Njegova sestra je grozna
- mala račka*
- Sramežljivka
Njegova sestra je grozna
stvar je taka...njegova sestra je neznosna.ženska je stara 20 let in ga nenehno nadzira (kje si, kaj delaš, kam greš, kdaj prideš, gremo tja, me peleš tja itd.)...i need help...oooo pa nai povem-model je star 30 let!!ko sem mu omenila mi je rekel-ja kai pa je to narobe?...s tem da ženska NONSTOP provocira in me špika ter mi posreduje podrobnosti o njegovi biuši (to samo ko njega ni zravemn!).lepo ne?torej-nasveti?
ocitno je res navezana na starejsega bratca in ocitno te zelo ne mara.
a sta ble z biuso njegovo mogoce kolegice? jez bi se na tvojem mestu pogovorila s fantom da tko pac ne gre vec naprej. razloz mu da te to full moti da sestra skos provocira. ce pa nebo vrjeu bi ji pa jez zacela vracat. zihr ni angelcek ce je taka.
a sta ble z biuso njegovo mogoce kolegice? jez bi se na tvojem mestu pogovorila s fantom da tko pac ne gre vec naprej. razloz mu da te to full moti da sestra skos provocira. ce pa nebo vrjeu bi ji pa jez zacela vracat. zihr ni angelcek ce je taka.

to sestra od tvojga fanta an?
očitno sta navezana... če njem to ugaja, se nimaš ti kej velik za vpikovat, ti se pa npr. s kolegicami pogovarjaš... če pa njemu to ne sede, ji pa pri tej starosti res lahko pove, da živi svoje življenje, v katerega se ona preveč meša. skoraj nikomur se ne da nonstop zagovarjat in pojasnjevat, kaj počenja. seveda na prijazen način
očitno sta navezana... če njem to ugaja, se nimaš ti kej velik za vpikovat, ti se pa npr. s kolegicami pogovarjaš... če pa njemu to ne sede, ji pa pri tej starosti res lahko pove, da živi svoje življenje, v katerega se ona preveč meša. skoraj nikomur se ne da nonstop zagovarjat in pojasnjevat, kaj počenja. seveda na prijazen način

Make music, not war
No js ne vidim nič kej zlo slabega v tem, da mata tak odnos. Očitno obema tko odgovarja. Se mi zdi normalno, da brat pelje kam sestro če rabi prevoz in če sta si navajena povedat kje sta in kaj vse počneta, super. Ti ne svetujem, da začneš kako bitko proti njej, ker ti verjetno ne bo uspelo. Mogoč ji probi pokazat, da si tut ti čist vredu, da ga maš rada, povab jo kdaj kam zraven (mogoče je pa ljubosumna nate, kaj veš). Pa poskus se pogovorit, ne sam s fantom, ampak tut z njegovo sestro. Pa velik sreče 

Freedom is just another word for nothing left to lose..
Glede tega, da ga kliče in nadzoruje, res nimam nobenega nasveta. Glede tega, da ti govori o njegovi bivši pa je tko.. Vpraši jo naravnost in preprosto: Zakaj mi to govoriš? Povej ji, da te ne zanima in pa ja ni tko glupa, da ji ne bo vkloplo (samo malo poguma imej
).

