Samski in brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

softTouch napisal/-a:jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu

Čisto enako je bilo z mano. Ko sem brala, se mi je zdelo, da sem jaz pisala :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

softTouch a maš kšno fotko da vidim če si vredna?
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

vredna tebe :D ? moj post ni bil ženitni oglas
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

in zdej ti laufa lajf za razliko od zgornjega pposta??
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

small_star napisal/-a:
softTouch napisal/-a:jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu

pr meni je isto.. sam da, sm misnla da bo z leti boljše in se nbom več sramovala same sebe, samo se mi zdi da se mam za zmeri bolj odvratno osebo :roll:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:in zdej ti laufa lajf za razliko od zgornjega pposta??

ja,prej je moj lajf več kot 20 let stagniral, pol ko sem pa začela f***t se mi je pa aleluja prikazala :roll: in teb, laufa?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Ja njemu ziher laufa... hrčka na kolesu ma v glavi, zato mu laufa :D
I laugh at gilded butterflies.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

ubistvu hrček je umru...zarad starosti...zato morm vsak mesc omelo v roke uzet pa tisto pajčevino pobrisat k se nabira v moji glavi...tko da za zdaj miruje...

aja, choco.cat a mi kupiš hrčka???
ker so moja čustva zdej čist out ker mi je pač prejšnji umru :cry:
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

...
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

red_rose napisal/-a:
kataya napisal/-a:
In ta je zmagovalec v kontra smislu. :? :eek:
http://www.spolnost.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1333

ufff..tole sm prebrala in me je prav sokiralo...kaj to nardi tipu :D
Meni se to ne zdi smešno. Če bodo pri tem tipu čustva premagala razum, bo še res naredil samomor.
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a liziika »

*hox* napisal/-a:Moja kolegica je stara 21 let, pa tut še ni imela fanta, niti se ni lupčkala z nobenim, pa je čist noben nima za čudne. :) Boljše da nima nobenga, kot pa da bi imela vsak teden druzga. :P

ker je punca je to drugač...ker družba pač punco ki ni mela fanta oziroma se ni nikol se lupčkala niti kj druzga..označ kot pridno, pošteno punco...če bi punca mela za sabo 20 tipov bi bla pa ze K****..vsaj tko družba sprejema...
za fanta ki ni meu punce niti nobenih stikov kot so lupčkanje itd...pa ze družba gleda kot na cel halooo....kao kaj je narobe z njemu...pomoznosti take tipe se nekateri zanicujejo... :? pa čeprou je isto kot pri ženskiii...

sam kr družba dela take razlike med spoloma ... :?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

[vanessa] napisal/-a:
small_star napisal/-a:

pr meni je isto.. sam da, sm misnla da bo z leti boljše in se nbom več sramovala same sebe, samo se mi zdi da se mam za zmeri bolj odvratno osebo :roll:

enako je pri meni. :(
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Odgovori