Samski in brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Samski in brez izkušenj

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Tema o samskosti mi je dala mislit. Namreč imam prijatelja, ki bo kmalu star 24, lušten, da dol padeš, ampak, ko sem izvedela, da niti prvega poljuba ni doživel, sem samo strmela vanj, čisto paf sem bila. Ni mi jasno, kako je to mogoče, ko pa se je dosedaj dobil z kakšnimi 20 puncami, sedaj se pa že nekaj tednov srečuje z neko punco, pa se kaj več kot pijača ni zgodilo. Pa sploh opažam, da so tipi, ki so od 20. leta naprej še vedno povsem brez izkušenj, zaradi tega zelo zabedirani, zafrustrirani, nimajo volje, kar jim še dodatno zbija samozavest.
Kaj mislite o tem?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Razmišljanje današnje družbe je pripeljalo do tega, da če pri 20ih nisi dal skozi že vsaj 20 oseb nasprotnega spola, nisi več normalen... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

McLarnovc napisal/-a:Razmišljanje današnje družbe je pripeljalo do tega, da če pri 20ih nisi dal skozi že vsaj 20 oseb nasprotnega spola, nisi več normalen... :roll:
Si pozorno prebral, kaj sem napisala? Nisem rekla, da moraš do 20. dat skozi 20 oseb, ampak da pri 24. nekdo niti do prvega poljuba ni prišel. wtf. :eek:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Sem prebral ja... Brez skrbi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

O tem obstaja ena obsežna tema tu na forumu, samo ne vem točnega naslova.
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

ubistvu se tukej pomojem dobro pokaže, da tut videz ni vse. so ženske, k zgledajo da padeš dol, ampak majo pa tako neumno osebnost, da očitno nobenega ne privlači. mam eno kolegico, k se za vsakega potencialnega kandidata popolnoma spremeni. spremeni stil, musko, razmišljanje... se mi zdi da je to eden izmed razlogov, zakaj je tako. seveda pa je treba vsakega posameznika posebej jemat, ne smemo posploševat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Moja kolegica je stara 21 let, pa tut še ni imela fanta, niti se ni lupčkala z nobenim, pa je čist noben nima za čudne. :) Boljše da nima nobenga, kot pa da bi imela vsak teden druzga. :P
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Re: Samski in brez izkušenj

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

kataya napisal/-a:Tema o samskosti mi je dala mislit. Namreč imam prijatelja, ki bo kmalu star 24, lušten, da dol padeš, ampak, ko sem izvedela, da niti prvega poljuba ni doživel, sem samo strmela vanj, čisto paf sem bila. Ni mi jasno, kako je to mogoče, ko pa se je dosedaj dobil z kakšnimi 20 puncami, sedaj se pa že nekaj tednov srečuje z neko punco, pa se kaj več kot pijača ni zgodilo. Pa sploh opažam, da so tipi, ki so od 20. leta naprej še vedno povsem brez izkušenj, zaradi tega zelo zabedirani, zafrustrirani, nimajo volje, kar jim še dodatno zbija samozavest.
Kaj mislite o tem?
Gotovo imas prav. Tisti, ki so tega prej niso doziveli so hendikepirani, ker seveda ostali njihovi vrstniki(potencialne partnerice) pricakujejo nek nivo izkusenosti. Seveda je pri moskih tak problem mocnejsi. Za zensko se gotovo najde dovolj kandidatov, ki so jo pripravljeni vpeljat :D , pri moskih je pa problem, da je mocan faktor pri privlacnosti samozavest, samozavest je pa tezko imet pri stvareh, ki so ti neznane(oziroma jih nisi pocel), se pa pricakuje kompetentnost od tebe. Tudi na zacetku, ker ves, da sledijo take stvari.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

eva. napisal/-a:ubistvu se tukej pomojem dobro pokaže, da tut videz ni vse. so ženske, k zgledajo da padeš dol, ampak majo pa tako neumno osebnost, da očitno nobenega ne privlači. mam eno kolegico, k se za vsakega potencialnega kandidata popolnoma spremeni. spremeni stil, musko, razmišljanje... se mi zdi da je to eden izmed razlogov, zakaj je tako. seveda pa je treba vsakega posameznika posebej jemat, ne smemo posploševat.

