kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

No, tole npr mi je čist všeč :twisted: :D
Slika
Slika
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

^Jaz bi se bala, da bi med seksom dol z njega zdrsnila. :? :D
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

važn da so enim hudi zelo viski da pol med seksom ne vejo kam bi noge dal

a vas kaj moti če ima veliko (materinih) znamenj?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

^ moj jih ima kar precej in me ne motijo
(s)mej se
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Ja kolk znamenj ma pa lahko clovek, da te zadeva moti? Moj nima kaj dosti znamenj, ampak ce bi jih imel me tudi nebi motilo. Stvar ne grize in ne praska in res ne vidim razloga zakaj bi bilo to tako nadlezno. Poznam folk z veliko znamenji po telesu, pa se nobenega izmed njih ne izogibam. :D Kam pa pridemo, ce nas bodo se materina znamenja motila, đizs krajst. :mrgreen:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

joj no , mislna sm tako golo telo , ki je potem vso pikasto

ali pa da so izbočena
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

^ pa saj nisi s fantom zaradi tega, kako zgleda gol in koliko znamenj ima
(s)mej se
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

jst mam ful znamenj po telesu, sam niso nič izbočena. so bla pa moj velik kompleks v najstniških letih :)
Mene znamenja niti ne motijo, motijo me pa pegice po celem telesu. Sploh tiste oranžne...Ne morem si pomagat, sam s tipom ki bi mel pege po celem telesu, nebi mogla bit, ker me ful odbijajo, pa tut če mam jst znamenja :?
drugo pa je mičkn pegic po nosu, pa mogoče mičkn mičkn na ramah, sam še to ne smejo bit oranžne
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

no evo še ena se je najdla

:lol:

men je ful hudo če je tip pobrit tudi pod pazduho
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane. :rofl: Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that. :rofl:
To je zanimivo, zenske se credno slinijo nad enim tipom, moski pa ne obratno.

Hah, od kje ti to? Obstajajo tudi kontra primeri. Been there seen that. :wink:
Drugače pa nimam nekih iluzij oz. predstav tem, kakšen bi naj izgledal The perfect man. Tudi na kakšne asistente še nisem padala, lahko pa, da se to kdaj spremeni... nikoli se ne ve. :twisted: Na neke suhcene ne padam, še manj na take, ki so mišičasta verzija (pa če svoje bicepse razkazujejo ali ne). Obstajajo seveda izjeme omenjene kategorije, Matthew McConaughey recimo. :scherzkeks:

Slika

Rawrrr! :oops:
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane. :rofl: Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that. :rofl:

Drugače pa nimam nekih iluzij oz. predstav tem, kakšen bi naj izgledal The perfect man. Tudi na kakšne asistente še nisem padala, lahko pa, da se to kdaj spremeni... nikoli se ne ve. :twisted: Na neke suhcene ne padam, še manj na take, ki so mišičasta verzija (pa če svoje bicepse razkazujejo ali ne). Obstajajo seveda izjeme omenjene kategorije, Matthew McConaughey recimo. :scherzkeks:

Slika

Rawrrr! :oops:
Uporabniški avatar
an|a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a an|a »

http://iftolfree.free.fr/photo/06%20Dec ... diesel.jpg

Tole je pa neki najlepšga na svetu!! :) Film Hitri in drzni 4 sem 5x gledala sam zarad njega! Lepo lepo:)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Savannah napisal/-a:

A da ni res? Moski vecinoma pogledajo zvezdnico pa recejo, ja dobra je, kva bi ji delu, in tukaj se konca. Samo poglej Michaela Scofielda. A ima katerakoli zenska iz katerekoli serije toliko obozevalcev, kot jih je imel on? Niti blizu ne. Al pa pejt pogledat v Gossip Girl temo. Vse mokre med nogami zaradi Chucka(pa model zgleda k en bebo). Poglej ton razprave. Vse cist napaljene. Potem pa pojdi pogledat kako mosko razpravo o kaki zvezdnici. Precej manj custveno, nobenih proklamacij, da je sanjska in oh in sploh.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz poznam kontra primere (beri zamenjava spolov). Ko si ravno že omenil "slinjenje" v prvi vrsti nad asistentom - dejansko obstajajo tudi tipi (moški, kakorkoli), ki se slinijo nad žensko oz. profesorico v tem primeru. In ne, tole ni zraslo na mojem zeljniku, pač pa je stvar, ki ni novost med moško populacijo že dalj časa. :wink: In ravno tako glede celebrities - obstajajo tako mlajši kot starejši fantje, ki samo vidijo neko zvezdnico v cajtngih ali na tv, pa so že "hin". Da ne govorim o tem, če vidijo kakšno poskočno blondinko ala Turbo Angels ipd. dekl`ce, ki migajo na turbo folk v kratkih krilcah, pa niso več prisebni. :wink:
Da je v naravi žensk, da na veliko razpravljajo o hudih tipih - to ni nič novega. Niso pa samo ženske tiste, ki sanjarijo o nekom (ne)dosegljivem, ampak tudi moški. Le da ženske to pokažejo ali celo povedo, moški pa bolj skrivajo. Tisti, ki pa ne, pa se najdejo v zgornjem opisu. :D
Odgovori