Zakaj me vidi kot prijatelja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Zakaj me vidi kot prijatelja?

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

S punco sva že skupaj malo več kot 5 mesecev :D Sedaj se je pa pojavil problem, da me ona vse bolj vidi kot frenda. Se je mogoče to že kateri/kateremu zgodilo?

Poleg tega je vse ostalo uredu, sama trdi da me Ljubi in da brez mene ne more živet :oops: to ji tudi vrjamem, kr vem da je zelo iskrena do mene in ko je kaj narobe mi vedno pove in se vedno pogovoriva. Sam sem veliko razmišljal o tem kako lahko nekoga vidiš kot prijatelja in ga hkrati ljubiš, vendar nism prišel do zaključka. Ni ji tudi do spolnih odnosov, ker ma čuden filing, ker me nekako vidi kot frenda, sej to me niti ne moti. Sam njo fuul moti :? zaradi tega ne misliva zaenkrat prekiniti. kaj je možno da ma tak feeling kr ni več vse tk v metulčkih? Pa bi tudi prosu če mi da lahko kdo kakšen nasvet kaj narediti :?:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Hm....ja sm mela zlo podoben problem,po 6 mesecih sem začutla,da ni več tko kot je blo,ohlajala sm se do njega vedno bolj,ampak še vedno sva se super razumela kot kolega seveda....kako do tega pride nevem,ampak je bilo zelo boleče z njegove strani,ker sm zavračala spolne odnose z njim,ni blo več tistega Ljubim te z moje strani itd.Ampak ko sva bila skupaj sva se mela odlično,ker sm bila sproščena in dejansko mi je blo všeč,ker se je okoli mene vrteu...Vem full se grdo sliši,ampak taka je resnica!
Kaj narest v takem primeru ti nebi upala svetovat...nevem pogovori se z njo,mogoče je še mlada in bi rada še kej doživela v življenju,se je ustrašila resne zveze itd.Če je to tko,potem ti ni kej kot,da greš žal svojo pot naprej,ostaneta prijatelja,ampak pazi na kakšen način...Mogoče te bo zabolelo,če jo boš videl z drugim toda če je temu tako,potem se te ne zasluži :) pa veliko sreče ti želim
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Seyfullah napisal/-a:Hm....ja sm mela zlo podoben problem,po 6 mesecih sem začutla,da ni več tko kot je blo,ohlajala sm se do njega vedno bolj,ampak še vedno sva se super razumela kot kolega seveda....kako do tega pride nevem,ampak je bilo zelo boleče z njegove strani,ker sm zavračala spolne odnose z njim,ni blo več tistega Ljubim te z moje strani itd.Ampak ko sva bila skupaj sva se mela odlično,ker sm bila sproščena in dejansko mi je blo všeč,ker se je okoli mene vrteu...Vem full se grdo sliši,ampak taka je resnica!
Kaj narest v takem primeru ti nebi upala svetovat...nevem pogovori se z njo,mogoče je še mlada in bi rada še kej doživela v življenju,se je ustrašila resne zveze itd.Če je to tko,potem ti ni kej kot,da greš žal svojo pot naprej,ostaneta prijatelja,ampak pazi na kakšen način...Mogoče te bo zabolelo,če jo boš videl z drugim toda če je temu tako,potem se te ne zasluži :) pa veliko sreče ti želim

Ja vse je tako kot si napisala. Mlada je še (15 let). Veliko smo se o tem pogovarjali in smo hoteli zarad tega iti narazen in tudi vse smo se zmenli že da postanemo frendi in tak. Sm ko sm prošu me je za 10 min zvala da naj pridem nzj in je enostavno rekla da čeprf ma tak filing me ljubi i da ne more brez mene. Kaj pa si ti nardila takrat?
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

Jah če ne more brez tebe pač ostante skupi, samo js se ne bi počutla fajn v taki zvezi. In tudi trudla se ne bi razumet člvoeka k se še sam ne razume.. Ampk ok, pr 15ih je nekako logično da ma človek čudne preblsike in se ne zna zjasnt. Verjetno pa ti je jasno da taka zveza ne bo pršla daleč in ko bo pršu en k bo boljši kot ti (boljši frend), ti bo samo adijo rekla.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Huh...ko sem jaz dojela,da do svejega dvoletnega partnerja čutim zgolj samo še prijateljstvo sem rekla,da je z vsem skupaj konec. Pač postalo mi je bv,da bi se trudla z nekom,ki mi ne pomeni manj kot najbolši prijatelj imeti še kaj.
In sex se mi je pri vsem skupaj začel prav trapasto gabit...ker je po moji logiki potem vseeno če porivam z vsemi frendi?

Tako da,moje mnenje...če partnerja že tok zgodi začneš dojemat kot prijatelja je bolje vse skupaj zaklučit...
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

resno mislim, da pri 15 letih težko razumeš pravi pomen ljubezni....preprosto si premlad in hormoni preveč delujejo.......če si pripravljen ''požrt'' da si ji bolj prijatelj, ki ga ima rada kot pa fant, ki ga ima rada tudi kot prijatelja potem vztrajaj.....drugače pa veš kaj sledi
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

sama trdi da me Ljubi in da brez mene ne more živet Embarassed

Upam, da razumeš, da ima samo 15 let.

