Samski in brez izkušenj
jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
softTouch napisal/-a:jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu
Čisto enako je bilo z mano. Ko sem brala, se mi je zdelo, da sem jaz pisala

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
small_star napisal/-a:softTouch napisal/-a:jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu
Čisto enako je bilo z mano. Ko sem brala, se mi je zdelo, da sem jaz pisala.
pr meni je isto.. sam da, sm misnla da bo z leti boljše in se nbom več sramovala same sebe, samo se mi zdi da se mam za zmeri bolj odvratno osebo

-
- Komunikatorka
Meni se to ne zdi smešno. Če bodo pri tem tipu čustva premagala razum, bo še res naredil samomor.red_rose napisal/-a:kataya napisal/-a:
In ta je zmagovalec v kontra smislu.![]()
![]()
http://www.spolnost.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1333
ufff..tole sm prebrala in me je prav sokiralo...kaj to nardi tipu
*hox* napisal/-a:Moja kolegica je stara 21 let, pa tut še ni imela fanta, niti se ni lupčkala z nobenim, pa je čist noben nima za čudne.Boljše da nima nobenga, kot pa da bi imela vsak teden druzga.
ker je punca je to drugač...ker družba pač punco ki ni mela fanta oziroma se ni nikol se lupčkala niti kj druzga..označ kot pridno, pošteno punco...če bi punca mela za sabo 20 tipov bi bla pa ze K****..vsaj tko družba sprejema...
za fanta ki ni meu punce niti nobenih stikov kot so lupčkanje itd...pa ze družba gleda kot na cel halooo....kao kaj je narobe z njemu...pomoznosti take tipe se nekateri zanicujejo...

sam kr družba dela take razlike med spoloma ...

[vanessa] napisal/-a:small_star napisal/-a:softTouch napisal/-a:jaz sem bla tud pri svojih 20+ še nedolžna in še nikoli nisem imela fanta, pa nisem neka grdavša in sem veliko ven hodila in spoznavala fante,ampak ja, imela sem neko blokado. zame je bla neizkušenost zelo obremenjujoča in posledično sem bla v družbi fantov še toliko bolj živčna in sem še toliko hitreje zardela. bila sem tud zelo nesamozavestna in ni blo šanse,da bi fantu ki me ji bil všeč, to pokazala. potem sem spoznala enega fanta v katerega sem se totalno zatrapala in sem bla tud jaz njemu všeč in sem si rekla, da je skrajni čas da neham s temi svojimi brezveznimi kompliciranji in sem se samo prepustila... in bilo nič groznega, s tem fantom sva postala resen par in bilo nobenih problemov v zvezi z neizkušenostjo. res pa je,da zdaj ko nazaj gledam, pri recimo 19 nisem bila pripravljena za spolnost, to pa zaradi sramovanja same sebe, za katerega še sedaj ne vem od kje izhaja. zame je to pač prišlo par let kasneje kot za večino,pa je sedaj isto vse v redu
Čisto enako je bilo z mano. Ko sem brala, se mi je zdelo, da sem jaz pisala.
pr meni je isto.. sam da, sm misnla da bo z leti boljše in se nbom več sramovala same sebe, samo se mi zdi da se mam za zmeri bolj odvratno osebo
enako je pri meni.

Ta je šele rekorder
http://med.over.net/forum5/read.php?51, ... 73,quote=1
http://med.over.net/forum5/read.php?51, ... 73,quote=1