jez sm mela zlooo hudo obliko mazoljev, vse skp se mi je pa zacel pr 9 letih! menstruacijo sm dobila pr 11! pr 14 sm sla do dermatologa ker je full uplival na mojo psiho ker so se usi delal norca z mene zarad mazoljev, da sm kuzna in tko naprej
zarad tega sm uiber trpela in moja samozavest je bla na nuli! dermatolog me je poslou k ginekologinji, mami je pa doma znorela da pac pr 14 pa nebom jedla KT! naj se povem da sm mela kozo po licih mocno v brazgotinah! pr 16 sm sla pa na skrivaj k ginekologinji ki mi je predpisala Diano 35! V roku pol leta sm bla brez enga mazolja, celo po hrbtu sm jih zgubila ne samo po obrazu!!
nato sm KT jemala eno leto in prenehala... mazolov nism dobila vec nazaj nikoli! tudi unih 3-4 ob menstruaciji ne. brazgotine sm zgubila ob uporabi dobrega pudra. tudi rdecica je izginila.
danes jem yasminelle. kozo imam zelo zelo lepo. mastna koza je preteklost. kozo imam celo malo presuho.

- slučajno katera ve ali lahko po končani škatlici Diane35 takoj, brez premora, začnem jemati Yasminelle??