"dieta" pri kateri zagotovo ne boš lačna

dokler neboš našla nekih res močno pozitivnih strani, (ki jih je nešteto) ki ti ne bodo predstavljali muk, je mogoče res brezveze, da se česa lotiš ja.Poison~GirL napisal/-a:mah te diete mene ubijajo. ne morem jest 5 obrokov na dan, ker če bi zvečer začela jest, pol ziher nebi mogla nehat. in tut če bom shujšala par kilogramou, vem da jih bom 100x prej kokr sm jih zgubila, nazaj dobila. ne morem začet zdrauga načina žiuljenja, ker vem da nebi zdržala ob tem, da jem vlik sadja, zelejave, čim mn testenin, sladkarij... kr enkrat bi mela dost in bi se spet začela na veliko nažerat vsega sranja. pol pa spet začnem s temi svojimi nezdravimi dietami, k čis nč ne pomagajo.

Lady_Cristina napisal/-a:Priporočam dieto po krvnih skupinah. Lepo je razvrščeno, katerim paše taka hrana, katerim pa drugačna. Pa nasplošno je pametno jedilnik sestavljat po krvnih skupinah.
orhideja1 napisal/-a:Hm jaz pa sicer nisem debela, ker imam prav nizek indeks in prav majhno kilažo, ampak trebuh pa skoz večji. Kaj je meni storiti?
kalanhoja napisal/-a:Miss Evie napisal/-a:
Napihnjenost? Mogoče imaš kandido. Pojdi k zdravniku.
Kaj pa je to? Tega pa jaz tudi ne poznam.