Kaj ima pa to veze s temo?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

kataya napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Razmišljanje današnje družbe je pripeljalo do tega, da če pri 20ih nisi dal skozi že vsaj 20 oseb nasprotnega spola, nisi več normalen... :roll:
Si pozorno prebral, kaj sem napisala? Nisem rekla, da moraš do 20. dat skozi 20 oseb, ampak da pri 24. nekdo niti do prvega poljuba ni prišel. wtf. :eek:

Groza, najbrž je res nekaj najbolj nenormalnega in groznega, če se nekdo pri 24ih še ni poljubil. Katastrofa. Mislim s kakšnimi stvarmi se nekateri obremenjujete. Ljudje smo pač različni. :eek: :D
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Re: Samski in brez izkušenj

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

kataya napisal/-a:Tema o samskosti mi je dala mislit. Namreč imam prijatelja, ki bo kmalu star 24, lušten, da dol padeš, ampak, ko sem izvedela, da niti prvega poljuba ni doživel, sem samo strmela vanj, čisto paf sem bila. Ni mi jasno, kako je to mogoče, ko pa se je dosedaj dobil z kakšnimi 20 puncami, sedaj se pa že nekaj tednov srečuje z neko punco, pa se kaj več kot pijača ni zgodilo. Pa sploh opažam, da so tipi, ki so od 20. leta naprej še vedno povsem brez izkušenj, zaradi tega zelo zabedirani, zafrustrirani, nimajo volje, kar jim še dodatno zbija samozavest.
Kaj mislite o tem?

Lahko imaš ti takšno mnenje, jaz ga nimam. Moja prijateljica ima fanta, ki je star že kar nekaj čez 30 pa pred njo ni nikoli imel nobene punce. Se pravi pri njegovih 33ih mu je bila ona prva. Pa se krasno ujameta, sedaj že živita skupaj,... Leta niso nobena meja. Ne vem zakaj bi morali pri 20ih že vsi imeti neke izkušnje.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cute »

Se strinjam! Vse ob pravem času, pa kakšen problem je pa to, no??! Če pa je kdo zaradi tega zafrustriran-ja spet je kriva ta družba, pa mediji in revije za otroke, ki komaj začenjajo najstniška leta, s članki..."moj prvič" ali kaj podobnega. Potem se začnejo spraševati če je kaj narobe z njimi... Jah...čimprej spoznati da so pomembni le oni sami in da se nasmejejo vsakemu ki je šokiran da se kdo pri 24 še ni dal dol! :freude:
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Se strinjam! Vse ob pravem času, pa kakšen problem je pa to, no??! Če pa je kdo zaradi tega zafrustriran-ja spet je kriva ta družba, pa mediji in revije za otroke, ki komaj začenjajo najstniška leta, s članki..."moj prvič" ali kaj podobnega. Potem se začnejo spraševati če je kaj narobe z njimi... Jah...čimprej spoznati da so pomembni le oni sami in da se nasmejejo vsakemu ki je šokiran da se kdo pri 24 še ni dal dol! :freude:
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Se strinjam! Vse ob pravem času, pa kakšen problem je pa to, no??! Če pa je kdo zaradi tega zafrustriran-ja spet je kriva ta družba, pa mediji in revije za otroke, ki komaj začenjajo najstniška leta, s članki..."moj prvič" ali kaj podobnega. Potem se začnejo spraševati če je kaj narobe z njimi... Jah...čimprej spoznati da so pomembni le oni sami in da se nasmejejo vsakemu ki je šokiran da se kdo pri 24 še ni dal dol!
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Se strinjam! Vse ob pravem času, pa kakšen problem je pa to, no??! Če pa je kdo zaradi tega zafrustriran-ja spet je kriva ta družba, pa mediji in revije za otroke, ki komaj začenjajo najstniška leta, s članki..."moj prvič" ali kaj podobnega. Potem se začnejo spraševati če je kaj narobe z njimi... Jah...čimprej spoznati da so pomembni le oni sami in da se nasmejejo vsakemu ki je šokiran da se kdo pri 24 še ni dal dol!
Odgovori