rade izpostavite svoje ženske adute?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Mislim da si vidu lih to, kar si hotu videt oz. si si zamisljal....
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

To sm bla jst :razz:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

Mahagonij: Ja, praznik je ko mi ustane. Nism jas tak ko ti ko grem skos mesto s trdim ker je okol vlko žensk.
Seyfullah: Bi blo še kr vredo to če bi bla ti :razz: sam ne vrjamem da je sploh bla slovenka :D hehe...no če si bla ti lahk še kdaj kaj takega nardiš :lol:
*LooBika*: Vrjetno si je res kako brisačo popravla sam jas sm vido neki drugega :D
*purple*: Če nebi biu ded bi se mi ziher zdelo čudno pa to...sam kaj hočem če mi testosteron govori da je to sexy :D
~NIA~: Brisačo se popravla pomoje kake 10s, ona pa je obstala v taki pozi 20s. Sej ne rečem da se je nastavlala...pač
McLarnovc: Vprašanje je postavljeno.
delusional: Že gledanje mi je blo dosti kaj več pa na plaži niti nism pričakovau da bom dobiu :D
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

js pa mislim da vsaka zenska hoce izpostavit svoje adute (pozornost preusmerjamo iz ¨grdih¨delov na druge). ceprav mi gre na kozlaje, da se nekatere zanske prav nstavlajo... ampak na to ocitno nekateri padajo. nekaterim se pac dopade da ma picka pounega dekulte pa ti joske pred nos postavi. nekaterim se to ne dopade...

feldman ce te je tolk zrajcala a res nisi mev jajc pa sou do nje? katastrofa od danasnjih fantov... morda pa se je prav tebi nastavlala... skoda zate. priloznost zamujena ne vrne se dobena :cool:
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

Feldman napisal/-a:~NIA~: Brisačo se popravla pomoje kake 10s, ona pa je obstala v taki pozi 20s.

ahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

kinna: ne vrjamem da se je meni :D Pa tut glih sm se zbudiu od dougega spanca pa tut če bi se mi pred mene postavla se mi v roku 10min še nebi dalo... :razz:

/\/\4t3j: No mogoč 6, 7s rabiš da popraviš brisačo ona pa je bla okol 15s :D Malo sm pretiravo s temi sekundami :razz:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Stari kaki problemi ej... Pejt rajš ven pa mal na bicikel pa fino gonit enih 10km v en klanc, ker se ti že mal kisa očitno...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

sm ziher bol fizično aktivn ko ti tak da bicikla ne grem gonit :lol: Zakaj bi se mi kisalo? Maš v prvem postu vprašanje postavljeno...Men se zdi da nisi ženska tak da nevem zakaj pišeš kr nekaj pa smetiš sploh sem.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Če je ležanje na plaži in slinjenje nad babami zate fizična aktivnost, potem si najbrž res bolj aktiven kot jaz ja. Drugače pa dvomim. Kisa se ti pa več kot očitno, glede na to da tule "proučuješ" koliko časa rabi ženska, da popravi brisačo... :lol:

Se mi zdi, da je bil namen te teme, da bi uporabnice opisovale kako se nastavljajo, ti bi si ga pa drkal, ko bi to bral... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Tebi se kisa ej...Kaj pa misliš da bom delo na dopustu drugega?

Proučujem? haha...ja itak na tak fax hodim... Napisu sm kolko cajta rabi...nevem kaj je to takega. Sploh pa ne skrbi za moje stanje rajš se brigaj zase, ker je preveč takega folka kot si ti...vsakdanjega...

Si butast al si butast? Namen te teme je biu da napišejo če jim je to vredo al ne...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

v polozaje se plazi pa res ne postavljam :D
Uporabniški avatar
Lintu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lintu »

joj no ste ga napadt zacel..

uprasal je za mnenje kaj mislite o tem ce vam ne pase ta tema ne rabite brat se manj pa pluvat po tem...
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a kitty17 »

brezveze ga napadate, sej pa je res... nemorem rect da rada izpostavljam, je pa mi vsec da sem postavna in to tud rada pokazem, pa ne drugim na ljubo ampak ker se v cem oprijetem, kratkem ipd. dobro pocutim :roll:
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nataška982 »

No verjeno je že vsaka kdaj naredla takšno pozo, vendar se je niti ne zaveda. Ker si pa še v kopalkah pa zgleda še vse veliko bolj seksi!!
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

men je pa tako obnasanje full usec sam seveda ne na obludenih plazah.

ampak na takih k 50m okol tebe ni zive duse razn pajkou in zuzelk!
Odgovori