kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

Hoj

Kakšno telo vam je hot

so to bolj debeli , so suhi povsem brez mišic , so bodybuilderji , fitneserji , ali suhi brez maščobe z nekaj mišične mase

kaj pa trebušček -vam je všeč 6-pack ali pa lepo oblikovane prsne mišice
kako pa gledate na žile po telesu

men je 6-pack res božanski- sam k ga skor noben nima- sej veste pivo in take zadeve, pol pa nastane beer bauch-taki so skor vsi
moj je kr športnik-je res brez maščobe, čist čvrst-res pa je da se mu kr žile vidjo- šport in malo maščob , ma pa 6-packa tako da mi je res hudo :D
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

http://images.huffingtonpost.com/2008-0 ... 4927_L.jpg

taki štel mi je arrrrr. :P preveč mišic tut ne sme bit.
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

men tut - sam mogoče še mal manj maščobe
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

men niso prevec usec tista zlo izklesana telesa.

tole mi je perfect: http://www.manhor.com.au/img/collage-4.jpg - pac da je sportnik, da se vidi da ni cist zapuscen, ampak da je mal ''zalito'' vseskup :D
ce bi bil ta na sliki se mal bolj suh bi bil presuh. nekaj najbolj groznega so mi prekomerno suhi fantje :? to mi je pa res totalno not sexy in neprivlacno...noben suh mi se ni bil vsec :D mam rajs z mal prevec kg kot suhce.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Teoretično se najraje slinim nad lagano sportskim geštelom, torej dokaj mišičaste roke, vsaj kak del sixpacka, neposedena ritka, lep hrbet, 'srnje' noge' ...
Praktično imam rada tisto kar pride v kompletu, ne toleriram pa pretiranega maščevja, ker to itak ne paše v karakter meni ljubih decov.
:cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Všeč so mi bolj 'športne' postave, lepo razvite mišice (roke, hrbet, ritka, noge, trebuh), sam ne preveč mišic!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

meni so všeč bolj buckasti :) bolj kot postava pa me pritegne lep obraz in nasmešek
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Najbolj všeč so mi ogromni tipi :D Čimvečji, po postavi pa ne shirani, ne debeli in ne nabildani. Pač taki konkretni dedci :)

(pa seveda so bili vsi moji tipi čisto nasprotje :lol: )
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ Men so tut všeč visoki, ogromni dečki s širokimi rameni, lepimi rokami in športno ritko :P

Odbija me prekomerna količina špeha ali pa popolnoma izžeti, izsušeni koščeni tipi..

Najbolš mi je tko, da se mu vid da se ukvarja s športom, in da ma lepo izoblikovane, vidne mišice. :oops:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

red_rose napisal/-a:men niso prevec usec tista zlo izklesana telesa.

tole mi je perfect: http://www.manhor.com.au/img/collage-4.jpg - pac da je sportnik, da se vidi da ni cist zapuscen, ampak da je mal ''zalito'' vseskup :D .

Men so tudi všeč takšni. Moj je nekako takšne, le, da je dosti bolj suh (njegova suhost pa je med zadnjimi kar sem opazila pri njemu). Tisti z radiatorčki (izklesane mišice) odpadejo. Kakšne 14 dni nazaj je prišel k eni naši stanovalki v dom na obisk vnuk - bicepse fuuuul izklesane, majico ni imel preveč pritisnjeno na telo, a tiste prsne mišice so kar silile skozi majico. Fuj, to mi je bilo pa grdo. Dobro, da ga nisem videla brez majice :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

misa.masa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misa.masa »

miaw napisal/-a:http://images.huffingtonpost.com/2008-01-07-9_942969917_brad_pitt6_H204927_L.jpg

taki štel mi je arrrrr. :P preveč mišic tut ne sme bit.

se kr podpišmm...:D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Postava plavalca/surferja, ne preveč mišičast trup z lepimi natreniranimi rokami in hrbtom, daljši trup in skoraj "obvezno" je, da je visok. Sm pa sucker tud za kake visoke, dolgotrupe suhce(seveda spet ne v ekstrem) :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

tak, kot je na avatarju od Yazmeen pa fajn zagoret, brez ljubavnega tepiha, velk pa tolk kt jz - tacga mam doma in tak mi je idealen :gut:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

to je isto če bi tipa uprašal kake ženske so mu všeč...večina bi jih reklaa da une ko majo ful hude postavce, če je možno 90-60-90...
tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:
Odgovori