Poleg tega je vse ostalo uredu, sama trdi da me Ljubi in da brez mene ne more živet

Seyfullah napisal/-a:Hm....ja sm mela zlo podoben problem,po 6 mesecih sem začutla,da ni več tko kot je blo,ohlajala sm se do njega vedno bolj,ampak še vedno sva se super razumela kot kolega seveda....kako do tega pride nevem,ampak je bilo zelo boleče z njegove strani,ker sm zavračala spolne odnose z njim,ni blo več tistega Ljubim te z moje strani itd.Ampak ko sva bila skupaj sva se mela odlično,ker sm bila sproščena in dejansko mi je blo všeč,ker se je okoli mene vrteu...Vem full se grdo sliši,ampak taka je resnica!
Kaj narest v takem primeru ti nebi upala svetovat...nevem pogovori se z njo,mogoče je še mlada in bi rada še kej doživela v življenju,se je ustrašila resne zveze itd.Če je to tko,potem ti ni kej kot,da greš žal svojo pot naprej,ostaneta prijatelja,ampak pazi na kakšen način...Mogoče te bo zabolelo,če jo boš videl z drugim toda če je temu tako,potem se te ne zaslužipa veliko sreče ti želim
sama trdi da me Ljubi in da brez mene ne more živet Embarassed
summer_player napisal/-a:S punco sva že skupaj malo več kot 5 mesecevSedaj se je pa pojavil problem, da me ona vse bolj vidi kot frenda. Se je mogoče to že kateri/kateremu zgodilo?
Poleg tega je vse ostalo uredu, sama trdi da me Ljubi in da brez mene ne more živetto ji tudi vrjamem, kr vem da je zelo iskrena do mene in ko je kaj narobe mi vedno pove in se vedno pogovoriva. Sam sem veliko razmišljal o tem kako lahko nekoga vidiš kot prijatelja in ga hkrati ljubiš, vendar nism prišel do zaključka. Ni ji tudi do spolnih odnosov, ker ma čuden filing, ker me nekako vidi kot frenda, sej to me niti ne moti. Sam njo fuul moti
zaradi tega ne misliva zaenkrat prekiniti. kaj je možno da ma tak feeling kr ni več vse tk v metulčkih? Pa bi tudi prosu če mi da lahko kdo kakšen nasvet kaj narediti
summer_player napisal/-a:ja sm star 17, nč nem naredu zaenkrat, bomo vidli kaj bo v prihodnosti.
Tnx za odgovore
nikaragua napisal/-a:summer_player napisal/-a:ja sm star 17, nč nem naredu zaenkrat, bomo vidli kaj bo v prihodnosti.
Tnx za odgovore
zakaj pa jo enostavno ne sprejmes za prijateljico. pr 15 se je res kriza na pouno vezat sploh ce cuts da tadrug goji mocnejsa custva do tebe in se enostavno ustrases.
jez mislm da punco zanima se kej druzga kt pa sam ti.
jez bi pristala na prijatelstvo. ce je pametna nebo tega izrablala kot ramo za jokanje zarad drugih tipou.
kaj pa ves mogoce pa cez 5 let ugotovi da bi bla stabo!
sam ne nared si tko da bos trpeu najbl ti!
Zvoncica napisal/-a:Horus napisal/-a:Ti povem po mosko.
Poisci si drugo. Od té vec ne bos dobil
Jaz ti pa povem po žensko. En večer spijta flašo vina, pol jo pa divje po*eksi, pa to čimvečkrat ponovi
Hitr te bo nehala gledati kot frenda