Samski in brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cute »

McLarnovc napisal/-a:Razmišljanje današnje družbe je pripeljalo do tega, da če pri 20ih nisi dal skozi že vsaj 20 oseb nasprotnega spola, nisi več normalen... :roll:

Se strinjam! Vse ob pravem času, pa kakšen problem je pa to, no??! Če pa je kdo zaradi tega zafrustriran-ja spet je kriva ta družba, pa mediji in revije za otroke, ki komaj začenjajo najstniška leta, s članki..."moj prvič" ali kaj podobnega. Potem se začnejo spraševati če je kaj narobe z njimi... Jah...čimprej spoznati da so pomembni le oni sami in da se nasmejejo vsakemu ki je šokiran da se kdo pri 24 še ni dal dol!
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

cute- zbriši poste, ker jih imaš okoli 5 istih
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ženske imamo spolni višek šele po tridesetem letu :P

Meni se to ne zdi nekaj, česar bi moralo bit človeka sram, pa tudi mislim si, da niti niso redke izjeme, ki pri +20 še nimajo baš veliko izkušenj. In opažam (popolnoma aična ocena, nimam nobenih raziskav, ki bi to potrdile :) ), da so to v večini tipi.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Definitivno bi bilo :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

^^amen. Neizkušen pri 24 pri meni nima kaj iskat. Pri tem sem bolj sebična in bi raje, da on meni kaj novega pokaže. Uživam, ko me moški vodi, če bi blo obratno, mi ne bi več bilo do sexa.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^se podpisem.

nekak se mi zdi to normalno da zacnes raziskovat pr 16 in si do 24 leta naberes kar nekaj izkusen in tudi zabredes v mal bolj resno zvezo.

Mislm da k si enkrat cez 20 velik tezi prezivis polome, velik tezi delas neunosti ki si jih pri 16 pocel normalno, velik tezi se sprostis. vsaj kokr jez to vidm pri osebi k mi je ful blizu. stara je krepko cez 20 in si jo dejansko ne predstavlam da bi bila s kom dlih zarad tega.

dejstvo pa je da znajo bit tipi na velik slabsem polozaju k pa zenske brez iskusen. zenskam bojo tipi se nekak oprostil.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Se mi je zdelo da 24-letnik brez izkušenj ne bo kar tako prišel skozi.
Ta, ki ja jaz poznam, je zelo lušten, ima službo, svoj avto, pa kljub temu niti prvega poljuba ni doživel. On pravi, da se že nekaj tednov srečuje z eno punco, pa se med njima še ni zgodilo nič konkretnega. Kaj potem onadva počneta, ko sta skupaj? :?: To mi ni jasno. Pa to ne bi bil problem če tega tipa vse to skupaj ne bi bediralo. Sploh pa bi bilo meni izpod časti, če bi morala prva poljubit tipa. Tako, kot mora tip naredit prvi korak pri osvajanju, mora po mojem mnenju tudi pri intimnih zadevah. Jaz ne bi nikoli prva zalizala tipa. Dec mora bit dec in temu primerno ukrepat. Če pa on nekje po tretjem srečanju si še vedno ne bi nič upal, bi ga odpisala. Mevže niso zame. In očitno je še kako res, da če si tip ne pridobi nekih izkušenj do 20. leta, se v njegovi glavi ustvari nekakšna blokada (kot v primeru tega mojega prijatelja, ki nima jajc zalizat punco), zadeva postaja vse težja, in to je menda začaran krog.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

kataya
zakaj se toliko obremenuješ s prjatlovo izkušenjostjo? bo že prišel čas, ko bo našel ta pravo. mogoče pa do zdaj ni pri nobeni čutil tizga tapravga filinga. ne vem, jst sem mnenja da bolje bit neizkušen kot pa met za sabo cel bataljon punc/fantov......
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

jullia_ napisal/-a:O tem obstaja ena obsežna tema tu na forumu, samo ne vem točnega naslova.