Prosim pusti to punco pri miru s kakimi spolnimi odnosi in prekini z njo, da bo lahko uživala mladost in se ukvarjala s šolo/s sabo/s hobiji. Saj je vendar še skoraj napol otrok pa se mora ubadat z neko zvezo, ko pa pri teh letih niti ne ve, kaj sploh hoče.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Re: Zakaj me vidi kot prijatelja?

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

summer_player napisal/-a:S punco sva že skupaj malo več kot 5 mesecev :D Sedaj se je pa pojavil problem, da me ona vse bolj vidi kot frenda. Se je mogoče to že kateri/kateremu zgodilo?

Poleg tega je vse ostalo uredu, sama trdi da me Ljubi in da brez mene ne more živet :oops: to ji tudi vrjamem, kr vem da je zelo iskrena do mene in ko je kaj narobe mi vedno pove in se vedno pogovoriva. Sam sem veliko razmišljal o tem kako lahko nekoga vidiš kot prijatelja in ga hkrati ljubiš, vendar nism prišel do zaključka. Ni ji tudi do spolnih odnosov, ker ma čuden filing, ker me nekako vidi kot frenda, sej to me niti ne moti. Sam njo fuul moti :? zaradi tega ne misliva zaenkrat prekiniti. kaj je možno da ma tak feeling kr ni več vse tk v metulčkih? Pa bi tudi prosu če mi da lahko kdo kakšen nasvet kaj narediti :?:

Jau jau... Koliko si pa ti star? Da pri 15ih nekoga ljubiš, je prej izjema kot pravilo. Če se samo sebe spomnim pred 9imi leti... Danes mi gre na smeh, takrat pa sem se počutila enako kot vi2. Moja mala nečakinja (stara 15 let) je bila enkrat "noro zatrapana" v enega tipa. Potem pa ji je povedal, da ne misli bit več z njo. V roku enega tedna je spoznala drugega fanta in bila vanj "noro zatrapan in brez njega ne more več živet". Bistvo - pusti punco naj živi dalje, ti pa boš spoznal drugo. Predno boš spoznal pravo, jih bo šlo mimo tebe še kar nekaj. Pravo boš pa itak začutil.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sm star 17, nč nem naredu zaenkrat, bomo vidli kaj bo v prihodnosti.
Tnx za odgovore :wink:
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

summer_player napisal/-a:ja sm star 17, nč nem naredu zaenkrat, bomo vidli kaj bo v prihodnosti.

zakaj pa jo enostavno ne sprejmes za prijateljico. pr 15 se je res kriza na pouno vezat sploh ce cuts da tadrug goji mocnejsa custva do tebe in se enostavno ustrases.
jez mislm da punco zanima se kej druzga kt pa sam ti.
jez bi pristala na prijatelstvo. ce je pametna nebo tega izrablala kot ramo za jokanje zarad drugih tipou.
kaj pa ves mogoce pa cez 5 let ugotovi da bi bla stabo!
sam ne nared si tko da bos trpeu najbl ti!
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

nikaragua napisal/-a:
summer_player napisal/-a:ja sm star 17, nč nem naredu zaenkrat, bomo vidli kaj bo v prihodnosti.

zakaj pa jo enostavno ne sprejmes za prijateljico. pr 15 se je res kriza na pouno vezat sploh ce cuts da tadrug goji mocnejsa custva do tebe in se enostavno ustrases.
jez mislm da punco zanima se kej druzga kt pa sam ti.
jez bi pristala na prijatelstvo. ce je pametna nebo tega izrablala kot ramo za jokanje zarad drugih tipou.
kaj pa ves mogoce pa cez 5 let ugotovi da bi bla stabo!
sam ne nared si tko da bos trpeu najbl ti!

sej pravim, da sva se že zmenila da sva frenda, sam ne more ona niti ja zdržat eden brez drugega. Drugač je vse kul, ko sva skupaj nam je lepo, se zabava in sva srečna.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Horus napisal/-a:Ti povem po mosko.

Poisci si drugo. Od té vec ne bos dobil :P

:lach:

Jaz ti pa povem po žensko. En večer spijta flašo vina, pol jo pa divje po*eksi, pa to čimvečkrat ponovi :D

Hitr te bo nehala gledati kot frenda :lach:
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Zvoncica napisal/-a:
Horus napisal/-a:Ti povem po mosko.

Poisci si drugo. Od té vec ne bos dobil :P

:lach:

Jaz ti pa povem po žensko. En večer spijta flašo vina, pol jo pa divje po*eksi, pa to čimvečkrat ponovi :D

Hitr te bo nehala gledati kot frenda :lach:

Ti nagovarjaš mladoletne osebe k pitju alkohola? :D

Drugače pa: oba sta še otroka in je še vse pred vama. Nehajta komplicirati in iskati definicije vajinega odnosa in uživajta.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori