Zakaj me vidi kot prijatelja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Razlika med dobrim in slabim seksom definitivno ni malenkost, hehe... No vsaj pri večini ljudi ne. Če prav razumem, se mata onadva čist luštn, edin ona ne bi seksala z njim, pol mu pa govori, da vidi v njem bolj frenda. Kar je pomoje res bolj izgovor. Če bi se ji on že prej zagravžal, bi ga najbrž že pustila. Razen, če je ena spužva brez lastne volje, taki pa pol tut moj nasvet ne bo pomagal :P

BTW če sta res mladoletna, sem pa spregledala, hahahaha... :lach:

V tem primeru počakajta, da bosta polnoletna, seveda ;) heheheh
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Zvoncica napisal/-a:Razlika med dobrim in slabim seksom definitivno ni malenkost, hehe... No vsaj pri večini ljudi ne. Če prav razumem, se mata onadva čist luštn, edin ona ne bi seksala z njim, pol mu pa govori, da vidi v njem bolj frenda. Kar je pomoje res bolj izgovor. Če bi se ji on že prej zagravžal, bi ga najbrž že pustila. Razen, če je ena spužva brez lastne volje, taki pa pol tut moj nasvet ne bo pomagal :P

BTW če sta res mladoletna, sem pa spregledala, hahahaha... :lach:

V tem primeru počakajta, da bosta polnoletna, seveda ;) heheheh

:lol: kdo pa še čaka polnoletnost :P
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princess.* »

Po moje bi pa bilo pametno, da še malo počakata, pa bosta vidla kaj bo. čeprav mislim, da trenutno nisem ravno v stanju za deljenje "top nasvetov", imam tud sama podobn problem.
Pač, ti se lepo potrudi da bo zanimivo v zvezi, pa ne je preveč silit v nič (seks..)..
Pusti jo da se sama odloči kaj bo, ne silit v njo z doolgimi pogovori in spraševanju kaj je narobe. Saj ma tud ona svojo pamet, ne? :D
pa velik sreče obema ;)
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Princess.* napisal/-a:Po moje bi pa bilo pametno, da še malo počakata, pa bosta vidla kaj bo. čeprav mislim, da trenutno nisem ravno v stanju za deljenje "top nasvetov", imam tud sama podobn problem.
Pač, ti se lepo potrudi da bo zanimivo v zvezi, pa ne je preveč silit v nič (seks..)..
Pusti jo da se sama odloči kaj bo, ne silit v njo z doolgimi pogovori in spraševanju kaj je narobe. Saj ma tud ona svojo pamet, ne? :D
pa velik sreče obema ;)

fala za nasvete:D sej mislim da se bo vse rešilo, včeraj je rekla da je vse kul. Sej silim je ne, kr seks mi ni vse v zvezi, uživam tudi v drugih stvareh;)
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

summer_player napisal/-a:
Princess.* napisal/-a:Po moje bi pa bilo pametno, da še malo počakata, pa bosta vidla kaj bo. čeprav mislim, da trenutno nisem ravno v stanju za deljenje "top nasvetov", imam tud sama podobn problem.
pa velik sreče obema ;)

fala za nasvete:D sej mislim da se bo vse rešilo, včeraj je rekla da je vse kul. Sej silim je ne, kr seks mi ni vse v zvezi, uživam tudi v drugih stvareh;)

ja rekla je lahko da je super ampak, veš, ženske smo take.. :)
Aja napisal si da ji ni do spolnih odnosov. Lej, mlada sta še, in ni vama treba hiteti. Lahko da je zaradi tega, ali pa.. Si pomislil, da jo kaj moti na tebi? Če si videl mojo prešnjo temo, si lahko opazil, da jaz včasih nočem zaradi res močnega vonja njegovega lulčka :D (ampak sem bolj sramežljive sorte in ne upam povedat.. :oops: ) Upam da se vsaj umiješ preden ti ga da ona v roče, ker drugače je lahko tudi to problem (čeprav ne pravim da je, ampak sam sebe včasih ne zavohaš. lastne izkušnje :oops:) Ali jo pa moti kaj drugega.. Lahko pa da ni povezano s seksom, ampak ima vse to samo ona v glavi in te je pač začela drugače dojemat. Upam da si kaj razumel. :D
V glavnem, napisal si, da naj bi bilo sedaj vse kul, tako da sta verjetno že rešila problem. (Ampak vseeno, med seksom pazi na "vonjave" (lol, zdaj sem pa že sama sebi smešna ko to vedno poudarjam :D. Samo vrjemi, da je res neprijetno to :) )
PS: Pa sorć k sm se osredotočla samo na seks, ampak to je trenutno edino področje na katerem ti lahko pomagam. :)