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=12558
Tale?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

kataya napisal/-a:Se mi je zdelo da 24-letnik brez izkušenj ne bo kar tako prišel skozi.
Ta, ki ja jaz poznam, je zelo lušten, ima službo, svoj avto, pa kljub temu niti prvega poljuba ni doživel. On pravi, da se že nekaj tednov srečuje z eno punco, pa se med njima še ni zgodilo nič konkretnega. Kaj potem onadva počneta, ko sta skupaj? :?: To mi ni jasno. Pa to ne bi bil problem če tega tipa vse to skupaj ne bi bediralo. Sploh pa bi bilo meni izpod časti, če bi morala prva poljubit tipa. Tako, kot mora tip naredit prvi korak pri osvajanju, mora po mojem mnenju tudi pri intimnih zadevah. Jaz ne bi nikoli prva zalizala tipa. Dec mora bit dec in temu primerno ukrepat. Če pa on nekje po tretjem srečanju si še vedno ne bi nič upal, bi ga odpisala. Mevže niso zame. In očitno je še kako res, da če si tip ne pridobi nekih izkušenj do 20. leta, se v njegovi glavi ustvari nekakšna blokada (kot v primeru tega mojega prijatelja, ki nima jajc zalizat punco), zadeva postaja vse težja, in to je menda začaran krog.

1. Ko si skupaj s fantom, se lahko samo poljubljaš in seksaš? :roll: Kakšna vprašanja postavljaš ... Očitno so njuna sestajanja bolj prijateljsko obarvana in se še poznavata.
2. Če bi bilo tebi izpod časti narediti prvi korak, je to tvoj problem. Mnogo je punc, ki se jim s tem ne zdi nič narobe.
3. A to o tretjem zmenku in o tem, da mora tip nekaj storiti do tretjega zmenka, je kakšno pravilo za katerega si izvedela iz Seksa v mestu?
4. 24-letnikov brez izkušenj niti ni tako malo, kot se mogoče zdi na prvi pogled, zato tip ni nobena izjema. Bo že še prišel njegov čas. Pač je malo drugačen od večine. :)

Sem si še dovolila odgovoriti v to temo, ker še ni zaklenjena.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Upam, da to ni ena izmed unih tem: "sprašujem za prjatla..." in neke fore v tretji osebi.

Drgač pa ne vidm nobenga problema v tem, da nima punce itd. razen v tem, da to njega obremenjuje. In verjetno je potem to cel krog, njega to obremenjuje zarad česar je še bolj zadržan al pa živčen in nč ne naredi in ga še bolj obremenjuje...
Pač jaz ga po eni strani razumem, ker čeprav ne zgledam sm precej sramežljiva plus, da me pač ne privlači glih vsak ki pade mim in zato v številkah zaostajam za kolegi/prjatli pa mogoče bi kdo tud reku, da nisem normalna, ker pr svojih letih nism dala skozi neke dvomestne cifre sam men je pač jasn kaj in kako, zakaj počnem kar počnem in zakaj ne počnem česar ne počnem. Tko, da tud če bi mi kdo reku, da nism normalna bi se mu samo smejala.
Skratka nej ta tvoj prjatu pr seb to mal razpuca pa bo prec lažje.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

kataya napisal/-a:Kaj potem onadva počneta, ko sta skupaj? :?: To mi ni jasno.

am, tud na kofetu se da sedet pa samo pogovarjat, ni se treba koj nekje zalizat :eek: men pa ni jasn kuko loh prašaš 'kaj pa sploh še lahko počneta če ne to (se pravi poljubi in kaj več)?', če je pa tolk velik stvari, ki se jih da počet ne da bi se zdej lih lizat mogu zravn... what happened with coffee, talking and a nice walk? :?
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

sweety87 napisal/-a:kataya
zakaj se toliko obremenuješ s prjatlovo izkušenjostjo?
Zato, ker ta prijatelj vseskozi jamra, kaj neki se je zameril nevemkomu, da s puncami nima izkušenj.
*QueenBitch* napisal/-a:Upam, da to ni ena izmed unih tem: "sprašujem za prjatla..." in neke fore v tretji osebi.

Drgač pa ne vidm nobenga problema v tem, da nima punce itd. razen v tem, da to njega obremenjuje. In verjetno je potem to cel krog, njega to obremenjuje zarad česar je še bolj zadržan al pa živčen in nč ne naredi in ga še bolj obremenjuje...
Pač jaz ga po eni strani razumem, ker čeprav ne zgledam sm precej sramežljiva plus, da me pač ne privlači glih vsak ki pade mim in zato v številkah zaostajam za kolegi/prjatli pa mogoče bi kdo tud reku, da nisem normalna, ker pr svojih letih nism dala skozi neke dvomestne cifre sam men je pač jasn kaj in kako, zakaj počnem kar počnem in zakaj ne počnem česar ne počnem. Tko, da tud če bi mi kdo reku, da nism normalna bi se mu samo smejala.
Skratka nej ta tvoj prjatu pr seb to mal razpuca pa bo prec lažje.
Tudi on si že dolgo govori, da bo treba nekaj spemenit, pa nič od tega.
Odgovori