BTW če sta res mladoletna, sem pa spregledala, hahahaha...

V tem primeru počakajta, da bosta polnoletna, seveda

Zvoncica napisal/-a:Razlika med dobrim in slabim seksom definitivno ni malenkost, hehe... No vsaj pri večini ljudi ne. Če prav razumem, se mata onadva čist luštn, edin ona ne bi seksala z njim, pol mu pa govori, da vidi v njem bolj frenda. Kar je pomoje res bolj izgovor. Če bi se ji on že prej zagravžal, bi ga najbrž že pustila. Razen, če je ena spužva brez lastne volje, taki pa pol tut moj nasvet ne bo pomagal
BTW če sta res mladoletna, sem pa spregledala, hahahaha...
V tem primeru počakajta, da bosta polnoletna, sevedaheheheh
Princess.* napisal/-a:Po moje bi pa bilo pametno, da še malo počakata, pa bosta vidla kaj bo. čeprav mislim, da trenutno nisem ravno v stanju za deljenje "top nasvetov", imam tud sama podobn problem.
Pač, ti se lepo potrudi da bo zanimivo v zvezi, pa ne je preveč silit v nič (seks..)..
Pusti jo da se sama odloči kaj bo, ne silit v njo z doolgimi pogovori in spraševanju kaj je narobe. Saj ma tud ona svojo pamet, ne?
pa velik sreče obema
summer_player napisal/-a:Princess.* napisal/-a:Po moje bi pa bilo pametno, da še malo počakata, pa bosta vidla kaj bo. čeprav mislim, da trenutno nisem ravno v stanju za deljenje "top nasvetov", imam tud sama podobn problem.
Pač, ti se lepo potrudi da bo zanimivo v zvezi, pa ne je preveč silit v nič (seks..)..
Pusti jo da se sama odloči kaj bo, ne silit v njo z doolgimi pogovori in spraševanju kaj je narobe. Saj ma tud ona svojo pamet, ne?
pa velik sreče obema
fala za nasvete:D sej mislim da se bo vse rešilo, včeraj je rekla da je vse kul. Sej silim je ne, kr seks mi ni vse v zvezi, uživam tudi v drugih stvareh;)
Princess.* napisal/-a:summer_player napisal/-a:Princess.* napisal/-a:Po moje bi pa bilo pametno, da še malo počakata, pa bosta vidla kaj bo. čeprav mislim, da trenutno nisem ravno v stanju za deljenje "top nasvetov", imam tud sama podobn problem.
pa velik sreče obema
fala za nasvete:D sej mislim da se bo vse rešilo, včeraj je rekla da je vse kul. Sej silim je ne, kr seks mi ni vse v zvezi, uživam tudi v drugih stvareh;)
ja rekla je lahko da je super ampak, veš, ženske smo take..
Aja napisal si da ji ni do spolnih odnosov. Lej, mlada sta še, in ni vama treba hiteti. Lahko da je zaradi tega, ali pa.. Si pomislil, da jo kaj moti na tebi? Če si videl mojo prešnjo temo, si lahko opazil, da jaz včasih nočem zaradi res močnega vonja njegovega lulčka(ampak sem bolj sramežljive sorte in ne upam povedat..
) Upam da se vsaj umiješ preden ti ga da ona v roče, ker drugače je lahko tudi to problem (čeprav ne pravim da je, ampak sam sebe včasih ne zavohaš. lastne izkušnje
) Ali jo pa moti kaj drugega.. Lahko pa da ni povezano s seksom, ampak ima vse to samo ona v glavi in te je pač začela drugače dojemat. Upam da si kaj razumel.
V glavnem, napisal si, da naj bi bilo sedaj vse kul, tako da sta verjetno že rešila problem. (Ampak vseeno, med seksom pazi na "vonjave" (lol, zdaj sem pa že sama sebi smešna ko to vedno poudarjam. Samo vrjemi, da je res neprijetno to
)
PS: Pa sorć k sm se osredotočla samo na seks, ampak to je trenutno edino področje na katerem ti lahko pomagam.
Baii.
Horus napisal/-a:Tip je verjetno tako ali tako poskusal biti cim boljsi, kar pomeni, da bi lahko celoten performans izboljsal minimalno, kar bi bila malenkost. In ce bi ta malenkost spremenila njeno mnenje, je ona tako ali tako kokos, ki se ni zrela za na jajcih sedet
summer_player napisal/-a:Princess.* napisal/-a:Zvoncica napisal/-a: Včasih paše vse skupi malo bolj divje, ne pa, da se nekdo sam slini okol tebe.
![]()
Se strinjaam
sej sploh ni biu problem v seksu, ker oba uživava in sva diujasej ta tema bi bolj pod čustva spadala:P