McLarnovc napisal/-a:Razmišljanje današnje družbe je pripeljalo do tega, da če pri 20ih nisi dal skozi že vsaj 20 oseb nasprotnega spola, nisi več normalen...
Se strinjam! Vse ob pravem času, pa kakšen problem je pa to, no??! Če pa je kdo zaradi tega zafrustriran-ja spet je kriva ta družba, pa mediji in revije za otroke, ki komaj začenjajo najstniška leta, s članki..."moj prvič" ali kaj podobnega. Potem se začnejo spraševati če je kaj narobe z njimi... Jah...čimprej spoznati da so pomembni le oni sami in da se nasmejejo vsakemu ki je šokiran da se kdo pri 24 še ni dal dol!

Lep pozdrav od Horusa 

To mi ni jasno. Pa to ne bi bil problem če tega tipa vse to skupaj ne bi bediralo. Sploh pa bi bilo meni izpod časti, če bi morala prva poljubit tipa. Tako, kot mora tip naredit prvi korak pri osvajanju, mora po mojem mnenju tudi pri intimnih zadevah. Jaz ne bi nikoli prva zalizala tipa. Dec mora bit dec in temu primerno ukrepat. Če pa on nekje po tretjem srečanju si še vedno ne bi nič upal, bi ga odpisala. Mevže niso zame. In očitno je še kako res, da če si tip ne pridobi nekih izkušenj do 20. leta, se v njegovi glavi ustvari nekakšna blokada (kot v primeru tega mojega prijatelja, ki nima jajc zalizat punco), zadeva postaja vse težja, in to je menda začaran krog.
men pa ni jasn kuko loh prašaš 'kaj pa sploh še lahko počneta če ne to (se pravi poljubi in kaj več)?', če je pa tolk velik stvari, ki se jih da počet ne da bi se zdej lih lizat mogu zravn... what happened with coffee, talking and a nice walk?