tanika, jah, nevem kaj anj ti rečem..Očitno je brat vidu, da je tamala trpela, ker je oče ni pošmerglu tok kot bi jo mogu in ji dal dost ljubezni, pa zdej on to nadomešča.tazga težko spremeniš, ker je na tamalo očitno ful navezan in jo mal ful rad, po eni strani se pa čuti še dolžnega skrbet zanjo bolje, kot drugi, če drugi niso znali.
jst pač v tem še vedno ne vidm nč slabga, ker je ona pač njegova sestra, ima jo rad in logično bi ji vse dal.Za tazga pa sploh upam trdit, da bo fenomenalen oče, oziroma da bo dal svojmu otroku maksimalno ljubezen in use, tko da se za tist čas pomojem ne rabš bat.
Moj tud od sestričnce moje, tamali, kupuje sladolede, kindrjajčka, igračke, men pa ne

ampak razumem ta princip, razumem, da jo ima ful rad in da ji prvošči stvari, ki ji starši ne morejo.pa sm jo brez problema vzela s sabo tud na morje, pač razkirala sex usepousod in ga prestaula na ponoč ko je spala (v drugi sobi se ve) in tud ko je tamala tuki, ga brezskrbno pustim na miru da on ceu dan sestaula lego kocke z njo in ostalo.

nevem no, jst tle vidm same pozitivne stvari, čeprou se učas zdi kukr da sm jst en zid zraven.Ampak vem, da ma rad tako mene, kot tamalo in se ne obremenjujem.