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Ocitno je da imata takšen odnos kot ga imata..in da očitno sutreza obema..tukaj ne boš mogla nic kaj spremenit, ce obema to odgovarja..navsezadnje sta brat in sestra, ki sta potemtakem zelo navezana eden na drugega...Kar se tiče "spikanja" sestre o njegovi bivši-enostavno ji povej, kaj te moti, oziroma kaj misliš o vsem tem... tako kot ona teb pove stvari, ki te ne zanimajo, tako ti vrni njej.. in če to ne bo pomagalo..omeniš fantom, pa se lepo vsi trije skupaj odkrito pogovorite..
zlo neprijetna situacija. js nebi zdržala .pomoje res nebo kej dost zaleglo, skor karkoli boš nardila lahko ker od njiju to vzame kot napad, vmešavanje. sestri odločno povej da te podrobnosti o njegovi bivši ne zanimajo in naj jih prihrani zase. glede na to, da si tipu že omenila kaj te moti , pa dvomim da bo še kej zaleglo. ..
Jaz bi probala glede njenega spikanja bit cimbolj direktna, pa bo mogoce zaleglo - namrec ce ji ne bos dala naravnost vedeti, da ti je to nesprejemljivo, bo zadevo se naprej izkoriscala.
Kar se pa tice tega, da sta z bratom ocitno zelo navezana eden na drugega je pa to pomojem kvecjemu dober znak, se vsaj razume s familijo, dosti ljudi se ne in jaz v tem ne vidim nic pozitivnega. Ocitno sta navajena na ta odnos, ker ce njemu to nebi pasalo, bi ji ze sam postavil neke meje. Ti pa svetujem, da se v njun odnos ne mesas, ker ce bos preostra, bos odletela ti - konec koncev bratje/sestre ostanejo celo zivljenje, zate pa ni nujno da bos (pa s tem nocem bit nesramna, pac dejstva so taka).
Kar se pa tice tega, da sta z bratom ocitno zelo navezana eden na drugega je pa to pomojem kvecjemu dober znak, se vsaj razume s familijo, dosti ljudi se ne in jaz v tem ne vidim nic pozitivnega. Ocitno sta navajena na ta odnos, ker ce njemu to nebi pasalo, bi ji ze sam postavil neke meje. Ti pa svetujem, da se v njun odnos ne mesas, ker ce bos preostra, bos odletela ti - konec koncev bratje/sestre ostanejo celo zivljenje, zate pa ni nujno da bos (pa s tem nocem bit nesramna, pac dejstva so taka).
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
joj, brat in sestra komunicirata in sta ok ... potem je to ziher nekaj narobe
in sigurno ga nadzira, ker vpraša kje je ...
... kr nekaj.
to mi bolj deluje, kot da imaš ti problem s tem, da se cel njegov svet ne vrti le okrog tebe ...
glede tega, kar ti govori o njegovi bivši, pa se lahko čisto enostavno reši z vprašanjem:' Čemu ti to meni praviš?'
...

to mi bolj deluje, kot da imaš ti problem s tem, da se cel njegov svet ne vrti le okrog tebe ...
glede tega, kar ti govori o njegovi bivši, pa se lahko čisto enostavno reši z vprašanjem:' Čemu ti to meni praviš?'
...
~NIA~ napisal/-a:ja bojuj se za svojo zvezo!!! reč ji kej nazaj!
nevem, da bi pri svojih letih lahko mela že kakšnega fanta (če ne misle ostat stara devica), ki bi ga nadlegovala - mu težila za prevoz itd.. če slučajno že ma fanta ji usake tolko povej kakšno pikro o njem, ki si jo 'slišala' (naprimer da si slišala od znanke da sta se z bivšo posnela med sexom v avtu in da baje posnetk še zmer nekje obstaja..)
!
jst sm do oktobra usem mogočim težila za prevoz, ker še nism mela izpita.in glede na to, da sm al poplačala al vatever, mislm nevem, zdej sestro obsodt naj ga neha prost za prevoz, ker se je gospodična pač spomnla, da noče da jo voz ukol, je mal blesavo!
sicer pa rečt nazaj...ja, najlažje je rečt ja, ampak ko boš enkrat eno napačno zinu, maš lahko celo familijo sovražno nastrojeno na hrbtu.
sicer pa je men ušeč, da se brat in sestra razumeta in da se pogovarjata, sprašujeta, itn.v tem ne bvidm nč slabga.
razen če je avtoca mogoče ljubosumna, ker kdaj posveti več pozornosti njen fant SVOJI sestri, kot njej?

