zakaj ga pa zdej napadate?
sej mislm da je sam namen teme jasen in tud uprašanje je jasno.
Mi je kolegica govorila kaj so one lani na morju doživele.Jih je blo ene par žensk v enem FKK kempu in so lih đoint zunej kadile,nakar do njih stopta dva slovenska estradnika pač z uprašanjem če majo za kakšnega.No beseda da besedo, fanta (oblečena) prisedeta zraven.Punce so ble seveda vse nage,sicer zavite v take prozorne šale.In so se šle vse seveda oblečt, ker niso mele nobenga namena kazat svoje genitlije dvema slinovcoma, ki sta se prišla naslajat.ena od njih si je pa samo še tist šal slekl da je bila popolnoma naga

Vroče ji ni bilo,kaj drugega tud ne, tko da je jasno to naredila iz razloga da nevem, bi se jima bi tako prikupila.No enmu se je, ampak ne prou za dolug.pač tok da je dubu svoje, zdej pa surlo do pakistana vleče
skratka men so take stvaron ogabne, ogabn mi je folk ki to dela, pa bilokakšen, bilokdo.sem mnenja, da morš stvari počet zase in ne za druge in če nimaš nobenga druzga bolj pametnega aduta, kot to da morš napol nag po svetu hodt in se dobesedno nastavljat ljudem, super zate,res,najboljš da se že zdej skoz balkon zabrišeš, ker ko bo lepota enkrat odslužila nevem s čim se boš naprej vleku.
cenim ljudi, ki znajo izpostavit pametno besedo in z besedo, znanjem, karakterjem, trudom dosežejo nekaj.