rade izpostavite svoje ženske adute?
Mahagonij: Ja, praznik je ko mi ustane. Nism jas tak ko ti ko grem skos mesto s trdim ker je okol vlko žensk.
Seyfullah: Bi blo še kr vredo to če bi bla ti
sam ne vrjamem da je sploh bla slovenka
hehe...no če si bla ti lahk še kdaj kaj takega nardiš
*LooBika*: Vrjetno si je res kako brisačo popravla sam jas sm vido neki drugega
*purple*: Če nebi biu ded bi se mi ziher zdelo čudno pa to...sam kaj hočem če mi testosteron govori da je to sexy
~NIA~: Brisačo se popravla pomoje kake 10s, ona pa je obstala v taki pozi 20s. Sej ne rečem da se je nastavlala...pač
McLarnovc: Vprašanje je postavljeno.
delusional: Že gledanje mi je blo dosti kaj več pa na plaži niti nism pričakovau da bom dobiu
Seyfullah: Bi blo še kr vredo to če bi bla ti

*LooBika*: Vrjetno si je res kako brisačo popravla sam jas sm vido neki drugega

*purple*: Če nebi biu ded bi se mi ziher zdelo čudno pa to...sam kaj hočem če mi testosteron govori da je to sexy

~NIA~: Brisačo se popravla pomoje kake 10s, ona pa je obstala v taki pozi 20s. Sej ne rečem da se je nastavlala...pač
McLarnovc: Vprašanje je postavljeno.
delusional: Že gledanje mi je blo dosti kaj več pa na plaži niti nism pričakovau da bom dobiu

js pa mislim da vsaka zenska hoce izpostavit svoje adute (pozornost preusmerjamo iz ¨grdih¨delov na druge). ceprav mi gre na kozlaje, da se nekatere zanske prav nstavlajo... ampak na to ocitno nekateri padajo. nekaterim se pac dopade da ma picka pounega dekulte pa ti joske pred nos postavi. nekaterim se to ne dopade...
feldman ce te je tolk zrajcala a res nisi mev jajc pa sou do nje? katastrofa od danasnjih fantov... morda pa se je prav tebi nastavlala... skoda zate. priloznost zamujena ne vrne se dobena
feldman ce te je tolk zrajcala a res nisi mev jajc pa sou do nje? katastrofa od danasnjih fantov... morda pa se je prav tebi nastavlala... skoda zate. priloznost zamujena ne vrne se dobena

Če je ležanje na plaži in slinjenje nad babami zate fizična aktivnost, potem si najbrž res bolj aktiven kot jaz ja. Drugače pa dvomim. Kisa se ti pa več kot očitno, glede na to da tule "proučuješ" koliko časa rabi ženska, da popravi brisačo...
Se mi zdi, da je bil namen te teme, da bi uporabnice opisovale kako se nastavljajo, ti bi si ga pa drkal, ko bi to bral...

Se mi zdi, da je bil namen te teme, da bi uporabnice opisovale kako se nastavljajo, ti bi si ga pa drkal, ko bi to bral...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Tebi se kisa ej...Kaj pa misliš da bom delo na dopustu drugega?
Proučujem? haha...ja itak na tak fax hodim... Napisu sm kolko cajta rabi...nevem kaj je to takega. Sploh pa ne skrbi za moje stanje rajš se brigaj zase, ker je preveč takega folka kot si ti...vsakdanjega...
Si butast al si butast? Namen te teme je biu da napišejo če jim je to vredo al ne...
Proučujem? haha...ja itak na tak fax hodim... Napisu sm kolko cajta rabi...nevem kaj je to takega. Sploh pa ne skrbi za moje stanje rajš se brigaj zase, ker je preveč takega folka kot si ti...vsakdanjega...
Si butast al si butast? Namen te teme je biu da napišejo če jim je to vredo al ne...
-
- Sramežljivka