~NIA~ napisal/-a:ja bojuj se za svojo zvezo!!! reč ji kej nazaj!
nevem, da bi pri svojih letih lahko mela že kakšnega fanta (če ne misle ostat stara devica), ki bi ga nadlegovala - mu težila za prevoz itd.. če slučajno že ma fanta ji usake tolko povej kakšno pikro o njem, ki si jo 'slišala' (naprimer da si slišala od znanke da sta se z bivšo posnela med sexom v avtu in da baje posnetk še zmer nekje obstaja..)
!
jst sm do oktobra usem mogočim težila za prevoz, ker še nism mela izpita.in glede na to, da sm al poplačala al vatever, mislm nevem, zdej sestro obsodt naj ga neha prost za prevoz, ker se je gospodična pač spomnla, da noče da jo voz ukol, je mal blesavo!
sicer pa rečt nazaj...ja, najlažje je rečt ja, ampak ko boš enkrat eno napačno zinu, maš lahko celo familijo sovražno nastrojeno na hrbtu.
sicer pa je men ušeč, da se brat in sestra razumeta in da se pogovarjata, sprašujeta, itn.v tem ne bvidm nč slabga.
razen če je avtoca mogoče ljubosumna, ker kdaj posveti več pozornosti njen fant SVOJI sestri, kot njej?

Bi rada povedala, da je prva njegova sestra, šele potem si na 'njegovem seznamu' ti? Tako da, če se na primer vidva kaj zmenita, vmes se pa sestra spomni, da bi jo kam peljal, se vajin zmenek kar prestavi?
V takem primeru se direktno pogovori s svojim dragim in mu povej, da te to moti.
Če pa se drugače v redu razumeta s sestro, ji dela usluge..., očitno obema ustreza, da je tako. V nasprotnem primeru bi ji že kaj rekel, da bi se to spremenilo.
Če pa ti njegova sestra govori stvari, ki jih ne želiš poslušati, ji to tudi takoj povej. Ko začne o taki temi, jo zaključi, da te ne zanima.

V takem primeru se direktno pogovori s svojim dragim in mu povej, da te to moti.
Če pa se drugače v redu razumeta s sestro, ji dela usluge..., očitno obema ustreza, da je tako. V nasprotnem primeru bi ji že kaj rekel, da bi se to spremenilo.
Če pa ti njegova sestra govori stvari, ki jih ne želiš poslušati, ji to tudi takoj povej. Ko začne o taki temi, jo zaključi, da te ne zanima.
sej je vse lepo in prav. je zelo super, da se brat in sestra super razumeta. ampak vse ima svoje meje-vsaj po moje. navsezadnje-zakaj bi mogla sestra vse vedet-kje sem, kaj delam, s kom sem itd.???in pa seveda obratno. in pa dejstvo-da je tip star 30 let, kar jaz smatram za že dokaj zrela leta,ko bi si lahko ustvaril svojo družino, sestra pa komaj 20-in roko na srce, ko smo ble stare 20, smo imele svoje mišljenje, svoje finte. če zdaj pogledam mojo sestro-ki je tudi stara 20 in se fenomenalno razumeva-ampak vseeno ji ne grem razlagat za vsak svoj korak in vsak dogodek, ker se mi zdi, da se je enostavno ne tičejo vse stvari povezane z mano-navsezadnje-to je moje življenje
glede prevozov-tudi jaz pelam kam mojo tamalo, ampak ne za vsako malenkost, ne zmeraj, ko si bo ona kaj vtepla v glavo. konec koncev-tud peš lahko gre ali pa na busa. če so to kake kaprice, se vsekakor ne strinjam z njimi...
kar se pa tiče govorjenja o bivši-ti lahko svetujem le kot vse ostale-kratko in jedrnato jo vprašaj, zakaj bi tebe to zanimalo???ker ona je BIVŠA z razlogom in njeno mesto si zdaj zasedla ti-novo poglavje.

kar se pa tiče govorjenja o bivši-ti lahko svetujem le kot vse ostale-kratko in jedrnato jo vprašaj, zakaj bi tebe to zanimalo???ker ona je BIVŠA z razlogom in njeno mesto si zdaj zasedla ti-novo poglavje.