoralno.

Zagotovo ne! Jezus kristus. :) Če vsi sodelujejo prostovoljno, seveda seks v skupinah ni nemoralen.

claire napisal/-a:če se z vsaj eno alinejo strinjaš z mano

Z nobeno se ne strinjam.

Nemoralno je seksati z nekom, ki noče. Vse ostalo je moralno.

claire napisal/-a:meni je pač kurbanje čez mejo.

Kompleks.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

delusional napisal/-a:kaj ti si vezan? mislim da ne... kaj je pa s tabo narobe?

Debata teče o tebi, če se ne motim, ne o meni. Oz. ti se cmeriš po celem forumu, da ne moreš tipa obdržat, ne jaz. :wink:

Pri tem pa mau pomaga tud to, da si na napačnem faksu... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Odgovori