Baii.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Princess.* napisal/-a:
pa velik sreče obema ;)

ja rekla je lahko da je super ampak, veš, ženske smo take.. :)
Aja napisal si da ji ni do spolnih odnosov. Lej, mlada sta še, in ni vama treba hiteti. Lahko da je zaradi tega, ali pa.. Si pomislil, da jo kaj moti na tebi? Če si videl mojo prešnjo temo, si lahko opazil, da jaz včasih nočem zaradi res močnega vonja njegovega lulčka :D (ampak sem bolj sramežljive sorte in ne upam povedat.. :oops: ) Upam da se vsaj umiješ preden ti ga da ona v roče, ker drugače je lahko tudi to problem (čeprav ne pravim da je, ampak sam sebe včasih ne zavohaš. lastne izkušnje :oops:) Ali jo pa moti kaj drugega.. Lahko pa da ni povezano s seksom, ampak ima vse to samo ona v glavi in te je pač začela drugače dojemat. Upam da si kaj razumel. :D
V glavnem, napisal si, da naj bi bilo sedaj vse kul, tako da sta verjetno že rešila problem. (Ampak vseeno, med seksom pazi na "vonjave" (lol, zdaj sem pa že sama sebi smešna ko to vedno poudarjam :D. Samo vrjemi, da je res neprijetno to :) )
PS: Pa sorć k sm se osredotočla samo na seks, ampak to je trenutno edino področje na katerem ti lahko pomagam. :)

Baii.

Probem je biu res v glavi, ostalo se je pa vse spremenilo v zadnih par dnevih, sam nekaj je morala razmislit oz. zakaj je tako mislna in je pač prišla do tega da ni bila navajena zaupat nikomur drugemu kot best frendici, zdj pa vse meni zaupa in ji je bilo nekak čudno. I glede sexa ne hitimo, to delamo ko mamo obo2 željo. Moti jo pa ja mislim da ne ko dostkrat se tk pogovarjava kaj nam paše i kaj nas moti in si poveva. vsaj ja vse povedam kar me moti za njo pa tudi mislim da da :D
uživaaj, pa hvala za svojo mišljenje in opzorila :)
čaau*
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Horus napisal/-a:Tip je verjetno tako ali tako poskusal biti cim boljsi, kar pomeni, da bi lahko celoten performans izboljsal minimalno, kar bi bila malenkost. In ce bi ta malenkost spremenila njeno mnenje, je ona tako ali tako kokos, ki se ni zrela za na jajcih sedet :P

OK zdej bom mal zafilozofirala...ampak si res ne morem pomagat :D

A ti resno misliš, da če je do zdej poskušal biti čimboljši, bo do konca življenja samo malenkost boljši kot je sedaj? S tem se totalno ne strinjam...definitivno vsak vedno boljše seksa s časom. In ne za malenkost ampak kar za veliko. OK razen, če živiš (in seksaš) s plašnicami na očeh in ti je "skoz isto" dost dobro :P

Iz danes na jutri se pa res izboljša lahko samo "malenkosti", ker si ponavadi ne upamo narediti nečesa čisto novega, ker nas je strah, da bomo glupo izpadli. Sam včasih je pač treba mal tvegat in o tem govorim ;)

Hmmm tole se bo zdej ibr čudno slišal...ampak mogoče si preveč nežen z njo? Včasih paše vse skupi malo bolj divje, ne pa, da se nekdo sam slini okol tebe. Jaz sem enega dejansko pustila zarad tega (sej me je kar sram povedat, sam k RES ni nič pomagalo :? )
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Zvoncica napisal/-a: Včasih paše vse skupi malo bolj divje, ne pa, da se nekdo sam slini okol tebe.

:respekt:
Se strinjaam :D
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Princess.* napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a: Včasih paše vse skupi malo bolj divje, ne pa, da se nekdo sam slini okol tebe.

sej sploh ni biu problem v seksu, ker oba uživava in sva diuja :oops: sej ta tema bi bolj pod čustva spadala:P
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Princess.* napisal/-a:

sej sploh ni biu problem v seksu, ker oba uživava in sva diuja :oops: sej ta tema bi bolj pod čustva spadala:P

Kaj pa je za tebe divje? Lahko da se tebi zdi da sta, pa se nje ne. Npr. pr meni in mojemu je bil problem vedno obraten- on je vedno hotel divje, meni se je pa zdelo da sva dovolj. Pol mi je pa enkrat pokazal kako je, ko je res divji.. Ojooj :oops: :D
Horus

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Kaj če bi ti rajši komentiral tole? :?:

Iz danes na jutri se pa res izboljša lahko samo "malenkosti", ker si ponavadi ne upamo narediti nečesa čisto novega, ker nas je strah, da bomo glupo izpadli. Sam včasih je pač treba mal tvegat in o tem govorim
Horus

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sej, zakaj bi se pol sploh trudil, a ne.... :lach:

Zakaj bi sploh predlagal nekaj čisto novega, če si v bistvu ne upaš, čeprav bi rad, pa boš svoje fantazije rajši uresničeval na novih puncah... :lach:

Sej ti tko mislu, a ne??
Odgovori