kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?
-
- Sramežljivka
Ja kolk znamenj ma pa lahko clovek, da te zadeva moti? Moj nima kaj dosti znamenj, ampak ce bi jih imel me tudi nebi motilo. Stvar ne grize in ne praska in res ne vidim razloga zakaj bi bilo to tako nadlezno. Poznam folk z veliko znamenji po telesu, pa se nobenega izmed njih ne izogibam.
Kam pa pridemo, ce nas bodo se materina znamenja motila, đizs krajst. 

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
- Sramežljivka
jst mam ful znamenj po telesu, sam niso nič izbočena. so bla pa moj velik kompleks v najstniških letih
Mene znamenja niti ne motijo, motijo me pa pegice po celem telesu. Sploh tiste oranžne...Ne morem si pomagat, sam s tipom ki bi mel pege po celem telesu, nebi mogla bit, ker me ful odbijajo, pa tut če mam jst znamenja
drugo pa je mičkn pegic po nosu, pa mogoče mičkn mičkn na ramah, sam še to ne smejo bit oranžne

Mene znamenja niti ne motijo, motijo me pa pegice po celem telesu. Sploh tiste oranžne...Ne morem si pomagat, sam s tipom ki bi mel pege po celem telesu, nebi mogla bit, ker me ful odbijajo, pa tut če mam jst znamenja

drugo pa je mičkn pegic po nosu, pa mogoče mičkn mičkn na ramah, sam še to ne smejo bit oranžne
-
- Sramežljivka
Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane.Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that.
To je zanimivo, zenske se credno slinijo nad enim tipom, moski pa ne obratno.
Hah, od kje ti to? Obstajajo tudi kontra primeri. Been there seen that.

Drugače pa nimam nekih iluzij oz. predstav tem, kakšen bi naj izgledal The perfect man. Tudi na kakšne asistente še nisem padala, lahko pa, da se to kdaj spremeni... nikoli se ne ve.

Rawrrr!

Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane.Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that.
Hah, od kje ti to? Obstajajo tudi kontra primeri. Been there seen that.

Drugače pa nimam nekih iluzij oz. predstav tem, kakšen bi naj izgledal The perfect man. Tudi na kakšne asistente še nisem padala, lahko pa, da se to kdaj spremeni... nikoli se ne ve.

Rawrrr!

http://iftolfree.free.fr/photo/06%20Dec ... diesel.jpg
Tole je pa neki najlepšga na svetu!!
Film Hitri in drzni 4 sem 5x gledala sam zarad njega! Lepo lepo:)
Tole je pa neki najlepšga na svetu!!

A da ni res? Moski vecinoma pogledajo zvezdnico pa recejo, ja dobra je, kva bi ji delu, in tukaj se konca. Samo poglej Michaela Scofielda. A ima katerakoli zenska iz katerekoli serije toliko obozevalcev, kot jih je imel on? Niti blizu ne. Al pa pejt pogledat v Gossip Girl temo. Vse mokre med nogami zaradi Chucka(pa model zgleda k en bebo). Poglej ton razprave. Vse cist napaljene. Potem pa pojdi pogledat kako mosko razpravo o kaki zvezdnici. Precej manj custveno, nobenih proklamacij, da je sanjska in oh in sploh.Savannah napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane.Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that.
Hah, od kje ti to? Obstajajo tudi kontra primeri. Been there seen that.![]()
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Jaz poznam kontra primere (beri zamenjava spolov). Ko si ravno že omenil "slinjenje" v prvi vrsti nad asistentom - dejansko obstajajo tudi tipi (moški, kakorkoli), ki se slinijo nad žensko oz. profesorico v tem primeru. In ne, tole ni zraslo na mojem zeljniku, pač pa je stvar, ki ni novost med moško populacijo že dalj časa.
In ravno tako glede celebrities - obstajajo tako mlajši kot starejši fantje, ki samo vidijo neko zvezdnico v cajtngih ali na tv, pa so že "hin". Da ne govorim o tem, če vidijo kakšno poskočno blondinko ala Turbo Angels ipd. dekl`ce, ki migajo na turbo folk v kratkih krilcah, pa niso več prisebni.
Da je v naravi žensk, da na veliko razpravljajo o hudih tipih - to ni nič novega. Niso pa samo ženske tiste, ki sanjarijo o nekom (ne)dosegljivem, ampak tudi moški. Le da ženske to pokažejo ali celo povedo, moški pa bolj skrivajo. Tisti, ki pa ne, pa se najdejo v zgornjem opisu.

Da je v naravi žensk, da na veliko razpravljajo o hudih tipih - to ni nič novega. Niso pa samo ženske tiste, ki sanjarijo o nekom (ne)dosegljivem, ampak tudi moški. Le da ženske to pokažejo ali celo povedo, moški pa bolj skrivajo. Tisti, ki pa ne, pa se najdejo v zgornjem opisu.